Big Bad Wolf Slot Megaways

Quickspin

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Quickspin

RTP

96.05%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

3.054.000.00 USD

Subiect

Animale, basm

Big Bad Wolf Megaways

big bad wolf Megaways Online Slot Review

Quickspin reimaginați o poveste clasică cu ei big bad wolf Megaways Slot Machine. Este un joc interesant, de mare volatilitate, în care premiază personaje de desene animate, cum ar fi tambururi în cascadă, substituții sălbatice și jocuri gratuite, cu un multiplicator câștigător din ce în ce mai mare. Puteți câștiga până la 3.054.000.00 de la Piggies la miza maximă.

big bad wolf Megaways este compatibil cu iOS, Android și Windows Mobiles, precum și PC -uri. Vine cu randamente medii de 96.05% și acum îl puteți juca la recomandarea noastră Quickspin site-uri.

Cum să joci big bad wolf Megaways Slot Machine

Aceasta face parte dintr -o serie populară de sloturi online din Quickspin care acoperă aceeași fabulă și folosesc o grafică similară. Vei întâlni cei 3 porci drăguți și un lup râvnit de-a lungul aspectului cu 6 tamburi, plus un topor, furculiță de grădină și simboluri de carte de joc. Toți stau pe un suport de efecte din lemn în pereți care se pot schimba de la paie, la lemn sau cărămidă.

Pe măsură ce simbolurile coboară, obțineți o vedere a porcului relevant, care se adaugă farmecului. Este un design vesel, care este la fel de acasă pe platformele desktop și mobile și puteți asculta efecte sonore la fel de pline de viață care se potrivesc cu stilul de desene animate.

Apăsați butoanele Plus sau minus de o parte și de alta a filei Total Bet și alegeți o miză de la doar 0.20 pe rotire, până la 100 generos.00. Butonul dublu-Arrows declanșează un mod de rotiri automate, deși trebuie să selectați o limită de pierdere înainte de a începe. O filă în formă de uragan accelerează tamburele, iar deasupra aceasta veți vedea 3 linii mici care deschid plata.

Aterizează suficiente exemple de același simbol pe tambururile conectate din stânga pentru a câștiga un premiu. Sistemul Megaways vede la întâmplare de la 2 la 7 simboluri pe fiecare tambur și este mai ușor să obțineți un meci cu un număr mai mare. Cu 7 simboluri pe toate tambururile, aveți maxim 117.649 moduri diferite de a câștiga.

Rotiri gratuite și altele big bad wolf Caracteristici de slot Megaways

Ateriza o combinație câștigătoare și simbolurile implicate sunt aruncate, lăsând spații pentru ca noi. Acest mecanism de tambururi se repetă dacă formați o altă victorie, fără nicio limită la câte tumbe puteți obține într -o secvență.

Un simbol sălbatic cutii de instrumente ajută să acționeze ca alții, dacă este nevoie, dar la fiecare al doilea tumble, unul dintre porci va deveni, de asemenea, un sălbatic suplimentar. Acest lucru face mai ușor să finalizați câștigurile și să continuați mai mult timp de tumble.

Orice 3 sau mai multe simboluri de împrăștiere a lunii Premiul 11"Boling Down the House" rotiri libere big bad wolf Slotul Megaways. Fiecare tumble crește acum un multiplicator de câștig cu 1x și puteți construi destul de repede un multiplicator imens în timpul jocurilor bonus pentru câștiguri care pot ajunge la 30.540x de pariuri!

De asemenea, colectați simboluri de lună de -a lungul jocurilor gratuite pentru a extinde runda și a vă deplasa la casele din lemn sau cărămidă. Orice 3 împrăștieri vor adăuga încă 3 rotiri și vor spori multiplicatorul actual cu încă 5x. Colectați 6 scute pentru încă 3 jocuri gratuite și un alt multiplicator de 10x, în timp ce orice alte împrăștiați adaugă câte un spin suplimentar fiecare.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate a big bad wolf Slotul Megaways

Cu o perioadă lungă de tumbe și un multiplicator suficient de mare, puteți câștiga un masiv 30.540x pariul dvs. în rotirile libere din jurul. La cea mai mare miză posibilă de 100.00, este egal cu un premiu de 3.054.000.00.

Atenție totuși, ca big bad wolf Slotul Megaways este un joc volatil, în care o rarență relativă a câștigurilor este contracarată de valori medii ridicate ale premiilor. Asigurați -vă că jucați la un nivel în care puteți face câteva lovituri la rând. Există un procent de rambursare pe termen lung de 96.05%, ceea ce este doar ceea ce ne așteptăm de la jocuri de varianță ridicată.

Verdictul nostru asupra big bad wolf Slotul Megaways

Acesta este un plus fantastic pentru original big bad wolf slotul și continuarea sa tematică de Crăciun. Adăugând popularul sistem Megaways, aveți un număr diferit de modalități de a câștiga în fiecare rotire, în timp ce mulinete și multiplicatori de spin liberi pot duce la mai multe victorii mari la rând.

Este un joc încântător, cu o grafică fermecătoare. Dacă vă bucurați de sloturi de desene animate cu o mulțime de caracteristici, asigurați -vă că vizitați porcii și nemesisul lor la cazinourile online de top, cu cele mai mari oferte bonus de bun venit.

Sloturi megaways

Partenerii cazinoului

Cât pot câștiga jucând big bad wolf Slotul Megaways?

Face big bad wolf Slotul megaways are o rotiri gratuite în jurul?

Cum câștig când joc big bad wolf Slot online Megaways?

Pot juca big bad wolf Slot megaways pe un mobil?

Este big bad wolf Megaways online slot o parte dintr -o serie?

Care este pariul minim de pe big bad wolf Megaways Slot Machine?

Este big bad wolf Megaways slot un joc bun?

Trebuie să descarc big bad wolf Megaways Slots Game?

Cine face big bad wolf Megaways Slot Machine?

Când a fost big bad wolf Slotul Megaways lansat?