Big Bass Bonanza Slot

Pragmatic Play

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.71%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

525.000.00 USD

Subiect

Sub apă, pescuit

Big Bass Bonanza

big bass bonanza Recenzie slot online

Când încărcați big bass bonanza Slot pe computerul dvs., iOS, Android sau Windows, veți descoperi un joc cu o grafică oarecum de bază. Dar o caracteristică bonus excepțională este ascunsă sub apele virtuale, iar jucătorii care se scufundă în acest slot pot revendica câteva victorii mari. Simboluri de cărți colorate, distorsionate de apă, o cutie de atac, o tijă de pescuit și diverși pești apar pe un fundal al Mării Albastre.

Vine din Pragmatic Play și cel numit corespunzător reel kingDom Studio. Puteți roti tambururile pentru o gamă excepțional de largă de mize, ceea ce o face potrivită pentru toate bugetele și ca alte sloturi din Pragmatic Play, Este foarte simplu de configurat.

Căutați un simbol de împrăștiere a basului, deoarece acest lucru vă duce până la rotundul rotirilor gratuite. Șansele de a crește o creștere majoră a premiului în timpul acestei caracteristici, cu pescarul capabil să completeze combinații. De asemenea, retrage caracteristica, înmulțirea câștigării în timp ce face acest lucru. Simbolurile de pește au valori de"colectare a banilor", iar acestea se plătesc în timpul jocurilor gratuite pe cele mai bune site -uri de cazinouri online.

Cum să joci big bass bonanza Jocuri mecanice

Fără clic pe butoanele Plus sau minus de pe ambele părți ale filei principale"Spin", vă puteți seta miza de la o limită mică de 0.10, la un maxim impresionant de 250.00. Aceasta este o gamă de 0.01 la 25.00 pe fiecare din cele 10 linii de plată, iar în comun cu majoritatea jocurilor, câștigați potrivind 3 sau mai multe exemple de același simbol pe o linie din partea stângă.

Micul"eu", în partea de laterală a lui Control, deschide un paytable, unde vedeți cât de mult merită fiecare simbol. De asemenea, are câteva detalii suplimentare despre bonusuri, cum ar fi pescarul sălbatic care apare în timpul funcției de jocuri gratuite.

big bass bonanza Slot Free Spins Bonus Bonus

Jocurile de bază sunt destul de simple, fără chiar un simbol sălbatic care să ajute. Cea mai mare parte a acțiunii are loc în timpul unei rotiri libere, care începe atunci când aterizați basul pe un simbol al cârligului în cel puțin 3 locuri simultan.

Orice 3, 4 sau 5 exemple ale acestui simbol de împrăștiere vor debloca 10, 15 sau 20 de jocuri gratuite, respectiv. Pescarul apare în această rundă și este un simbol sălbatic care poate sta pentru alții dacă se află în locurile potrivite pentru a finaliza o combinație. La fel ca și acestea, colectați sălbăticie într -un metru deasupra tamburelor și la sfârșitul rundei, obțineți mai multe rotiri și câștigați multiplicatori.

Dacă colectați 4 simboluri pescar, solicitați încă 10 rotiri gratuite, cu toți banii de pește colectează simboluri care plătesc dublu. Colectați cel puțin încă 4 pescari sălbatici în timpul jocurilor retrase și repetările rotunde, cu toate simbolurile de pește plătind acum triplu nivel de bază. Puteți repeta acest lucru încă o dată, cu un multiplicator imens de 10x pentru toate plățile simbolului de pește.

Caracteristici de slot

big bass bonanza Slot Maximum Wins, RTP și volatilitate

Câștigurile sunt plafonate la 2100x miza dvs. sau 525.000.00 la cel mai mare pariu, care este relativ scăzut pentru un slot de volatilitate ridicat, cum ar fi big bass bonanza. Dar revenirea medie la procentul de jucători este un excelent 96.71%, ceea ce este mai mult decât obțineți de la majoritatea jocurilor.

Al nostru big bass bonanza Slots Game Rating

Acesta este un slot neobișnuit, cu grafică în stil retro, dar unele caracteristici inovatoare. Este vorba doar despre caracteristica de rotiri gratuite, deoarece în jocurile de bază nu există nici măcar un simbol sălbatic care să condimenteze lucrurile. Odată declanșat, puteți umple contorul cu sălbăticie și să vă bucurați de bani colectați premii de la diverși pești. Câștigă multiplicatori de până la 10x pot spori cu adevărat plățile în timpul acestei caracteristici interesante, deși se poate retrage doar de 3 ori cel mult.

Fanii pescuitului se pot unghi pentru câștiguri atunci când joacă big bass bonanza Slot Machine la cele mai bine cotate site -uri de cazinouri online care poartă Pragmatic Play gamă. Le -am selectat pe cele cu cele mai mari pachete de bonusuri de bun venit pentru dvs.

Partenerii cazinoului