Bananas Go Bahamas Slot

Novomatic

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Novomatic

RTP

97.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

80.000.00 USD

Subiect

Fructe, insulă tropicală

Bananas Go Bahamas

bananas go bahamas Recenzie slot online

Novomatic vă prezintă o nouă abordare pe sloturi tradiționale cu temă cu fructe. Puteți roti aceste tambururi tropicale de la doar 1 monedă pe rotire pe un dispozitiv la alegere, cum ar fi desktop, tabletă sau dispozitive mobile. Jocul este format dintr -o grilă de 5x3 și există 9 linii de plată reglabile pentru a forma linii câștigătoare. Așteptați -vă la unele caracteristici funky pentru a vă maximiza recompensele precum bananele sălbatice, valizele împrăștiate, rotiri gratuite, victorii instantanee și multiplicatori. Citește -ne bananas go bahamas Ghid pentru a găsi toate informațiile de care aveți nevoie și lăsați distracția să înceapă!

bananas go bahamas Configurare și joc

Mergeți în jos spre o plajă tropicală unde puteți găsi această grilă de 5x3 ascunsă între palmieri. Înmuiați -vă picioarele în apele albastre răcoroase în timp ce rotiți tambururile. Sau, priviți -vă în depărtare în timp ce urmăriți bărcile cu pânze în derivă peste marea calmă. Ați putea merge la o băutură la cabana locală sau să vă îndreptați spre partea de jos a ecranului atunci când sunteți gata să vă jucați. Veți găsi tot ce aveți nevoie afișat pe ecran. Acest lucru permite chiar și jucătorilor începători să navigheze pe aspectul simplu. Este nevoie doar de câțiva pași simpli pentru a fi gata să vă alăturați prietenilor dvs. fructați.

Indiferent de dimensiunea bankroll -ului dvs, bananas go bahamas are o gamă de pariere suficient de largă pentru a găzdui toți jucătorii. De asemenea, vă permite să selectați câte linii de plată doriți să jucați. Acest lucru vă crește capacitatea de a seta o sumă de pariu care să se potrivească stilului și nevoilor dvs. Utilizați filele"Linii" de sub role pentru a selecta 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de plată. Puteți miza fiecare dintre aceste linii de la o singură monedă până la maximum 100 de monede pe linie. După ce ați setat numărul de linii de plată, este timpul să vă selectați pariul. Puteți face o rotire de la minim 1 monedă până la un maxim sănătos de 900 de monede pe rotire. Pur și simplu faceți clic pe fila"Pariu" pentru a ajusta valoarea pariului. De asemenea, puteți consulta tabelul de plăți făcând clic pe fila"Tabel de plăți" înainte de a începe jocul. Vă poate ajuta jocul dacă cunoașteți fiecare simbol și valoarea acestuia înainte de a juca. Pentru a roti tambururile, selectați fila"Start" sau"Start automat" dacă preferați să utilizați funcția de automat.

bananas go bahamas de Novomatic este un slot fructat cu o răsucire. Jocul nu numai că oferă o redare a sloturilor tematice cu fructe, cu o schimbare distractiv, dar oferă și o cantitate generoasă de rotiri gratuite. În timp ce majoritatea jocurilor de sloturi fructate oferă puține sau deloc rotiri gratuite, bananas go bahamas slotul vă poate oferi până la 45 de rotiri gratuite. Aceste rotiri gratuite sunt disponibile chiar dacă alegeți să jucați de pe telefonul mobil. Puteți experimenta ușurința și comoditatea jocurilor mobile cu bananas go bahamas joc slot pentru mobil. Dacă accesați unul dintre site-urile de sloturi online din lista noastră recomandată, veți putea juca o selecție mare de Novomatic jocuri slot.

bananas go bahamas Caracteristici și rotiri gratuite

Acest joc cu tematică insulă oferă un design colorat cu simboluri 3D care includ pictograme de cărți de joc, valize împrăștiate și o grămadă de fructe funky prietenoase. Regulile sunt simple și plățile încep să se ruleze de îndată ce 2 sau mai multe simboluri potrivite ajung pe role. Ascultați Bongo Drumming și veți ști când nucile de cocos vor fi aproape. Aceste nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de joc Bongo vă pot răsplăti cu până la 1250 de monede într-un singur spin. Ananasul oferă plăți de până la 4000 de monede, în timp ce Happy Melon oferă până la 3750 de monede. De asemenea, puteți stoarce până la 7500 de monede din căpșunile iubitoare de distracție.

Caracterul principal al bandei de fructe funky este banana. Banana adoră să vă ajute să formați mai multe victorii, mergând în sălbăticie și înlocuind celelalte simboluri. Pentru a adăuga la această generozitate, el va dubla chiar toate premiile din liniile câștigătoare pe care le ajută să le formeze. Banana se întâmplă să fie și cea mai gustoasă dintre toate fructele. El deține puterea de a declanșa premiul jackpot de 45.000 de monede pentru aterizarea unui combo de 5 banane. Puteți primi, de asemenea, o recompensă de câștig instantaneu de 22.500 de monede pentru aterizarea unei combinații de 5 valize împrăștiate. Cu toate acestea, veți avea nevoie doar de 3 valize împrăștiate pentru a debloca bonusul cu până la până la un generos 45 de rotiri gratuite. Puteți retrage bonusul în timpul jocului pentru a primi și mai multe rotiri gratuite.

Caracteristici de slot

bananas go bahamas Câștig maxim, RTP și volatilitate

bananas go bahamas este un joc de varianță medie care oferă un RTP mai mare decât majoritatea, cu o rată de 97.01%. Jocul te invită într -o vacanță distractivă la Bahamas, unde te poți simți bine cu prietenii fructați. Această banană și gașca lui de prieteni colorați au o mulțime de trucuri și tratamente pentru a le împărtăși. Aceasta include o recompensă a premiului jackpot de până la 45.000 de monede.

bananas go bahamas Rezumat și multe altele Novomatic Sloturi

bananas go bahamas este un joc minunat pentru jucătorii care doresc să se așeze pe o insulă tropicală și să se bucure de o distracție pe îndelete. Este un joc de varianță medie care nu oferă cele mai mari plăți, dar oferă un RTP mai mare decât de obicei. Oferă până la 9 linii de plată reglabile și o mulțime de funcții interesante pentru a vă ajuta să câștigați aceste recompense. Are un aspect simplu de 5x3, cuplat cu caracteristici distractive precum bananele sălbatice care îți dublează premiile, valizele împrăștiate și Win Win Rewards. Dacă vă bucurați de rotiri gratuite, vă va plăcea faptul că acest joc are până la 45 de rotiri gratuite oferite. Vă permite să pariați până la 900 de monede pe spin, ceea ce vă crește șansele de a câștiga premiul de jackpot de 45.000 de monede.

Accesați lista noastră de cazinouri online de top pentru a fi la curent cu cele mai recente Novomatic jocuri. Plătiri masive și grafică excelentă vă așteaptă în jocuri precum 5 tambur, 20 slotul katana de plată. Sau, puteți câștiga până la 400.000 de monede clasice în slotul showgirls. Asigurați -vă că le verificați și ridicați un bonus de bun venit ordonat în acest proces.

Partenerii cazinoului