Big Robbery Slot

Novomatic

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

900.000.00 USD

Subiect

Polițiști și tâlhari, acțiune/aventură

Big Robbery

big robbery Recenzie slot online

Ai putea să te îndepărtezi cu câteva recompense mari dacă alegi să joci big robbery jocuri mecanice. Acest Novomatic Jocul este un slot de volatilitate medie până la mare, cu o medie RTP la aproximativ 95%. big robbery Slotul are 5 tambururi, 3 rânduri, 9 linii de plată reglabile și o temă drăguță de crimă de tâlhărie. Jocul include 13 simboluri 3D unice care arată excelent pe toate ecranele dispozitivului, fie că acesta este un desktop, tabletă sau ecran mobil.

Alătură -te acestui interesant heist Și s -ar putea să aveți noroc și să vă furați drumul către 900.000 de monede. Veți avea o mulțime de asistență pentru a vă ajuta să vă plac tâlharii sălbatici, tastele sigure împrăștiate, rotiri gratuite și runde de bonusuri interesante. Aceste runde unice de bonus au o varietate de premii bonus distractive pentru apucături. Te -am acoperit cu toate informațiile interioare de care ai nevoie. Continuați să citiți pentru tot ce trebuie să știți big robbery Ghid pentru sloturi.

big robbery Configurarea slotului online și jocul

big robbery Slot Machine oferă un design drăguț temă 3D format dintr -un peisaj ciudat al orașului. O lună plină mare se plimbă pe cerul nopții care luminează casele și copacii confortabili de sub tambururi. O croaziere convertibile roșii strălucitoare de -a lungul timpului, în timp ce grila 5x3 găzduiește o varietate de simboluri 3D unice. Aceste simboluri includ un duo de doamne seducătoare, ofițeri de poliție amenințători și tâlhari ai băncilor pricepute. Acest joc are potențialul de a derula o sumă totală de 900.000 de monede într -un singur spin. La fel ca majoritatea NovomaticJocurile de sloturi, big robbery Slot Machine este ușor de configurat și este un joc ideal pentru jucătorii de orice nivel de abilități. Pentru a începe jocul, pur și simplu consultați toate controalele de sub tambururi.

Poate doriți să vă familiarizați cu cele 13 simboluri diferite înainte de a începe jocul. big robbery slotul include mai multe simboluri decât majoritatea celorlalte jocuri de sloturi. Pentru a verifica fiecare dintre simbolurile unice, accesați pur și simplu meniul care vă va permite să deschideți plata de plată. Tot ce a mai rămas de făcut este să selectați o sumă de pariu și câte linii de plată doriți să activați. Utilizați opțiunea"Linii" pentru a selecta pentru a activa oriunde între 1 și 9 linii de plată diferite. Această opțiune vă permite să vă creșteți și mai mult suma pariului. Apoi, utilizați opțiunea"BET" pentru a selecta un pariu începând de la cel puțin 9 credite. Vă puteți adapta pariul pentru fiecare dintre liniile de plată pe care alegeți. Puteți roti tambururile pe big robbery slot pentru un maxim sănătos de 4500 de credite pe spin. Dacă sunteți un jucător ridicat, veți fi mulțumit de această sumă mare de pariuri maxime. După ce ați setat linia preferată și suma de pariuri, nu ezitați să apăsați fila"Start". De asemenea, aveți libertatea de activare a funcției de rotiri automate în cazul în care până la 100 de rotiri pot rula pe Autoplay.

Pentru jucătorii care se bucură de ușurința, confortul și simplitatea jocurilor mobile, asigurați -vă că consultați big robbery joc de sloturi mobile. Jocul de sloturi mobile este compatibil pe toate dispozitivele mobile. Aceasta înseamnă că puteți juca big robbery slot pe orice dispozitiv mobil, inclusiv iOS și dispozitive Android. Este chiar accesibil pe o tabletă sau un dispozitiv iPad. Jocul mobil include toate aceleași caracteristici, precum și varietatea unică și interesantă de runde bonus. big robbery slotul include o colecție de runde de bonusuri exclusive pe care nu le veți experimenta nicăieri în altă parte. Verificați -l din browserul web al dispozitivului dvs. mobil oriunde, în orice moment.

big robbery Rotiri bonus gratuite și chei bonus

Pentru a marca în timpul acestui lucru heist, Tot ce trebuie să faceți este să așteptați să apară simboluri potrivite în combinații de -a lungul tamburelor. Aceste combinații încep atunci când 3 sau mai multe simboluri potrivite se unesc. Există 4 simboluri diferite care înfățișează tâlhari, paznici și polițiști. Fiecare dintre aceste personaje unice vă poate răsplăti cu până la 10.000 de monede. Simbolurile, inclusiv punga de numerar și duo -ul de doamne seducătoare vă pot câștiga până la 12.500 de monede. Până la 25.000 de monede sunt pregătite pentru aterizarea unui combo de pistoale sau jocuri cu sloturi, în timp ce un masiv de 40.000 de monede vor fi răsplătite dacă reușești să te îndrepți spre mașina de escapadă roșie. Dacă o faceți până la seif, veți fi recompensat cu un sterlin 75.000 de monede.

Simbolul sălbatic are puterea de a debloca recompensa jackpot -ului care va ajunge la un total de 900.000 de monede. Puteți câștiga această recompensă jackpot prin aterizarea 5 din simbolurile sălbatice împreună pe tambururi. Wilds vă pot ajuta, de asemenea, să formați alte combosuri câștigătoare, stând pentru alte simboluri din joc. Cheile bonus împrăștiate pot debloca plăți atingând până la 450.000 de monede. Aterizarea a 3 sau mai multe cheile bonus împrăștiate vor declanșa, de asemenea, un set de runde unice de bonus cu câteva rotiri de bonus gratuite. Aceste runde de bonus exclusiv adaugă un aspect unic jocului, precum și generarea unor cantități interminabile de distracție. Jocurile bonus includ o varietate de jocuri de ghicire, precum și un super bonus palpitant care oferă premii bonus excelente, deși nu are rotiri gratuite.

Caracteristici de slot

De ce să alegi big robbery și o altă sugestie de slot

big robbery de Novomatic este un joc minunat pentru jucătorii care caută ceva unic și diferit. Jocul are un nivel de volatilitate medie până la înaltă, oferind în același timp plăți care pot atinge până la 900.000 de monede într -un singur spin. Tema are un design drăguț și atrăgător vizual, cu o varietate de simboluri 3D distractive și unice. Puteți paria până la 4500 de credite solide pe acest tambur, 3 rând, 9 joc de plată. big robbery slotul este un joc distractiv și unic, plin de joc cu ritm rapid. Merită să vă verificați pentru a experimenta varietatea distractivă de runde exclusive de bonusuri. Aceste runde bonus oferă ceva puțin diferit de jocul standard al majorității altor titluri de sloturi.

Îți poți încerca norocul la altul heist-jocuri tematice de Novomatic. Verificați raidul bancar care oferă până la 25 de linii de plată. Ați putea câștiga, de asemenea, câteva premii epice în slotul de cracker bancar. Asigurați -vă că explorați lista noastră de cazinouri online de top pentru a găsi o selecție largă de Novomatic Jocuri cu sloturi.

Partenerii cazinoului