Batman Și Domnul. Freeze Fortune Slot

Aristocrat

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Aristocrat

RTP

96.04%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Filme, benzi desenate, fantezie

Batman and Mr. Freeze Fortune

Batman și dl. Freeze Fortune Online Slot Review

Batman și dl. Freeze Fortune face parte din seria de jocuri de sloturi online Playtech bazate pe Caped Crusader. La fel cum s-a întâmplat cu serialul său Superman, PlayTech a luat emisiunea TV originală, mai degrabă decât filmele moderne de blockbuster și a transformat-o într-un joc care va fi pe placul nu numai de fanii Batman din vechile școli, ci și pe oricine este în vânătoare pentru sloturi de înaltă calitate.

Cu 1.024 de moduri de a câștiga și o mulțime de caracteristici excelente, inclusiv rotiri gratuite, sălbăticie și multiplicatori, jucătorii au o mulțime de șanse să pună mâna pe câteva premii mișto în Batman și MR. Fortunea înghețată. Acest joc face parte și din DC super heroes Rețea jackpot, unde patru jackpot -uri progresive sunt pregătite.

Despre Batman și MR. Freeze Fortune Fortune Slot Slot Game

La jucători de cazinou online obișnuiți, aspectul lui Batman și MR. Fortunea înghețată poate părea un pic ciudată. Există cinci mulinete, fiecare format din patru rânduri, dar bolta premiului polar din mijloc face ca tambururile să fie două, trei și patru mai mari. Simbolurile de pe tambururi sunt alcătuite din personaje și obiecte din serialul TV clasic din anii 1960, inclusiv Batman și Mr. Înghețați, Robin, The Batcopter, The Batmobile, un telefon roșu și faimoasa centură a lui Batman.

Ca și celelalte jocuri din seria Batman din Playtech, inclusiv Joker Jewels și Batgirl Bonanza, logo -ul Batman este sălbatic și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scuters, în timp ce Batman, domnule. Pot apărea îngheț și robin stacked. Acest slot machine folosește formatul"modalități de câștig", mai degrabă decât linii de plată, astfel încât jucătorii trebuie să -și selecteze pur și simplu pariul între 1 și 5.000 de lire sterline.

Caracteristici, speciale și simboluri

Jucătorii cărora le place jocurile cu o mulțime de caracteristici le vor iubi pe Batman și MR. Freeze Fortune Slot Online. În primul rând, există mai sus premiul polar menționat mai sus, care poate fi declanșat la întâmplare în timpul jocului de bază pentru a dezvălui unul dintre cele patru bonusuri: multiplier sălbatic, câștigă multiplicator (până la 10x!), Domnul. Înghețarea simbolului transformare sau mr sălbatic. Îndepărtați rotiri. Există și Batman vs MR. Funcția Freeze Free Games, care este inițiată prin aterizarea a trei sau mai multe din pictogramele de împrăștiere bonus oriunde pe tambururi. Trei împrăștiați vă premiați zece rotiri gratuite, patru vă oferă 12 și cinci egale 15 rotiri gratuite.

Caracteristica este jucată pe un set separat de tamburi cu 2.400 de moduri de câștig, iar bolta premiului Polar este înlocuită cu simboluri suplimentare. Mai mult, fiecare simbol sălbatic are un multiplicator atașat de acesta între două și cinci, care se aplică ori de câte ori sălbatic face parte dintr -o combinație câștigătoare. Dacă două sălbatice sunt în combo -ul câștigător, se înmulțesc împreună, astfel încât există un multiplicator potențial maxim de 25!

Deoarece acest joc face parte din DC super heroes Seria, jucătorii au șansa de a intra în jackpot progresiv. Orice rotire a oricărei sume poate declanșa la întâmplare jocul jackpot, unde participanții sunt garantate să câștige mini, minor, major sau Grand Jackpot. Mărimea fiecărui oală este afișată în partea de sus a ecranului în timpul jocului și de fiecare dată când un jucător pariază. Marele jackpot este desigur cel mai mare, oferind sume supraumane de numerar. Când vine vorba de câștig, acest titlu PlayTech are formula.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului