Bobby 7s Slot

Nextgen

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.15%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte

Bobby 7s

bobby 7s Recenzie slot online

Unul din Nextgen Cele mai multe sloturi colorate, bobby 7s este un joc distractiv bazat pe copperii preferați ai tuturor - Bobbies. Pentru aceia dintre voi, un Bobby este un termen de argou pentru ofițerii de poliție metropolitani din Londra. În acest slot interesant, Nextgen a decis să împerecheze bobbies cu 7s, simbol care este profund încorporat în slot machine lore.

În trecut, sloturile erau destul de simple. Pe o mașină care s -a rotit ori de câte ori s -a tras maneta. Pe mulinete în sine, nu veți găsi toate simbolurile speciale, cum ar fi sălbăticile și scufundările ca astăzi. În schimb, cele mai timpurii sloturi au folosit diamante, 7s și simboluri de fructe, motiv pentru care au fost cunoscute în mod colocvial ca fructe. Nextgen a decis să reînvie și să"remixeze" acea formulă în bobby 7s slot, făcând un joc bazat pe polițiști și tâlhari împreună cu o notă de 7s.

bobby 7s slotul este un joc de volatilitate scăzut la mediu cu un RTP de 95.15%. Jucat pe o serie de dispozitive mobile, este un slot care pune accent pe distracție, mai degrabă decât pe câștiguri. Nu este un slot care predă premii masive, dar nu se presupune că jocurile ar trebui să fie distractive? În plus, obțineți acțiuni de cartoonie a polițiștilor și tâlharilor, care arată destul de grozav pentru noi.

bobby 7s Controluri și configurarea sloturilor

Ca joc bazat pe bobbies și tâlhari, probabil puteți ghici la ce să vă așteptați la mulinete. În ceea ce privește designul, Nextgen's bobby 7s slotul online arată destul de simplu. Există 25 de linii salariale reglabile și 5 tamburi, înrădăcinate de simboluri de fructe cartoonice, bobbies, tâlhari și poliția unică, judecătorul și 7 ani. Dacă vă întrebați care sunt acestea, sunt șapte îmbrăcați ca fiecare dintre aceste personaje.

Puteți paria între 0 $.25 și o sumă de 5.000 de dolari pe rotire (maxim 200 USD pe linie), ceea ce face ca bobby 7s slot perfect și pentru noii jucători și veterani. Cu o variație medie mică, veți câștiga frecvent în acest slot, dar nu vă așteptați la sume mari de numerar. Deși câștigul maxim posibil este destul de mai mic decât obișnuitul pe care îl veți găsi pe cele mai bune site -uri de sloturi online, puteți câștiga în continuare premii în valoare de 500 de ori miza dvs. dacă sunteți foarte norocos.

Simbolul animat Bobby este sălbăticia jocului în timp ce hoțul sau tâlharul este împrăștierea care declanșează bonusul runda. Puteți câștiga până la 20 de rotiri gratuite în joc cu premii dublate cu acest simbol, deși adevăratele victorii mari se ascund în caracteristicile anilor 7. Poliția, judecătorul și Crook 7s oferă caracteristici speciale de fiecare dată când apar pe ecran - vor ridica multiplicatorul sau vă vor oferi alte șanse de a câștiga sume mari de numerar.

Când vine vorba de jocul de bază, este destul de simplu. Reglați -vă pariul și rotiți tambururile și ar trebui să înscrieți o victorie la aproape fiecare rotire. Fiecare victorie care implică un sălbatic va anima simbolul, arătând un Bobby furios și alergat alungând după un hoț.

bobby 7s Caracteristici bonus și rotiri gratuite

Dacă doriți să câștigați mare și să vă distrați în acest slot, trebuie să căutați anii 7. Fiecare are o caracteristică specială atașată de acesta, care vă poate stimula frumos contul bancar.

Funcția de poliție 7 vine mai întâi. Aterizează trei dintre acestea pe tambururi 1, 2 și 3 și joacă un joc hi \ lo care te poate ajuta să urci pe scara de numerar. Ai jucat vreodată hi \ lo? În acest joc, preziceți dacă următorul număr în linie va fi mare sau scăzut. Prezice corect și vei urca pe scară pe ecran, câștigând și un premiu. Caracteristica Poliției 7 este cea mai bogată dintre toate, oferind un premiu de top în valoare de 500 de ori miza dvs. Se pare că acest 7 este foarte norocos.

Caracteristica Judge 7 necesită judecătorul 7 pe tambururi 2, 3 și 4. Odată ce se va întâmpla acest lucru, judecătorul își va trânti belul ca în filme și îți va crește instantaneu multiplicatorul. De câte ori îi trântește pe gazul său indică multiplicatorul pariului tău, care nu ar fi mai mult de 5 ori. Este o caracteristică simplă care nu necesită nicio intervenție din partea dvs., spre deosebire de prima caracteristică.

Ultima caracteristică specială din bobby 7s Slotul este caracteristica Crook 7. Aterizează 3 hoți pe ultimele trei tamburi (3, 4 și 5), apoi alege un escroc și își ia prada. Dacă aveți noroc, escrocherul pe care îl alegeți vă poate înmâna în valoare de 40 de ori miza dvs., ceea ce nu este deloc rău deloc.

Și distracția nu se oprește acolo. Simbolul escrocherului (hoț, tâlhar, cum îl numiți) este împrăștierea jocului care declanșează bonusul rotund. Este un simplu rotiți gratuite cu premii dublate, care este activat atunci când simbolul apare pe tambururi 1, 3 și 5 simultan. Trei escroci amuzanți vă vor oferi instantaneu un premiu în valoare de dublu pariu, în timp ce va declanșa și bonusul de rotiri gratuite. Vestea excelentă despre această rundă, caracteristicile 7S sunt active în timpul acesteia, astfel încât să puteți câștiga premii destul de atrăgătoare.

Caracteristici de slot

bobby 7s Concluzie

Un joc distractiv și simplu, care împerechează premiile slotului vechi-școală cu mecanica modernă de joc, bobby 7s de Nextgen este un slot pe care nu ar trebui să -l ratezi. Este posibil ca graficele de desene animate să nu se potrivească tuturor, dar majoritatea jucătorilor le va plăcea. Există un element destul de distractiv pentru acest slot cu adăugarea celor 7 și a caracteristicilor lor speciale. Chiar dacă bobby 7s Nu este un slot care plătește mare, este totuși un slot destul de răsplătitor, mai ales în caracteristicile bonusului.

Puteți câștiga până la 20 de rotiri gratuite cu caracteristicile 7S active și în această rundă. În funcție de caracteristica specială activați, primiți premii diferite. Cu funcția de poliție 7, puteți câștiga un premiu în valoare de 500 de ori pachetul dvs., care este mai mult decât un premiu atrăgător. Așa că continuați, canalizați -vă Bobby -ul interior și urmăriți acei tâlhari - ar putea foarte bine să meritați în timp ce vă aflați la unul dintre site -urile noastre de cazinou recomandate.

Partenerii cazinoului