Black Widow Slot

IGT

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

IGT

RTP

91.99%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

120.000.00 USD

Subiect

Fantasy, magie

Black Widow

black widow Recenzie slot online

Dacă vă speriați de păianjeni, nu intrați în panică ca black widow slot machine de la IGT nu are nicio legătură cu arahnidele veninoase. Este vorba despre o femeie atrăgătoare și foștii ei soți, care au devenit fost în timp ce i-a dat jos unul câte unul. Poate fi la fel de periculoasă ca un păianjen, dar arată mult mai bine și joacă într -un joc de sloturi care vine cu o rețea de caracteristici interesante.

Aceste caracteristici au ajutat black widow slot pentru a deveni un mare succes la cazinourile online care prezintă popularul IGT gamă. Alături de rotiri gratuite și substituții sălbatice, acest joc de sloturi vine stacked simboluri și un bonus unic de captare web, care vede personajele de pe tamburul din mijloc plătind câteva dintre premiile de top.

O gamă masivă de pariuri care merge până la 2000.00 pe rotire și o victorie maximă de 1.000x, miza pe linie ar putea face rolele înalte foarte bogate într -adevăr atunci când rotesc aceste tamburi la unele dintre cele mai bune cazinouri online unde black widow este pândă.

black widow Controluri și configurarea sloturilor

Cei dintre noi cu bănci mai modeste pot juca doar pentru 0.40 pe rotire sau reglați nivelul pariu pentru a se potrivi folosind un set simplu de butoane de control plus și minus. Opțiunea de a seta tambururile care se învârte pe cont propriu este oferită, deși nu puteți alege niciun limite de câștig sau pierdere care să le oprească înainte ca numărul specificat să se joace.

În jocurile normale, black widow Slot Machine este destul de convențional, cu multiplicații ale sumei mutate pe fiecare dintre cele 40 de linii plătite atunci când 3 sau mai multe exemple de același simbol se opresc pe o linie din partea stângă. Acest lucru este mai ușor prin modul în care simbolurile pot fi stacked Câteva înalte pe o mulinetă.

Oricine îi place să joace pe dispozitivele iOS sau Android va fi încântat să vadă asta IGT au făcut ca acest joc să fie complet optimizat pentru telefoane mobile și computere tablete, punând la dispoziție și pentru a fi redat pe desktop și laptopuri. Aceleași opțiuni de pariu, funcții de control și tonuri sinistre se găsesc pe toate platformele.

black widow Caracteristici de joc și bonus

Tăietele sunt așezate într-un cadru de imagine ornat cu un model roșu-sânge în spatele simbolurilor. Deși pictogramele cărților de joc sunt utilizate pentru a crea combinații cu valori mai mici, IGT le -au adăugat un pic de umor întunecat, cu articole precum cuțite, sfeșnice, țeavă de plumb și găuri de glonț atașate la fiecare.

Simbolurile cu plată mai mare sunt cele 3 victime nefericite și black widow se. Ea plătește de până la 50 de ori mai mult decât miza de linie când a fost văzută chiar de -a lungul tamburelor.

Dar premiile de top din rotirile normale vor fi ale tale atunci când logo -ul jocului aterizează pe o linie de plată, cu până la 1.000x linia pariu pentru a câștiga. Acesta este, de asemenea, un simbol sălbatic care va participa la orice altul dacă se oprește în locurile potrivite, completând golurile într -o rulare continuă de cărți de potrivire sau pictograme de imagine pentru a completa linii.

Cu toate acestea, simbolul sălbatic nu va acționa ca sticla de otravă verde cu aspect rău. Acesta va fi declanșatorul pentru 7 rotiri gratuite atunci când umple toculele din mijlocul 3, dar amintiți -vă că cu simboluri fiind stacked, Acest lucru este de fapt destul de ușor de realizat. Jocurile gratuite pot fi declanșate din nou dacă otrava apare din nou, la maximum 98 de jocuri bonus.

O captură de web unică este punctul culminant al black widow jocuri mecanice. Fiecare dintre victimele masculine va avea o valoare atașată de ele pe un contor special și dacă caracteristica de captare a web este acordată la întâmplare, jucătorii câștigă valoarea contorului atunci când personajul aterizează pe tamburul din mijloc.

Dacă black widow Terenurile de pe tamburul din mijloc, valoarea tuturor celor 3 metri va fi câștigată. După fiecare capturare, valoarea de pe contor va crește, așa că, pe măsură ce joci acest joc pentru sesiuni mai lungi, șansele de a colecta o mare din această caracteristică vor crește și ele.

Caracteristici de slot

Verdictul pe black widow Slot

Deși nu veți găsi multe mașini de slot bazate pe crimă, caracteristicile interesante și potențialul câștigător al black widow înseamnă că jucătorii pot face o ucidere atunci când iau aceste tamburi pentru o rotire. Runda specială de captare a web -ului, cu multiplicatori de câștig uriași de până la 1.000x pe contoare, precum și recompensele de la rotiri gratuite și stacked simboluri, au făcut din acest joc un mare succes pentru IGT.

Cu toate acestea, nu este singurul joc în care puteți trimite câteva victime, deoarece PlayTech își are slotul misterului de crimă care așteaptă să fie găsit la unele dintre cele mai bune cazinouri online. Acest lucru necesită o abordare mai plină de inimă a subiectului, cu un polițist victorian rezolvând o crimă care a fost comisă în pereții unui conac care se prăbușește.

Îl poți ajuta să spargă cazul pe 5 tamburi și 40 de linii de plată, întâlnind numeroase bonusuri răsplătite pe parcurs. Este un joc care se va potrivi jucătorilor cărora le plac funcțiile bonus obișnuite care trebuie declanșate.

Se pot bucura o mulțime de rotiri câștigătoare black widow Și este un joc cu volatilitate scăzută, care plătește un flux constant de premii. Caracteristicile sunt văzute mai rar decât în misterul crimei, așa că va atrage jucătorii cărora le place stilul mai simplu al jocului. Dar când se declanșează jocurile gratuite și capturarea web, vă puteți aștepta să fiți prinși într -o rețea de câștiguri pe site -urile de top online slot.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului