Back in Time Slot

Betsoft

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

97.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

10.000.00 USD

Subiect

Fantezie, junglă, șapte

Back in Time

back in time Revizuirea sloturilor online

Călătorește înapoi în trecut cu Betsoftlui back in time slot și aflați cum arătau cândva mașinile de slot cu secole în urmă. Unul dintre cele mai simple produse din Betsoftportofoliul divers al lui, back in time este un joc de cazinou foarte simplu pe care orice jucător îl va putea înțelege chiar de la prima rotire. Disponibil doar pe computere, acest slot a fost proiectat pentru jucătorul de școală veche care caută o experiență autentică în stil Vegas, dar într-un pachet modern. Jucați pentru bani reali și puteți banca până la 4.000 de credite pe rundă.

Dispunând de un ecran de bază cu 3 role, 3 rânduri de simboluri și 8 linii de plată fixe, back in time vă oferă un joc retro, care este asezonat cu grafică de desene animate și caracteristici bonus atrăgătoare. Respectul gratuit cu o funcție de reținere, sălbăticie care înmulțesc premii și un al doilea bonus de ecran care vă poate obține unele plăți în plus, sunt toate combinate aici pentru a vă oferi o experiență de joc slot-slot-school, care poate fi destul de plină de satisfacții. Obțineți toate detaliile despre fiecare funcție disponibilă în recenzia noastră aprofundată!

Cum să joci back in time Slot online

Doar câteva jocuri pe care le puteți găsi online sunt la fel de ușor de jucat ca back in time. Pentru a configura slotul înainte de a începe să pariați, trebuie pur și simplu să faceți clic pe controlul"alegeți moneda" pentru a selecta dimensiunea monedei cu care doriți să jucați și apoi să utilizați butonul"pariu pe linie" pentru a selecta câte monede doriți pe linie de plată. la pariu. Cel mai mic pariu pe care îl puteți plasa pe un site de sloturi online cu bani reali este doar 0.08 credite (0.01 pe linie de plată), în timp ce pariul maxim este stabilit la 40 de credite.

Când ați terminat de ales pariul, trebuie doar să apăsați butonul de rotire pentru a începe. Există șapte simboluri pe care le puteți colecta pe ecran pentru a câștiga bani și alte două simboluri bonus care pot activa plăți speciale. Deoarece slotul vă permite să pariați mai mult de o singură monedă pe linie de plată, veți putea obține diferite premii pariând mai mulți bani. Cu o miză minimă, plățile încep cu 1 monedă pe secvență și urcă până la maximum 50 de monede. Pariați cinci monede pe linie, pe de altă parte, iar premiile cresc de cinci ori, oferindu-vă șansa de a câștiga până la 250 de monede pe secvență în timp ce jucați pentru bani reali. Dar ceea ce este cu adevărat interesant este că slotul are și o funcție de menținere care îți va oferi o șansă unică de a-ți crea propriul noroc prin construirea propriilor secvențe câștigătoare.

Cu toate acestea, deoarece este una dintre cele mai vechi slot machine ale furnizorului de software, back in time nu este disponibil pentru a juca pe smartphone-uri și tablete bazate pe Android sau iOS. În timp ce unele dintre primele sloturi ale studioului au fost reproiectate în HTML5 pentru jocul mobil, acest joc rămâne disponibil numai pentru dispozitivele care acceptă Flash.

back in time Caracteristici și rotiri gratuite

Premii în back in time sloturi sunt date în modul vechi, adică.e. ori de câte ori trei simboluri care se potrivesc ajung într-o secvență de la stânga la dreapta pe orice linie de plată. Aveți 8 linii de plată diferite pe care le puteți declanșa câștigurile, inclusiv cele care se întind de sus în jos. Cele mai plătite simboluri din joc sunt cele trei ouă dinozaur, roz, violet și verde, care pot plăti până la 250, 100 și 50 de monede pe secvență, respectiv.

O caracteristică neobișnuită a acestui slot este că vă oferă o funcție de reținere pe care o puteți utiliza pentru a vă crea propriul noroc. Odată ce redați un spin, slotul vă va oferi o opțiune de a bloca orice simboluri pe care le obțineți pe tambururi pentru o rotire suplimentară făcând clic pe pictograme. Al doilea spin este întotdeauna dat gratuit și puteți alege fie să blocați unele simboluri și să vă jucați cu ele sau să obțineți altele complet noi fără costuri suplimentare. Când este asociat cu pictogramele sălbatice, care înlocuiesc toate simbolurile plătitoare și înmulțiți premii cu 2x, această caracteristică poate deveni cu adevărat profitabilă în timpul jocului de bani reali.

Ca bonus final, back in time De asemenea, vă oferă o funcție tematică de ecran pe care o puteți declanșa colectând simbolurile speciale de rocă. Colectați trei dintre simboluri și puteți introduce o caracteristică bonus unde veți alege trei tamburi pentru a arunca roci la. Dacă rolele ajung să se potrivească, veți putea câștiga niște plăți bonus atrăgătoare.

Caracteristici slot

back in time Verdict și sloturi online similare

back in time de Betsoft este un joc pentru jucătorii tradiționali care caută ceva mai mult decât o simplă mașină de fructe. Cu tema preistorică interesantă și adăugarea unui al doilea bonus de ecran și a multiplicatorilor sălbatici, acest joc vă oferă mai multe oportunități de câștig decât majoritatea sloturilor în stil Vegas. Varianta este medie, oferind plăți echilibrate care pot fi atât mici, cât și mari, iar rata de lovituri poate fi destul de mare, chiar dacă nu utilizați funcția de reținere tot timpul. Cu premii de până la 4.000 de monede pe rundă, există niște bani solidi de câștigat în acest joc când joci cu bani reali, deși nimic care să te amețește. Dacă vă plac jocurile simple, vechi-școală, vă puteți bucura întâmplător, fără să vă faceți griji că pierdeți prea mult, acesta este slotul dvs.

Pe de altă parte, dacă vă plac sloturile cu o volatilitate mai mare, puteți găsi, de asemenea, o varietate de alte jocuri online care vă vor fi mai atractive decât back in time. BetsoftȘcoala veche jumbo joker Slot Machine, de exemplu, vă oferă un joc de gardă medie/înaltă, ecrane duale și premii care ajung până la 32.000 de monede pe spin. Dar dacă vrei ceva cu adevărat retro, ai și tu MicrogamingClassic Break DA Bank, care vă oferă 5 linii de plată, limite mari de pariuri și o rată de plată foarte volatilă. Pentru mai multe jocuri cu 3 relate și alte sloturi clasice populare, asigurați-vă că faceți o vizită la unele dintre cele mai bune cazinouri online!

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului