Batman and the Batgirl Bonanza Slot

Aristocrat

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Aristocrat

RTP

96.00%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

120.000.00 USD

Subiect

Filme, benzi desenate, fantezie

Batman and the Batgirl Bonanza

batman and the batgirl bonanza Recenzie slot online

batman and the batgirl bonanza Jocul de sloturi online este un slot cu cinci roi, cu 60 de plăți, cu o tabără și un stil colorat, precum și o configurație curioasă a tambururilor. Primele două tamburi de batman and the batgirl bonanza Slot Machine are doar două linii, în timp ce celelalte au trei. batman and the batgirl bonanza Furnizorul de software Progresiv Jackpot a ales această configurație neobișnuită pentru a se lega cu rundele de bonusuri gratuite cu rotiri care pot fi activate.

Despre batman and the batgirl bonanza Joc de sloturi online

batman and the batgirl bonanza O vede pe Caped Crusader și Boy Wonder Robin cu Batgirl, jucat în hitul emisiune TV de Yvonne Craig. Distribuția de personaje include, de asemenea, propriul majordom al lui Wayne Manor, Alfred Pennyworth. Baza jocului este de a face o cooperare de bat-gang din cei trei supereroi disponibili, care vor declanșa apoi bonusurile. Furnizorul de software PlayTech stabilește scena cu o muzică care se leagănă din anii 60, care este potrivită pentru Batgirl Bonanza. Slotul video surprinde calitățile ciudate de benzi desenate care au făcut ca emisiunea TV originală să fie un astfel de succes cult. Cu o rată de revenire la jucător (RTP) de 96%, cu siguranță nu trebuie să fiți fan al serialului TV pentru a vă bucura de joc.

batman and the batgirl bonanza este unul dintre mai multe jocuri legate de DC super heroes rețea jackpot, inclusiv Batman și Catwoman Cash. Acest lucru oferă jucătorilor DC Comics Slot Games șansa de a câștiga unul dintre cei patru jackpot -uri, de la mini -jackpot -uri mai mici și minore până la cele mai mari jackpot -uri majore și grandioase. Acesta din urmă este cel mai bine plătit, începând de la 200.000 de lire sterline și ajungând la milioane. Jucătorii câștigă prin declanșarea la întâmplare a jocului jackpot, unde sunt garantate să câștige unul dintre cele patru jackpot -uri progresive oferite.

Caracteristici, speciale și simboluri

Cei trei supereroi - Batman, Robin și Batgirl - apar pe tambur ca mai multe tipuri de simboluri diferite. Apar individual, stacked, sau ca simbol pereche, care se va potrivi cu oricare dintre personaje din linia de plată. Alte simboluri includ o centură de utilitate Batman, motocicleta lui Batgirl și un Batarang de încredere. Batsignal apare pe tambururi pentru a -și îndepărta potențialii băieți răi și acționează și ca simbol sălbatic aici. Poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția o dată a simbolului de împrăștiere bonus. Acestea sunt ceea ce doriți să vă uitați pentru a declanșa bonusurile jocului.

PlayTech a ales pentru configurarea neobișnuită cu tambururile restrânse la început dintr -un motiv: bonusurile oferite sunt legate de acest lucru. Bonusul Batgirl Blocked Repos este declanșat atunci când aterizați simboluri potrivite pe primele două tamburi, inclusiv orice simboluri de cooperare a bat-gang-ului sau sălbăticie. Odată ce se întâmplă acest lucru, primele două tamburi sunt blocate în timp ce vă bucurați de cinci rotiri gratuite.

Cealaltă rundă de bonus este rotirile gratuite din Batman Team-Up. Acest lucru este lansat atunci când trei sau mai multe dintre simbolurile de împrăștiere a bonusului roz apar oriunde pe tambururi 3, 4 și 5. Jucătorii aleg apoi cărți care se transformă pentru a dezvălui unul dintre cei trei supereroi, care se adaugă la un contor corespunzător în partea de sus. Batman vă câștigă 25 de rotiri gratuite, Batgirl 17 și Robin 12. Rotirile gratuite prezintă, de asemenea, un simbol de 2x2 super-dimensiune pe tambururi 1 și 2.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului