Basketball Star on Fire Slot

Microgaming

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.12%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Sport

Basketball Star on Fire

basketball star on fire Recenzie slot online

Microgaming și studiourile Pulse 8 au actualizat unul dintre cele mai mari jocuri ale lor cu basketball star on fire slot acum disponibil la cazinourile desktop și mobile. Este nevoie de toate caracteristicile de design care au făcut ca steaua de baschet originală să fie atât de populară și adaugă elemente noi interesante, cum ar fi un bonus respins, jocuri gratuite cu tambururi complet sălbatice și jackpots.

basketball star on fire este un joc de 5 tamburi, cu 25 de linii, cu o volatilitate ridicată și un procent mediu de rambursare de 96.12%. Câștigurile pot ajunge la 2.500x pariul dvs. sau 250.000.00 Dacă joci la mizele maxime.

Cum să joci basketball star on fire Slot

Un stadion ambalat și un teren de baschet se află în spatele tambuinelor, deși dacă joci pe un iOS, Android sau Windows Mobile, unele dintre detaliile de fundal pot fi decupate, pentru a face mai ușor să vezi simbolurile importante.

Adidași, băuturi energizante și mai multe imagini cu jucători apar pe grila simbolului 5x3 și veți vedea, de asemenea, logo -ul jocului, monedele de argint și aur și un fluier. Lucrarea de artă este rezonabil de realistă, simbolurile câștigătoare devin animate și este similară cu multe jocuri cu temă sportivă.

În jocurile de bază, câștigi prin simboluri potrivite de la stânga la dreapta pe oricare dintre cele 25 de rânduri. Puteți plasa pariuri de la 0.25 până la 100.00 pe fiecare rotire, iar controalele sunt la fel de ușor de utilizat pe cât ne așteptăm de la un dezvoltator la fel de experimentat Microgaming. Pur și simplu faceți clic pe filele Plus și Minus pentru a selecta o miză și sunteți gata să vă jucați pe site -urile noastre de cazino online recomandate.

Alte opțiuni de control includ autoplay și viteză fulger, în timp ce micul buton"I" vă duce la plata basketball star on fire Joc sloturi. Acest lucru vă arată cum funcționează diferitele bonusuri și cât de mult plătește fiecare simbol, logo -ul jocului merită cel mai mult la 10x pariul dvs. atunci când umple o linie.

Rotiri gratuite și altele basketball star on fire Caracteristici

Logo -ul jocului este, de asemenea, un simbol sălbatic care poate acționa ca toate, cu excepția emblemelor de împrăștiere și monede pentru a finaliza combinații câștigătoare. Mingea este un simbol de împrăștiere și atunci când îl aterizați în orice 3, 4 sau 5 locuri simultan, revendicați 10, 15 sau 25 de rotiri libere, respectiv. În timpul rotirilor de rotiri gratuite, tamburul din partea dreaptă se umple de simboluri sălbatice, făcând mai ușor să colecteze victorii cu 5-of-a-ax. Un nou simbol de monedă de argint apare pe tot parcursul rotirilor libere, iar orice 3 sau 4 împrăștiați aterizând în rundă vor retrage caracteristica.

Monedele de argint și de aur poartă fiecare o valoare a premiului, care poate fi un multiplicatori câștigători, sau mini, minor, major și mega jackpots. Acestea plătesc la sfârșitul unei caracteristici bonus de respirație hiperhold, care începe atunci când aterizați cel puțin 6 monede simultan. Simbolurile declanșatoare se blochează în loc pentru 3 respins, unde apar doar monede sau semifabricate. Mai multe monede se blochează în loc și setează contorul respin la 3. Acest lucru continuă până când nu aveți monede noi pentru 3 respingeri, sau tambururile se umplu cu ele. Apoi colectați toate premiile combinate ale monedelor, plus orice jackpots, cu mega în valoare de 100x miza dvs.

Caracteristici de slot

basketball star on fire Câștiguri maxime ale slotului, randamente medii și volatilitate

La sfârșitul respinurilor hiperhold -uri puteți câștiga 2.500x de pariuri, deși veți avea nevoie de cele mai mari jackpot -uri și de cele mai mari valori de monedă pentru a revendica acest premiu. basketball star on fire Slot Machine este un joc de volatilitate ridicat și pe termen lung, plătește înapoi la un ritm de 96.12%.

Al nostru basketball star on fire Slots Game Rating

Fanii sportului se vor bucura de acest joc cu ritm rapid, care aduce emoțiile de baschet la PC-uri și telefoane mobile. Există câteva caracteristici îngrijite aici, cum ar fi The Wild Reel și Simbol Wild Wild în timpul jocurilor gratuite.

Caracteristica respingătoare hiperhold este cu siguranță interesantă, deși jackpot -urile sunt destul de mici, cu maximum 100x pariul dvs. disponibil. Cu toate acestea, odată declanșată, o victorie este garantată de la cele 6 simboluri de monedă declanșatoare și sunteți sigur că va ateriza mai multe monede înainte de a se termina.

Trageți pentru glorie când jucați basketball star on fire slot la preferatul nostru online Microgaming cazinouri.

Partenerii cazinoului