Back to Venus Slot

Betsoft

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

97.07%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

86.760.00 USD

Subiect

Fantezie, Extratereștri, Junglă, Sci-Fi

Back to Venus

back to venus Revizuirea sloturilor online

back to venus nu reia exact de unde au rămas lucrurile în versiunea originală, deși aspectul cu 5 role va părea familiar celor care au jucat A venit din Venus! Povestea este ușor de urmărit și se reflectă în simbolurile bine plătite, cum ar fi un faim, o rachetă și o capcană pentru muște Venus. Cu simboluri sticky, wilds și scatters, există o oportunitate ample de a vă crește câștigurile. Pariul minim este 0.2 și pariul maxim este de 20.0, cu potențial de a câștiga de până la 4.338 de ori miza dvs.

Cum să joci back to venus Slot online

Așa cum am ajuns să ne așteptăm, Betsoft s -au asigurat back to venus pe, experiența utilizatorului este una solidă.

În ceea ce privește jocul, acesta diferă destul de mult A venit de la Venus! Dar atunci nu ar fi un joc nou dacă ar fi prea asemănător cu originalul, ar fi? Cu toate acestea, nu există nici o îndoială că este un upgrade masiv asupra originalului, cu un RTP și caracteristici moderne mai mari pe care nu le -ați găsi pe sloturi care au câțiva ani.

Scopul jocului este de a realiza ridicarea în căutarea de a obține back to venus, Și pe calea către realizarea acestui lucru, sunteți tratat la o multitudine de caracteristici care vă vor menține bankroll -ul, un beneficiu al volatilității medii. Royals obișnuiți ca simboluri cu plată scăzută sunt o modalitate bună de a rămâne în joc.

Accesul la tabelul de plăți este în spatele pictogramei"i" din stânga jos, unde veți găsi o detaliere completă a simbolurilor și liniilor de plată.

back to venus Caracteristici și rotiri gratuite

BetsoftFuncția a doua șansă a lui back to venus chiar aduce jocul la viață și sporește plăcerea utilizatorului. Acest slot cu 5 role are 3 rânduri și 20 de moduri de a obține o combinație câștigătoare, cu câștiguri de până la 300 de ori miza dvs. în jocul de bază, deși caracteristicile permit ca aceasta să crească la 4.338 de ori într-o singură rotire.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale jocului este atunci când un wild devine lipicios și se blochează pe loc pentru două rotiri, crescând șansele de câștig. Există, de asemenea, funcții mai aleatorii, cum ar fi Flowering Burst, Prickly Sticky și Re-spin, care se pot întâmpla în orice moment.

Fanii rotirilor gratuite nu vor fi dezamăgiți, deoarece acesta este unul dintre tragerile jocului. Când aterizați cel puțin 3 simboluri de împrăștiere oriunde pe tambururi, veți declanșa o rotație gratuită de rachetă, care vă va înmâna 10 rotiri libere, pe măsură ce vă apropiați de a -l duce pe fermier la Venus. Dacă puteți gestiona 4 simboluri de împrăștiere, multiplicații sălbatici sunt activați pentru a vă crește capacitatea de câștig.

Caracteristici de slot

back to venus Câștig maxim, RTP și volatilitate

Volatilitatea medie nu va atrage toată lumea, dar oferă utilizatorilor șanse mari de a rămâne în joc, iar cu caracteristici aleatorii pot apărea în orice moment, cu atât mai mult timp sunteți în joc, cu atât mai bine.

Nimeni nu poate argumenta că 97.07% este un RTP solid, așa că suntem foarte mulțumiți de BetsoftOferta aici. Acesta este un slot video jackpot non-progresiv, dar pe baza indemnizației maxime de miză (20.0), jackpot -ul este de 86.760, ceea ce ar satisface pe oricine nu este un role înalt.

back to venus Verdict și sloturi online similare

Ca întotdeauna cu noile versiuni de jocuri de sloturi, există dezavantaje și pozitive, dar totul depinde de ce tip de jucător ești. În experiența noastră, am găsit activarea rotirilor gratuite puțin greu de găsit, este o cădere care este compensată în alte domenii, în special caracteristicile unice.

Majoritatea jucătorilor de sloturi sunt role joase și acest joc se va potrivi dacă vei cădea în acea categorie. Cu toate acestea, dacă sunteți un roller înalt, poate doriți să căutați în altă parte folosind lista noastră de recomandări pentru cazinourile online.

97.07% RTP se va potrivi cu tot felul de jucători, iar oportunitatea pentru runde bonus se va potrivi și oricui, chiar și celor care nu sunt interesați să se joace cu bani reali. Multiplicatori lipicioși și re-rotiri sunt întotdeauna o incluziune frumoasă și cu siguranță alcătuiesc alte deficiențe.

Există o îmbunătățire semnificativă a graficii în comparație cu jocul original, ceea ce îmbunătățește experiența utilizatorului fără îndoială. Povestea este ciudată și dacă acest lucru este important pentru tine, poate doriți să continuați A venit de la Venus! Înainte de a se angaja în continuare.

Partenerii cazinoului