Bitten Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

95.02%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Halloween, groază, vampiri

Bitten

bitten Recenzie slot online

Vei fi lovit de bitten? Se pare că au fost un număr imens de sloturi, deoarece acesta este unul dintre cele mai bune jocuri la cazinourile online din întreaga lume. bitten este o mașină de slot cu 5 tamburi, cu 20 de plăți, tematice în jurul vampirilor, unde gobletele de sânge, candelabre și pandantive în formă de inimă li se alătură simbolurile cărții îmbibate de sânge.

Totul s-a făcut într-un stil de desene animate, așa că nu vă speriați prea mult să le oferiți acestor tamburi. Vei fi bucuros că ai făcut -o, când sunt declanșate mai multe funcții bonus. Acestea includ un simbol sălbatic care înmulțește valoarea oricăror linii câștigătoare pe care le completează și o rotiri speciale pentru cripta gratuită în care multiplicatorii cresc cu fiecare joc bonus.

Cu o temă extrem de populară și șansa de a câștiga până la 250.000.00 la maximum"mize" nu este de mirare că bitten slot machine a devenit unul dintre jocurile de top din IGT gamă. Se adresează unui public larg, de la punteri casual care doresc să plaseze pariuri joase de doar 0.20 pe rotire, chiar până la rolele înalte, care caută să scoată o mușcătură mare din profiturile cazinoului, cu pariuri de până la 100.00.

Alături de o gamă largă de niveluri de pariu, aveți și opțiunea de a juca bitten Joc de slot pe computere desktop, iPhone, iPads sau dispozitive mobile alimentate Android la cazinourile online de top. Citiți mai departe pentru a descoperi secretele bitten.

bitten Controluri și configurarea sloturilor

IGT sunt în afacerea jocurilor de cazino de zeci de ani, așa că aveți o experiență imensă și știți ce caută jucătorii. Controluri ușor de utilizat, dar se găsesc multă flexibilitate în jocurile lor de sloturi.

Puteți ajusta miza în câteva secunde, activați o funcție automat sau chiar setați tambururile care se învârte în modul turbo, ceea ce sperăm să aducă câștigurile și mai repede. Coloana sonoră a fost proiectată pentru a se potrivi cu subiectul vampirului și este în mod adecvat înfiorător, dar îl puteți muta întotdeauna dacă devine prea înfricoșător.

Pentru a păstra lucrurile frumoase și simple, IGT au dat bitten Slot Machine A Layout standard, cu cele 5 mulinete traversate cu 20 de linii. Câștigi multiplici de pariu pe fiecare linie când 3 sau mai multe din același simbol aterizează din partea stângă.

Întotdeauna ajută să știți ce merită fiecare linie de simboluri și cum funcționează toate caracteristicile bonusului, așa că faceți clic pe butonul Paytable de sub tambururi și veți găsi toate detaliile importante pentru dvs.

Paytable explică, de asemenea, modul în care puteți dubla premii cu simbolul sălbatic și pentru a solicita câștiguri de până la 50x rata de bază în bonusul fantastic de rotiri gratuite rotund.

bitten Caracteristici de joc și bonus

După ce sunteți configurat și gata, este timpul să începeți să învârtiți tambururile și cu puțin noroc, colectând câteva câștiguri frumoase. Ca toți IGT păcănele, bitten este complet certificat pentru joacă echitabil și are o revenire medie ridicată la procentul de jucători, deci indiferent de mizele tale, cea mai mare parte a ceea ce pariezi va reveni ca câștiguri.

Câștigurile mai mici sunt plătite jucând simboluri de cărți 10, J, Q, K și A, dar toate acestea au fost concepute pentru a se potrivi cu tema și nu distrageți deloc jocul de la joc. Simbolurile de imagine plătesc premiile mai mari atunci când aleargă pe o linie de plată și pe bitten Logo -ul este un simbol sălbatic care acționează ca alții atunci când este văzut în locurile potrivite pentru a finaliza o combinație.

Acesta este și un simbol sălbatic destul de special. Nu numai că va plăti 250x pariul total atunci când va ateriza chiar pe o linie de plată, dar atunci când se completează pentru orice simboluri lipsă pentru a crea un câștig pentru dvs., valoarea premiului este dublată.

Când simbolul unei criptă este văzut în orice 3 sau mai multe locuri simultan, principala caracteristică a bonusului bitten este dezlănțuit. Jucătorii sunt transportați într -o criptă înfiorătoare, unde sunt aliniate 3 sicrie și un clic pe orice va dezvălui o serie de rotiri gratuite care apoi se joacă. Se pot găsi până la 20 de jocuri bonus, dar cu fiecare rotire, un multiplicator câștig se ridică și se ridică.

Dacă reușești să aterizezi o victorie pe ultimul joc gratuit, atunci premiul este înmulțit cu 20x de valoarea de bază. Este chiar posibil să se retrageți bonusul și să aveți un total de 50 de rotiri gratuite, cu un multiplicator masiv de 50x pe ultimul.

Caracteristici de slot

Concluzie

Acesta este un slot clasic cu tematică cu vampiri, care acoperă un subiect popular și va atrage fanii horror cu aproape orice bancrols. Fiind disponibil pentru a juca între 0.20 și 100.00 pe rotire înseamnă că sunteți obligat să găsiți un nivel de pariu care să se potrivească.

Ne -au plăcut caracteristicile, precum și faptul că poate fi redat pe dispozitive mobile și pe computerul desktop. Ceea ce unii jucători s -ar putea să nu le placă atât de mult sunt simbolurile de stil de desene animate destul de de bază care tind să dateze bitten Slot Machine puțin.

Dacă vă place tema de groază și doriți o mulțime de caracteristici, dar cu grafică de ultimă generație, consultați Slot Machine de la Dracula Netent. Prințul întunericului însuși stă în partea celor cinci tamburi ale acestui joc de 20 de linii. El este un stacked Simbol sălbatic care declanșează rotiri liberi, dar în orice rotire aleatorie, imaginea Dracula poate exploda în lilieci care zboară pe tambururi și se transformă în grupuri de tip simbol.

Ambele jocuri sunt extrem de plăcute, deși, indiferent de alegerea la cazinoul dvs. online, veți fi sigur că veți învârti tambururile de distracție, jocuri corecte, cu profituri mari și potențial câștigător.

Partenerii cazinoului