Big Bad Wolf Slot

Quickspin

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Quickspin

RTP

97.35%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

75.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, basm

Big Bad Wolf

big bad wolf Recenzie slot online

big bad wolf de Quickspin Jocurile de noroc este un slot premiat care atrage atât de mulți jucători de sloturi datorită titlului său. Cu toții am crescut fie să povestim, fie să ascultăm povestea despre lupul rău și despre cei trei porci mici. Cu toate acestea, ceea ce le păstrează atenția este incredibilul RTP al slotului din 97.34%. Nu multe sloturi oferă un RTP uimitor ca acesta, ceea ce ne aduce la următorul punct: volatilitatea slotului. big bad wolf este un slot extrem de volatil, care poate livra până la 1.300x câștigurile de miză și, având în vedere intervalul de pariuri convenabil, ai putea să buzunați câteva premii destul de generoase care îl joacă. Indiferent unde vă aflați, moment în care puteți accesa și rotiți tambururile prin intermediul dispozitivului mobil, îmbunătățindu -vă șansele de a câștiga mai mult.

Cu exceptia big bad wolf Slotul online nu numai că vă va oferi recompense mari, dar vă va oferi și cel mai distractiv și mai antrenant joc. La fel cum merge narațiunea, porcii se pot transforma în sălbăticie și se pot confrunta cu marele lup. Caracteristica tambururilor îi ajută în misiunea lor, dar toate sunt lipsite de speranță atunci când acumulați suficiente simboluri ale lunii și activați rotirile gratuite și bonusul care aruncă în jos bonusul casei. Lupul aruncă în jos casele și îți oferă un multiplicator de 2x dacă joci după regulile lui.

big bad wolf Controluri și configurarea sloturilor

Păstrarea lucrurilor simple este QuickspinMișcarea semnăturii. Dezvoltatorul nu dorește să pierdeți timpul calculând pariul pe linie sau numărul de monede pe care trebuie să le utilizați pentru a vă plasa pariul. În plus, nu dorește să vă deranjați ori de câte ori obțineți o victorie și de aceea vă arată premiul exact pe care îl primiți în playtable, în concordanță, cu pariul total. Setările de control al jocului sunt aceleași pe desktop și versiunea mobilă a jocului.

Prin urmare, va trebui să alegeți un pariu total care să treacă de la 0.25 până la 100 de credite, cu alte 13 sume între ele. Pentru pariul actual, atunci când deschideți plata, vedeți plățile pe care le veți primi formând combos câștigător.

Vorbind despre acestea, veți vedea Royals pentru cărțile de joc pentru cele mai mici simboluri plătite, livrând 3x și 4x plățile de miză pentru cel mai bun combo. Simbolurile cu valoare medie includ jucăria de porci care vă oferă 8x miza, iar cei trei porci mici îmbrăcați în verde, albastru și roz oferindu-vă 10x și 12x miza. Beehive Wild este simbolul cel mai bine plătit care vă oferă 40x miza pentru cel mai bun combo.

big bad wolf Caracteristici de joc și bonus

Înainte de a ne scufunda și de a vă explica caracteristicile care fac acest slot special, trebuie să trecem prin încă un lucru. big bad wolf Slot Machine folosește una dintre mecanica slotului cel mai frecvent utilizat, oferind 25 de linii de plată pentru a paria. Vei forma combos câștigător prin aterizarea simbolurilor care se potrivesc pe acele linii, în succesiune de la stânga la dreapta.

Fiecare combo câștigător pe care îl formați declanșează caracteristica tambururilor, care este o reacție în lanț care face ca simbolurile câștigătoare să dispară și să apară simboluri noi în spațiile goale, căzând de sus. Când nu se formează noi combosuri câștigătoare, caracteristica se termină. Cu toate acestea, fiecare a doua victorie pe care o formați va transforma simbolurile porcului în simboluri sălbatice. După a doua victorie, un porc se transformă într -un sălbatic. În urma celei de -a 4 -a victorii succesive, doi porci se transformă în sălbăticie. Dacă aveți norocul să aterizați 6 victorii la rând, toți cei trei porci se vor transforma în sălbăticie. Aveți un pic de contor sălbatic în colțul din dreapta sus al ecranului, pentru a păstra filele pe câți mai mulți porci ai nevoie pentru a ateriza pentru a le transforma sălbatic.

Dar cel mai mare lucru este că big bad wolf are scatter -uri sălbatice și lupte obișnuite. Înlocuitorii sălbatici obișnuiți de stupe pentru toate simbolurile din crearea de combos câștigătoare, cu excepția împrăștierii lupului și a simbolului lunii speciale. 3 sau mai multe scute de lup declanșează cele 10 rotiri gratuite, timp în care, dacă aterizați încă 3 împrăștiari de lup, primiți 10 rotiri suplimentare gratuite și o plată de 3x pariul.

Vei ajuta lupul să arunce casele porcilor colectând simboluri speciale ale lunii pe ultimul tambur. Dacă colectați 3 dintre aceste simboluri, lupul va arunca în jos casa din lemn și veți primi 2 rotiri suplimentare. Cu 6 simboluri de lună, lupul va distruge casa din cărămidă, vă va oferi 2 rotiri în plus și un multiplicator de 2x pe următoarele victorii.

Caracteristici de slot

Concluzie

Jucătorii care caută un slot de volatilitate ridicat care să -i poată fi distrat mult timp, datorită jocului antrenant ar trebui să încerce big bad wolf. Slotul a fost proiectat cu o grafică drăguță, de înaltă calitate, cartoony, care se potrivește perfect temei, ceea ce, apropo, ne face să ne bucurăm de lupul opus poveștii originale, când eram mai interesați să vedem Porcii câștigând câștigarea porcilor. Jocul oferă un RTP peste medie, un potențial de plată a pachetului de 1.300x și o gamă de pariuri potrivită atât pentru role mici, cât și pentru cele mai mari.

in orice caz, Quickspin are un alt slot cu o răsucire neașteptată în care animalul își asumă rolul principal. Tiger’s Glory este un slot cu 5 tambur care oferă un potențial de plată potrivit pentru role mari de până la 12.000x, miza. Slotul prezintă o temă antică a Romei, în care în loc de Gladiatori câștigând lupta, tigrul ia trofeul.

Si in timp ce big bad wolf Lipsește un jackpot progresiv, pentru aceia dintre voi care sunt în căutarea unor victorii mari, încercați Dragon Chase Slot, care oferă o victorie a jocului de bază de peste 1.000x, în plus față de un jackpot progresiv care ar putea atinge 100.000 de credite.

Verificați mai multe sloturi de la Quickspin de mai jos

Partenerii cazinoului