Beast of Wealth Slot

Play'n Go

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

94.17%

Jackpot

Da

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale, asiatice

Beast of Wealth

beast of wealth Recenzie slot online

Cadrul este o grădină orientală liniștită, umplută cu copaci și clădiri de acoperiș de pagode. Simbolurile de pe grila 5x3 includ pictogramele cărților de joc într -un stil chinezesc adecvat, țestoasă, pasăre, tigru și dragon și un simbol sălbatic care acționează ca alții pentru a finaliza câștiguri.

Puteți miza între 0.10 și 500.00 pe rotire și joacă pe platforme desktop și mobile. Ca și alții din gamă, cum ar fi celebration of wealth și templul bogăției, o mică parte din toate mizele se îndreaptă spre jackpot -uri progresive. Acestea cresc în valoare până când jucătorii norocoși scot premii Mini, Minor, Major sau Grand la site -urile noastre de cazinou online recomandate.

Chiar și fără jackpots, fiarele bogăției pot fi un joc extrem de răsplătitor de jucat. Alegerea a 5 caracteristici de rotiri gratuite este un plus frumos. Puteți alege o mulțime de simboluri animale cu valoare mai mică sau mai puține animale cu plată mare pentru a apărea pe tambururi.

Cum să joci jocul fiarelor sloturilor de bogăție

Prezintă același set de controale ușor de utilizat găsit în cea mai mare parte a portofoliului Play’n Go. Faceți clic pe o bară de sub tambururi pentru a selecta miza dvs., care poate fi de la doar 0.10 pe rotire până la maximum 100.00.

Butonul cu săgeți circulare pornește o funcție de rotiri automate și puteți accelera jocul selectând modul Turbo. Apăsați butonul"I" pentru a dezvălui beast of wealth Paytable, unde este listat fiecare posibilă câștig, împreună cu detalii despre funcțiile bonus. Câștigi 10x miza ta atunci când cel mai valoros simbol aterizează pe toate cele 5 mulinete simultan.

Fiare de jocuri gratuite pentru sloturi de avere și alte caracteristici

Aterizați simbolul de împrăștiere Yin Yang în orice 3, 4 sau 5 locuri și câștigați 5x, 10x sau 50x miza dvs. totală. De asemenea, declanșează caracteristica principală a rotirilor gratuite și trebuie să alegeți din 1 din 5 opțiuni după cum urmează -

Indiferent de animalul pe care îl alegeți va fi singurul prezentat în timpul jocurilor gratuite, astfel încât devine mult mai ușor să aterizați un câștig cu bestia aleasă. Ridicărea liberă se retrage dacă 3 sau mai multe simboluri împrăștiate aterizează simultan în timpul rundei.

În timpul oricărui joc de bază, între 1 și 5 tamburi pot transforma aur. Vi se prezintă 15 monede și faceți clic pe acestea în orice ordine pentru a dezvălui mini, minor, major sau jackpots grandioși. Odată ce găsiți 3 jackpot -uri potrivite, câștigați acel premiu și runda se termină.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitate a beast of wealth Slot

Jackpots progresivi deoparte, puteți câștiga maximum 5000x pariul dvs. total de la beast of wealth jocuri mecanice. Dacă aveți 100.00 Staked on the declanșant spin, acesta este un premiu vast de 500.000.00. Acest joc are o volatilitate ridicată, astfel încât tinde să plătească mai mare decât premii medii, dar mai rar. Revenirea medie la procentul de jucători este de 96.17%, ceea ce este puțin peste 95% preferat, dar nu de mult.

Verdictul nostru asupra beast of wealth Joc sloturi

Acesta este un joc cu aspect fantastic, care se lipește de unul dintre cele mai populare subiecte dintre toate și vine cu o caracteristică neobișnuită de rotiri gratuite. Vei alege un animal cu valoare mai mare și vei avea mai puține exemple pe acesta pe tambururi sau unul cu plată mai mică, dar ai mai multe în vedere? Dacă nu puteți decide, luați opțiunea de rotiri mister.

Jackpots -urile sunt o altă caracteristică interesantă și, odată declanșate, vi se garantează să câștigați unul dintre ei. Premiile progresive sunt împărtășite cu celelalte din gamă, iar fiecare dintre aceste jocuri are propria sa caracteristică inovatoare de rotiri gratuite.

Verificați -le pe toate, împreună cu restul sloturilor de la Play’n Go la cele mai bine cotate cazinouri online, cum ar fi cele prezentate aici.

Partenerii cazinoului