Blood Lore Wolf Pack Slot

Nextgen

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.01%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

400.000.00 USD

Subiect

Halloween, mituri și legende, groază

Blood Lore Wolf Pack

blood lore wolf pack Recenzie slot online

Nextgen'S blood lore wolf pack Slotul este un joc minunat bazat pe rivalitatea fără vârstă și mortală, care a fost punctul central al multor filme de la Hollywood, inclusiv The Major (Teenage) Hit Twilight. Ești aruncat chiar în mijlocul nefiind între un clan de vampiri și un pachet de lupul sângeros numit Blood Lore Clan. Un slot cu 20 de plăți cu volatilitate medie până la mare și RTP standard în industrie, blood lore wolf pack este un joc minunat pentru începători, datorită gamei largi de opțiuni de pariuri.

blood lore wolf pack slot de Nextgen vă oferă o șansă de a câștiga până la 400.000 de monede pe o singură rotire pe dispozitivele dvs. mobile și desktop. Este un slot destul de simplu în termeni vizuali, dar nu -l lăsa pe asta să te păcălească. blood lore wolf pack oferă acțiuni interesante și înfricoșătoare, cu o caracteristică re-spin care poate fi destul de profitabilă dacă ai noroc. Alegeți o parte în acest slot de groază interesant pe site -urile de top reali și ar trebui să vă satisfacă foamea.

blood lore wolf pack Controluri și configurarea sloturilor

blood lore wolf pack Slot Game oferă 20 de linii de plată pe care le puteți ajusta la preferințele dvs. Redat pentru 0.01 până la 4.00 pe rotire, puteți roti robinetele la cazinoul online preferat pentru un pariu total care ajunge până la 80.00. Dacă nu sunteți cel al unei role înalte, puteți scădea cu ușurință dimensiunea pariului și numărul de linii pe placul dvs. Desigur, dacă doriți să atingeți un câștig maxim, va trebui să vă maximizați și pariurile.

Din punct de vedere vizual, slotul nu seamănă cu toate sloturile 3D moderne actuale. Nu că arată rău - de fapt, graficele și animațiile se potrivesc frumos cu tema. Veți găsi simboluri de costum de card comun pe tambururi, precum și simboluri care se potrivesc chiar cu întregul vârcolac-vampire-apă sfântă, crucifixe și pachetul de lup în sine. Toate victoriile apar pe liniile de plată selectate, cu excepția victoriilor împrăștiate care includ simbolul lunii. Dacă te -ai întrebat dacă există un Wolfman undeva în joc, există și acționează ca jocul sălbatic. Apărând doar pe tambururi 2 și 4, înlocuitorii sălbatici pentru toate simbolurile, inclusiv împrăștierea - acesta este unul nou.

Jocul de bază oferă premii destul de solide. Land 5 Wolf Pack Simboluri pe o linie de plată pentru a câștiga 5.000 de monede. Ca membru al clanului Vampire, puteți urmări pachetul Wolf urmând rămășițele cerbului mort (Yuck!). Cinci dintre aceste simboluri pe o linie de plată vă vor oferi 1.000 de monede. Moonlight îl ajută pe Wolfman să se transforme într -un vârcolac în filme, dar în acest joc, lunile împrăștiate vă pot oferi un premiu în valoare de 100x din pariul dvs. dacă reușești să aterizezi cinci dintre ele. Dacă aceste premii nu vi se pare grozav, așteptați până când ajungeți la bonusul bonus.

blood lore wolf pack Caracteristici bonus și rotiri gratuite

În ceea ce privește rotirile și bonusurile gratuite, blood lore wolf pack slotul lipsește un pic. Acestea fiind spuse, veți primi în continuare o caracteristică de re-spin, care ar trebui să fie suficientă pentru a satisface foamea ta și a pachetului de lupi. Bonusul este declanșat atunci când două simboluri Wolfman apar împreună pe tambururi 2 și 4. În acel moment, tambururile se vor extinde și vor rămâne pe loc în timp ce celelalte tamburi sunt rotite nu împreună, ci de cinci ori. Datorită celor două tamburi complet sălbatice, vă puteți aștepta la premii pentru a ploua în această caracteristică bonus. Deși ne-ar fi plăcut să vedem o rundă bonus cu o animație mișto a unei lupte între cele două clanuri, caracteristica re-spin oferă premii îndrăznețe care pot oferi contului dvs. bancar un impuls.

Câștigă mare în timpul rundei re-rotiri și îl poți dubla datorită funcției Gamble. Un plus frecvent la multe sloturi online, funcția Gamble vă oferă șansa de a vă dubla sau de a -ți quadruplu câștigurile, alegând un costum de carte sau o culoare. Desigur, puteți pierde totul într -o secundă dacă ghiciți greșit, așa că am rămâne departe de ea sau am încerca norocul nostru cu câștiguri mai mici. Dacă reușești să aterizezi un câștig mare, cu siguranță nu ar trebui să -l arunci atât de ușor.

Caracteristici de slot

blood lore wolf pack Concluzie

Un joc simplu în ceea ce privește aspectul și designul, blood lore wolf pack slot de Nextgen Oferă o mulțime de acțiuni pentru nou -veniți și role înalte. Este o altă ieșire decentă de faimosul studio de joc. Cu o atmosferă unică care te pune chiar în acțiune în rivalitatea neobișnuită dintre cele două clanuri, este un slot supranatural ca niciun altul. Graficele, sunetele și fundalul vor atrage fanii horror la fel ca simbolurile. Imaginea cerbului mort pe jumătate mâncat poate fi prea mare pentru unii fani sloturi, dar cu siguranță se potrivește frumos cu tema.

blood lore wolf pack nu este cel mai bogat slot de acolo, dar poate plăti în continuare câștiguri solide. Un joc de volatilitate mediu-înalt, vă puteți aștepta să dețineți o victorie mare din când în când. Dacă sunteți un nou venit, vă sugerăm să vă păstrați pariurile mici și să jucați mai puține rânduri până când sunteți gata să stropiți banii. Desigur, va trebui să vă maximizați pariurile dacă doriți să atingeți premiul major de 400.000 de monede.

Bătălia dintre vârcolaci și vampiri este la fel de veche ca timpul în sine. Este frumos executat în acest solid Nextgen slot, care, deși simplu vizual, oferă o acțiune solidă. Cu vârcolaci pe liber, o atmosferă înfricoșătoare și premii satisfăcătoare, blood lore wolf pack este un slot care merită să dai o lovitură la unul dintre cele mai bune site -uri de sloturi online.

Partenerii cazinoului