Bonus Bunnies Slot

Other Game

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.14%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

695.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, mâncare

Bonus Bunnies

bonus bunnies Revizuirea sloturilor

Nolimit City a încercat să scoată un iepure din pălărie aici cu cel mai recent titlu al său pe site -urile de sloturi online de top. Sloturile cu animale drăguțe și drăguțe tind să coboare bine cu fanii cazinoului și ne dăm seama că bonus bunnies nu va fi diferit. Este ușor la ochi, simplu de navigat și este perfect atât pentru jucătorii de cazino noi, cât și pentru punterii experimentați.

bonus bunnies este un slot tematic pentru animale și agricultură și are o configurație 4x4, cu 30 de linii de plată și un RTP de 96.14% pentru a porni. Se referă la toate tipurile de bănci, mari sau mici, pariul minim începând de la 0.20C și lucrează până la 100 USD. Pentru mai multe informații despre liniile de plată, precum și alte predări de mână, faceți clic pe pictograma Three Dots situată deasupra simbolului sunetului din stânga jos a ecranului.

După cum sugerează și numele, iepurașii sunt tema centrată aici și când ajungi la jocul bonus, ei sunt exact ceea ce vrei să găsești. In timp ce bonus bunnies Te va duce acolo în primul rând, misteriosul iepuras de bandiți vă poate spori dramatic câștigurile. Este în timpul acestui bonus, acest slot online își câștigă păstrarea și, cu siguranță, îl face o experiență demnă.

Cum să joci bonus bunnies Slot

După ce ați ales dimensiunea pariului, sunteți gata să începeți să vă învârtiți, cu o funcție automată la îndemână implementată, astfel încât să puteți lăsa tambururile să funcționeze fără a apăsa un buton. Desigur, Nolimit City Ați adăugat câteva controale suplimentare aici, unde puteți opri autospin -ul pe baza unui număr de factori, inclusiv o anumită dimensiune a câștigului sau când soldul dvs. depășește sau scade sub suma dorită.

Simboluri cu plată mai mică vor fi familiarizați cu cei care ne bucurăm de un joc de poker, variind de la"10" la"a", în timp ce simbolurile mai căutate vin în formă de legume, inclusiv ceapă, vinete, mazăre și cele mai profitabile dintre legume, roșii. Simbolul Bonus Bunny când apare va gâfâia sălbatice, în formă de morcovi, transformând simbolurile în sălbăticie pe parcursul ecranului.

Nolimit City a optimizat bonus bunnies Pentru toate platformele, astfel încât să puteți încerca noul lor slot Hit de pe computerul de pe desktop, tabletă sau dispozitiv mobil (iOS și Android). Fii sigur, vei putea juca bonus bunnies La unul dintre cazinourile noastre mobile recomandate, ceea ce înseamnă că puteți juca acasă sau din mers, ori de câte ori vi se potrivește!

bonus bunnies Caracteristici și rotiri gratuite

Rotirile gratuite nu sunt niciodată prea departe bonus bunnies, care se mândrește cu o mulțime de caracteristici atrăgătoare, care sunt sigure că vă vor menține interesat. După cum am menționat mai sus, simbolul bonus vine în forma unui iepuras drăguț, blană, care va muta pe unele sălbatice, care sunt prezentate sub formă de morcovi. Cu cât sunt mai mulți iepurași, cu atât veți fi înzestrați mai mulți sălbatici.

Nu există surprize aici, dar există și oportunitatea de a ateriza niște rotiri gratuite atunci când joacă bonus bunnies. Principala caracteristică bonus, rotiri de legături de morcov, este declanșată prin colectarea a trei simboluri bonus pe un singur spin. Indiciul este pe numele de aici, doriți să rotunjiți cât mai mulți morcovi în trei rotiri gratuite pentru a vă crește ziua de plată. Fiecare morcov nou care aterizează va reseta contorul de rotire la trei, iar dacă reușești să completezi întregul ecran, deblochezi pieptul râvnit, care va înmulți câștigul total la finalizare.

Aici puteți ateriza, de asemenea, unii iepurași îmbunătățiți, care vin sub diferite forme, care vă vor spori și mai mult câștigul total. Nolimit City Vă va permite să săriți acest întreg Rigmarole pentru a cumpăra funcția Bonus, care începe de la 12 dolari pentru un pariu minim de 0.20c. Asigurați -vă că verificați dacă această opțiune este disponibilă în locația dvs. dată, unele zone restricționând această funcție pentru jucători din cauza anumitor reglementări.

Caracteristici de slot

bonus bunnies Max Win și RTP

bonus bunnies joacă la o volatilitate medie/ridicată, ceea ce înseamnă că câștigurile frecvente sunt mai puțin probabile, dar șansele unei plăți mai mari crește, cu un testament maxim de 6950x la nivel maxim de 6950X. Nu toate sloturile pot fi monștri de jackpot de mare volatilitate, așa că acesta este o victorie maximă maximă, mai ales atunci când combinați acest lucru cu rotirile și bonusurile gratuite oferite.

Slotul tematic pentru animale și agricultură are un RTP de 96.16%, care este pe partea inferioară. În general, mai aproape de 97% ar fi considerată primă și în timp ce bonus bunnies 96.16% nu este cel mai mic acolo, jucătorii care doresc o bătaie mai bună pentru buck -ul lor ar trebui să arate în altă parte.

bonus bunnies Concluzie și sloturi online

Per total, Nolimit City a sărit la un câștigător aici cu bonus bunnies. Grafica ciudată și lucrările de artă frumoase oferă o senzație relaxantă pentru jucătorii cu caracteristicile bonus uluitoare, în special pentru rotirile de legătură de morcov și o plată maximă maximă pentru a obține cursele de inimă. RTP de 96.16% este scăzut, dar corect și nu ar trebui să te îndepărteze de a da acestui slot un vârtej.

Dacă prietenii cu blană nu sunt lucrul tău, atunci Nolimit City De asemenea, este specializat în sloturi tematice mai întunecate, precum slotul lor de modă veche de armă deadwood, a cărui victorie maximă de 13.950 te va avea la marginea degetelor de la picioare. Cu toate acestea, dacă doriți să vă lipiți de partea naturii a sloturilor online din lume, atunci jocurile sălbatice de la PlayTech ar putea fi cea pentru dvs.

Partenerii cazinoului