Big Foot Slot

Nextgen

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Nextgen

RTP

98.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

30.000.00 USD

Subiect

Fantezie, junglă, mituri și legende

Big Foot

big foot Recenzie slot online

Există o creatură misterioasă asemănătoare cu apele cunoscute în folclorul din America de Nord, numit Bigfoot, înfățișat ca lipsit de o legătură între un om și strămoșii săi, marile maimuțe. Este o creatură păroasă, uriașă, care locuiește în păduri și lasă amprente uriașe care de multe ori sperie oamenii. big foot de Nextgen este un slot care vă va spune povestea despre Bigfoot, dar cu o răsucire. Dezvoltatorul a folosit elemente pline de umor, așa că în loc să te facă să te temi, big foot slotul online vă va distra de fapt, mult.

Este un slot de varianță medie până la scăzut care oferă 95.01% RTP și vă oferă șansa de a face pariuri pe 25 de linii de plată nefiind fixate. Pe lângă sălbăticile standard și împrăștierea, big foot slotul va oferi două jocuri bonus care v -ar putea duce la premii de peste 200.000 de credite pe spin. Având în vedere că slotul este disponibil pe toate dispozitivele mobile și desktop, puteți avea ocazia să îl jucați ori de câte ori doriți și să scoateți această plată uimitoare oriunde v -ați afla. Aflați mai multe despre asta prin recenzia noastră amănunțită.

big foot Controluri și configurarea sloturilor

Indiferent dacă aveți un iPhone sau un smartphone Samsung, sau vă place să jucați jocuri pe iPad sau tabletă, puteți fi sigur că big foot Slotul video online funcționează impecabil pe orice dispozitiv mobil cu iOS și Android, pe lângă dispozitivele desktop.

Pe măsură ce îl încărcați, veți vedea butonul Setări din colțul din dreapta sus și, atingând sau făcând clic pe el, veți vedea sunetele, autoplay -ul,"Eu", pariați și jucați butoane. Făcând clic pe buton cu cele patru monede de pe el, puteți determina pariul dvs. total. Puteți alege numărul de linii pe care doriți să le puneți pariuri și valoarea monedei pentru fiecare linie de pariu. Puteți selecta una, unele sau toate cele 25 de linii de plată și pariați pe ele cu un pariu de linie de la 0.01 până la 20 de credite.

Când faceți clic sau apăsați pe butonul"I", sunteți dus la platabil. Veți vedea cele șase simboluri ale cărților de joc ca simboluri cu plată scăzută, apoi cele două simboluri cu plată medie și cele trei plăți înalte. Anii 9 și 10 vă oferă 10x linia pariu, în timp ce JS, QS, KS și ca 150x. Simbolul cu șemineul și simbolul semnului stradal Bigfoot vă oferă 200x Linia pariu. Simbolul cu frumosul peisaj plătește 2.000x la linia pariului, în timp ce împrăștierea 100x miza. Simbolul cel mai bine plătit este Explorer, omul într-o căutare a Bigfoot, oferind un pariu de 5.000x la linia de pariu pentru un combo de 5-din-un fel. Cu excepția împrăștierii care plătește oricare, toate celelalte simboluri obișnuite plătesc atunci când aterizează la stânga la dreapta pe tambururi. Coincidând câștiguri pe diferite linii de plată în big foot Slotul online se adaugă la câștigul dvs. total.

big foot Caracteristici bonus și rotiri gratuite

Este posibil ca sălbăticia să nu vă ofere plăți pentru câștigarea combosului cu propriile simboluri, dar veți găsi destul de util în crearea de combos câștigătoare, deoarece va ajuta ca substitut pentru toate simbolurile, barați dispersia, atunci când nu aveți unul pentru a finaliza acele combos. The Wild este simbolul care îl înfățișează pe Bigfoot hilar, cu un zâmbet pe față, arătând cu adevărat prietenos. Sălbaticul apare doar pe tambururile din mijloc și joacă un rol special în timpul jocului de bonusuri gratuite pentru rotiri.

Simbolul amprentei este împrăștierea în slot. Când aterizați 3 sau mai mulți dintre ei, declanșați 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, care pot fi retrase, plățile pe care le câștigați sunt dublate și adăugate la câștigurile dvs. de împrăștiere și de plată. Dacă reușiți să aterizați un combo câștigător cu simbolul cel mai bine plătit din rotirile gratuite, veți primi o plată de 200.000 de credite, având în vedere că victoria obișnuită este dublată.

Când The Wild apare pe toate cele trei mijlocii în același timp, oriunde pe ei, declanșează specialul special big foot caracteristică. Acest lucru este atunci când apare o scenă forestieră pe ecran și trebuie să atingeți sau să faceți clic pe orice pereche de ochi afișați. Scopul aici, evident, este să găsești Bigfoot. Veți primi 3 șanse să faceți asta. Cu fiecare presupunere, câștigați un premiu, dar găsirea Bigfoot vă va aduce cu siguranță cea mai mare bucată din plăcintă. Toate premiile pe care le primiți vor fi înmulțite cu pariul declanșator.

Caracteristici de slot

big foot Concluzie

După cum am putut vedea, big foot Slotul online este un slot de varianță medie până la scăzut, care poate livra plăți care depășesc peste 200.000 de credite. Acestea fiind spuse, ar fi un slot ideal pentru role mici, dar ar putea fi, de asemenea, intrigat de acesta. Având în vedere că slotul oferă o temă distractivă și trebuie să joci prin caracteristica specială cu temă Find-Bigfoot, big foot vă poate oferi de fapt un timp de joc extrem de interesant. Dar dacă nu v -ați bucurat așa cum am făcut -o, puteți încerca întotdeauna alte titluri Nextgen.

Pentru ROW-ROLLERS, FOXIN"WINS este un slot uimitor, care este unul dintr-o serie de trei sloturi cu temă Fox de către dezvoltator. Oferă 25 de linii de plată și plăți care pot merge până la 100.000 de credite, cu condiția să aterizeze un combo câștigător cu sălbăticie în timpul rotirilor gratuite, unde premiile sunt dublate.

Rolile înalte, pe de altă parte, pot profita de caracteristicile pline de caracteristici joker jester slot care vă poate oferi o plată mai mare decât cea din big foot slotul online și slotul câștigării Foxin. Este un slot care vă va înfățișa viața lui Jester și chiar îl veți vedea jonglând multe ouă. Cu cât poate jongla mai multe ouă, cu atât premii mai mari pe care le primești. Pe parcursul celor 20 de linii de plată, puteți plasa pariuri care trec de la 0.01 până la 500 de credite și primesc câștiguri de peste 250.000 de credite într -un singur spin! Deci, acesta nu este doar un slot extrem de amuzant, ci și un slot foarte răsplătitor pe care ar trebui să -l încercați cu siguranță.

big foot si altul Nextgen Sloturile video sunt disponibile și vă așteaptă la unele dintre cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului