Birds on a Wire Slot

Thunderkick

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Thunderkick

RTP

97.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

10.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie

Birds on a Wire

Thunderkick birds on a wire Recenzie slot online

Unul dintre cele mai volatile jocuri din Thunderkick Catalog online, birds on a wire Slotul a fost construit pentru jucătorii cărora nu se tem să -și asume un risc.

În afară de simbolurile care explodează, acest slot prezintă și un bonus de rotiri gratuite cu ThunderkickFuncția"Inwinity Spin", plus un multiplicatori de câștig de înaltă tensiune care vă pot spori plățile de mai mult de o duzină de ori. Și toate acestea vă sunt oferite într-un pachet lin și optimizat mobil de care vă puteți bucura, indiferent de dispozitivul pe care decideți să îl utilizați.

Cum să joci birds on a wire slot

Joc birds on a wire de Thunderkick este într -adevăr simplu, deoarece slotul folosește un set minimalist de controale pentru a face lucrurile mai ușoare. Înainte de a începe să vă învârtiți, va trebui doar să faceți clic pe butonul Chip din dreapta jos pentru a selecta miza. Există 14 dimensiuni de pariuri pe care le puteți alege, variind de la minimum 0.10 credite pe rundă până la 100 de credite. Alegeți un pariu cu care sunteți confortabil și apoi utilizați controalele de rotire manuale sau automate pentru a începe să joci pentru premii cu bani reali pe site -urile de cazinouri online de top online.

În ciuda slotului care are un pariu minim de 0.10 credite, vă oferă în continuare un total de 17 linii de plată fixe pe care puteți colecta premii. Puteți găsi fiecare linie de plată în interiorul paytable-ului care este ascuns sub butonul din stânga jos. Paytable este locul în care veți găsi, de asemenea, explicații despre caracteristicile bonusului, dar și simbolurile și premiile acestora. Jocul are în total opt simboluri, toate plătind în credite. Simbolurile cel mai puțin profitabile pot plăti 0.10-3x pariul dvs. pe secvență, în timp ce pictogramele cele mai valoroase pot plăti până la 200x pariul dvs. Cu toate acestea, toate acestea sunt doar premii la primul nivel, care pot fi sporite în continuare datorită tamburelor speciale în cascadă și multiplicatorilor de plată ale slotului.

Pentru punterii cărora le place să joace sloturi în mișcare, Thunderkick Oferă o versiune mobilă a jocului de care vă puteți bucura atât pe IOS, cât și pe dispozitivele bazate pe Android. Slotul mobil prezintă aceleași controale pe care le obțineți atunci când utilizați un computer, inclusiv controlul de redare automată, doar butoanele sunt plasate în diferite zone ale ecranului.

birds on a wire Caracteristici și rotiri gratuite

Ca majoritatea sloturilor, birds on a wire slotul vă va plăti pentru fiecare secvență de trei sau mai multe simboluri identice pe care le colectați pe o linie de plată, de la stânga la dreapta. În afară de sălbăticie, care pot înlocui și plăti până la 200x miza dvs., alte pictograme pe care doriți să le colectați atunci când jucați în numerar real ar fi păsările verzi, roz și maro, care oferă primele plăți de până la 6x, 8x , și 12x miza dvs. pe secvență. Dacă credeți că aceste premii nu sunt foarte atractive, asta doar pentru că nu ați luat în considerare mecanica slotului în cascadă a tamburilor.

Ca și în alte jocuri cu mecanici similare, birds on a wire de Thunderkick Explodează automat toate simbolurile care fac parte dintr -o secvență câștigătoare și le înlocuiește cu icoane noi care cad din partea de sus. Și de fiecare dată când are loc o explozie de simbol, contorul multiplicatorului jocului este, de asemenea, activat pentru a stimula orice premiu care urmează câștigul inițial. Dacă declanșați trei victorii la rând, puteți ajunge la plăți care sunt înmulțite cu 3x. Cu toate acestea, accesați jocul de bonusuri pentru rotiri gratuite și veți obține creșteri și mai mari creșteri ale premiilor.

Puteți activa rotirile libere colectând trei sau mai multe dintre simbolurile speciale de împrăștiere. Slotul vă va oferi apoi un bonus de 10 rotiri gratuite, cu opțiunea de a primi încă 2 rotiri pentru fiecare nouă împrăștiere pe care o colectați în timpul funcției, până la maximum 34 de jocuri gratuite. Pentru și mai multe premii bonus, rotirile gratuite folosesc și tambururile în cascadă, dar cu multiplicatori de plată care încep de la 4x și merg până la 20x. Și atunci când toate rotirile gratuite sunt redate, slotul va activa caracteristica"Inwinity Spin" care se va învârti până când veți primi încă o plată bonus.

Caracteristici de slot

birds on a wire Câștig maxim, RTP și volatilitate

Ca un joc de mare varianță, birds on a wire implică un risc mai mare decât slot -ul obișnuit, dar oferă și premii mai mari atunci când joci în numerar real la cele mai bune cazinouri online, care se ridică la un jackpot de 9.000x participația dvs. sau 900.000 de credite pe Max Wager. Dacă sunteți un punter cu experiență, cu gust pentru sloturi volatile, acest joc vă va oferi o mulțime de emoții și recompense, cu o rată de revenire corectă a jucătorului (RTP) de 96% și un raport de lovire solid de 26.1%.

birds on a wire Verdict și sloturi online similare

birds on a wire este cu siguranță unul dintre cele mai interesante produse din Thunderkick Dar nu este un slot pentru toată lumea, deoarece volatilitatea ridicată nu va fi pe placul tuturor. Dacă sunteți în căutarea unui slot casual, va trebui să căutați în altă parte.

Pentru jucătorii cărora nu le plac sloturile riscante, Thunderkick are, de asemenea, mari sloturi cu varianță mică, cum ar fi Babushkas și esqueleto explosivo slot care oferă, de asemenea, mulinete în cascadă și câștigă multiplicatori. Și dacă vă plac sloturile cu o rată de plată mai echilibrată, puteți consulta în schimb templul Jaguar sau prăjitul McFry și The The flame Sloturi Busters. Pentru și mai multe jocuri din studio, vizitați unele dintre cazinourile noastre online recomandate, unde zeci de mașini de sloturi de top și bonusuri de bun venit generoase așteaptă toți membrii noi.

Partenerii cazinoului