Battle of the Gods Slot

Playtech

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Playtech

RTP

94.04%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

CA 125.000.00 USD

Câștig maxim

Nu

Subiect

Fantasy, acțiune/aventură

Battle of the Gods

battle of the gods Recenzie slot online

Introduceți Epic PlayTech battle of the gods slot și vezi dacă vei găsi favoare cu olympians sau suportă mânia lor puternică. Inspirat de bătălia cosmică dintre zei conduși de Zeus și The Power Hungry Titans, vei fi aruncat de caracteristici bonus în timp ce faci o excursie prin mitologia greacă.

Înființând tradiționalul aspect de 5 roci, 25 de plată, acest joc de sloturi este sufocat plin de simboluri bonus reprezentând toți zeii greci populari. Litterd pe tot parcursul jocului alături de zei sunt bonusuri sălbatice, multiplicatoare și împrăștiate pentru a vă asigura că luați acasă mai mult decât doar mândria dvs., dar și un buzunar plin de bani.

Despre battle of the gods Joc de sloturi online

The Five Tambur, 25 de sloturi de plată este creierul minții din spatele PlayTech, liderul industriei în software -ul de jocuri de noroc online. battle of the gods este stabilit înainte de intrarea unui templu antic, în timp ce o coloană sonoră înfiorătoare și dramatică crește atmosfera. Zeii sunt desenați manual într-un stil clasic de benzi desenate, oferind interfeței de utilizator un joc video retro.

Când olympiaNS sau Titanii se încadrează pe o linie de plată câștigătoare, sunt aduse temporar la viață prin animații netedă, permițându -vă să fiți martor la puterea minunată a fiecărui personaj individual. Animațiile se împerechează frumos cu imaginile normal statice folosite ca simboluri, aducând viață suplimentară jocului cu fiecare victorie.

Interfața de utilizator a jocului este destul de de obicei, cu posibilitatea de a juca între 1-25 de linii de plată, precum și de a personaliza pariul pe care doriți să îl plasați pe linie. Butoanele de redare automată și pariu Max sunt de asemenea furnizate pentru comoditate. În general, titlul face o treabă excelentă, oferind aspectele familiare ale majorității jocurilor de sloturi, păstrând o temă unică și o simțire a jocului.

Caracteristici, speciale și simboluri

Precum și distribuția principală, battle of the gods prezintă faimosul templu al Olympusului ca simbol al său împrăștiat. Simbolul sălbatic ia forma unui Phoenix legendar și poate fi înlocuit cu orice alt simbol dintr -o linie de câștig, cu excepția împrăștierii.

Vei zbura în sus dacă vei primi cinci sălbăticie pe tambururi în același timp, deoarece acest lucru vă va scoate jocul jackpot al jocului de 10.000 de monede. Dar lucrul cu adevărat divin despre acest joc este caracteristica sa de rotiri gratuite, care include două moduri progresive de joc gratuit. Trei simboluri ale templului vă vor duce la modul Gods, unde vi se vor oferi rotiri libere potențial nelimitate.

Aici, te vei juca cu olympians singur până când aterizați în plus în plus pe tamburul trei. În acest moment veți intra în modul Titans, ceea ce vă oferă opt rotiri pentru a acumula cât mai multe premii înainte de reluarea jocului principal. Există, de asemenea, X-Feature unic, care vă acordă de cinci ori pariul inițial când cinci dintre olympiaNS se aliniază într -o formă X pe tambururi două, trei și patru.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului