Barber Shop Uncut Slot

Thunderkick

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Thunderkick

RTP

97.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

235.500.00 USD

Subiect

Fantasy, ciudat/ciudat

Barber Shop Uncut

Thunderkick barber shop uncut Revizuirea sloturilor

Bine ați venit la fermecătorul magazin de frizerie din Monsieur Stache, unde orice vizitator poate fi tratat la o garnitură clasică și o varietate de recompense în numerar bonus la cele mai bune cazinouri online.

Ceea ce face din acest slot o alegere interesantă nu numai că prezintă o grafică captivantă sau că vă oferă atât de multe linii de plată, ci și că vă oferă câteva caracteristici bonus cu adevărat atractive. Respinsuri lipicioase, jocuri bonus cu o funcție specială de rotire"inwinity" și multiplicatori de plată sunt toate amestecate aici pentru a vă ajuta să transformați orice rundă într-o experiență palpitantă.

Cum să joci barber shop uncut Slot online

barber shop uncut de Thunderkick este un alt aparat de slot din studio care este foarte ușor de utilizat. Jocul este echipat cu doar trei comenzi pe ecran, două pentru a juca manual și în modul Auto Play și una care controlează dimensiunea pariului dvs. Deci, înainte de a începe să jucați pentru bani reali, va trebui doar să faceți clic pe butonul jetoane pentru a ajusta dimensiunea mizei dvs. Aveți o gamă largă de opțiuni din care să alegeți, de la un pariu minim de 0.10 credite până la 100 de credite pe rundă.

Unul dintre multele lucruri care vă vor plăcea la acest aparat de slot este că vă oferă șansa de a câștiga premii pe până la 40 de linii de plată fixe. Dacă doriți să vedeți cum sunt determinate liniile de plată, dar consultați și simbolurile și premiile plătitoare, trebuie doar să faceți clic pe butonul Meniu din colțul din dreapta jos pentru a găsi paytable. barber shop uncut vă oferă un set de nouă simboluri cu care să vă jucați, toate oferind plăți în credite. Premiile variază între 0.10x și 1.5x miza dvs. pe secvență pentru cele trei pictograme plătitoare de jos, dar ele pot fi, de asemenea, la 15x pariul dvs. pentru cinci dintre cele mai înalte simboluri de rang. Și datorită funcției Respin Auto, chiar și atunci când veți ajunge cu un câștig scăzut, veți avea în continuare o șansă specială de a vă îmbunătăți plata.

barber shop uncut Slotul poate fi redat și la cazinourile mobile de top pe un smartphone și tabletă Android, dar și pe orice dispozitiv mobil bazat pe iOS. Versiunea mobilă a jocului nu este atât de diferită de slotul desktop, cu excepția faptului că butoanele de pe ecran sunt plasate în poziții diferite. Folosiți controlul spin pentru a juca manual sau pentru a angaja modul de redare automată pentru a vă relaxa în timp ce slotul lucrează pentru dvs.

barber shop uncut Rotiri și bonusuri gratuite

La Barber Shop, recompensele sunt acordate numai acelor vizitatori fideli care colectează trei sau mai multe simboluri identice pe oricare dintre cele 40 de linii de plată. Ca slot de la stânga la dreapta, acest joc vă va plăti doar atunci când simbolurile dvs. potrivite sunt colectate într-o secvență care începe de la cea mai stângă a tamburului și continuă spre cea mai dreaptă. Cele mai bune premii sunt oferite de simbolurile portretului violet, roșu și auriu, care plătesc până la 5x, 7.5x și 15x miza dvs. pe secvență.

Dar ceea ce este cu adevărat interesant este că, indiferent de simbolurile care îți aduc un premiu, slotul îți va oferi întotdeauna șansa de a declanșa plăți mai ulterioare cu caracteristica sa respinată. Această caracteristică este declanșată după orice secvență câștigătoare și blochează simbolurile câștigătoare pentru a vă oferi un respin gratuit. Dacă colectați mai multe dintre aceleași simboluri în timpul respinului, slotul le va bloca și pe loc și vă va oferi un spin suplimentar de bonus, permițându -vă să continuați până când veți ajunge cu o porțiune mare din ecranul dvs. umplut cu simboluri potrivite.

O altă caracteristică plină de satisfacții a slotului este jocul bonus gratuit pe rotiri pe care îl puteți activa colectând cinci dintre simbolurile speciale de împrăștiere. Bonusul este întotdeauna de 10 rotiri gratuite, dar slotul vă oferă, de asemenea, șansa de a câștiga 2 rotiri suplimentare în timpul funcției pentru fiecare nouă împrăștiere pe care o colectați, până la un total de 30 de rotiri gratuite. Ca un plus adăugat, premiile pentru rotiri gratuite sunt întotdeauna înmulțite cu 3x și există, de asemenea, o caracteristică de spin"inWitity" care vă garantează o plată suplimentară după ce au fost jucate toate rotirile gratuite.

Caracteristici de slot

barber shop uncut Câștig maxim, RTP și volatilitate

Cu o rată RTP foarte atractivă de 97%, limite largi de pariuri și premii de până la 2.355x participarea dvs. (235.500 de credite pe un pariu maxim), barber shop uncut slotul vă poate oferi cu siguranță valoare pentru banii dvs. oricând jucați pentru numerar real. Dacă vă plac sloturile imersive și distractive cu 5 relate care vă oferă plăți echilibrate, zeci de linii de câștig și un raport de succes frumos (22.9%), nu ai putea greși cu acest joc.

barber shop uncut Verdict și sloturi online similare

Îmbunătățirea slotului original și acum întrerupt de frizuri, Thunderkick a creat o mașină și mai atrăgătoare, care poate vorbi cu mulți jucători diferiți.

Cu toate acestea, dacă sunteți mai mult în sloturi cu varianță mare care oferă premii mai mari cu o doză suplimentară de risc, puteți verifica în schimb unele dintre ThunderkickSunt alte produse. birds on a wire Slotul este unul dintre cele mai populare jocuri ale studioului, cu tambururi în cascadă, multiplicatori câștigați și un jackpot de 9.000x miza dvs. O altă alternativă foarte interesantă ar fi sălbăticia heist La Peacock Manor Slot Machine, care vă oferă bonusuri de rotiri gratuite personalizabile, multiplicatori uriași și premii de până la 848.300 de credite. Accesați pagina noastră de sloturi online pentru a descoperi și mai multe jocuri de cazinouri de top pe care le puteți încerca gratuit.

Partenerii cazinoului