Book of Darkness Slot

Betsoft

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Betsoft

RTP

96.48%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

10.560.00 USD

Subiect

Fantasy, magie

Book of Darkness

book of darkness Recenzie slot online

book of darkness Slots Game se joacă într -o cameră plină de coloane și sculpturi ciudate pe pereți. Acest tărâm magic se află în spatele setului de tambur 5x3, unde vedeți simboluri de carte, poțiuni, cristale și un inel. Simbolurile de top sunt vânătoarea de săgeată, vrăjitorul întunecat puternic și cartea în sine.

Imaginile creează un stil fantezist pe PC-uri, Android, iOS și dispozitive mobile alimentate cu Windows și, deși nu sunt până la standardele jocurilor lor cu efect 3D, Betsoft cu siguranță a făcut o treabă bună aducând o lume mitică la cele mai bune cazinouri online.

Caracteristicile includ cartea care acționează ca orice alt simbol dacă poate completa o combinație pe oricare dintre cele 10 linii de plată și o ciocnire palpitantă pentru rotundă cu rotiri fără putere. Vrăjitorul Huntress and Dark face luptă și te poate duce la o caracteristică suplimentară bonus cu simboluri în expansiune sau câștigă multiplicatori.

Cum să joci book of darkness Jocuri mecanice

O gamă de pariuri de 0.10 până la 10.00 face din acest joc un joc mult mai potrivit pentru jucătorii cu mize mai mici decât rolele înalte, iar premiul maxim relativ mic de 1056x Miza înseamnă că nimeni nu va câștiga o avere jucând cu book of darkness slot cu bani reali sau un bonus.

Cu toate acestea, este ușor de configurat și potrivit pentru jucători relativ neexperimentați, precum și pentru oricine se bucură de tema vrăjitorilor și a lumilor fanteziste. Selectați mizele din bara de defilare de sub tambururi și dacă doriți să redați fără a fi nevoie să faceți clic pe butonul Spin de fiecare dată, apăsați fila săgeată circulară și activați o caracteristică automată.

Fila"I" din partea stângă a comenzilor deschide platabilă. Veți vedea o defalcare completă a cât de mult câștigați de la fiecare simbol atunci când trece o linie din stânga, plus detalii despre caracteristicile bonusului, cum ar fi The Special Clash for Power Free Games.

Rotiri gratuite și altele book of darkness Runde bonus

Simbolul cărții sălbatice este singura caracteristică specială din jocurile de bază, dar există mai multe runde de rotiri gratuite. Orice 3, 4 sau 5 simboluri de carte plătesc 2x, 20x sau 200x, respectiv, pariul dvs. Revendicați apoi 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite cu un simbol aleatoriu care se extinde pe tamburi pentru a ajuta la crearea de câștiguri pe tot parcursul.

Dacă Huntress, Book and Dark Wizard Land pe tambururi adiacente pe același rând, lansează Clash for Power Free Games. Alegeți un simbol al personajului înainte de începerea jocurilor și ambele se extind pentru a umple tamburi, în același timp umplând un metru pe fiecare apariție. Nu există nicio limită la cât durează acest lucru, dar dacă personajul ales își umple mai întâi contorul, treceți la jocurile Free Fond. Dacă personajul tău pierde ciocnirea pentru putere, te întorci la jocurile de bază.

În caracteristica ShadowForm, primiți 10 jocuri gratuite. Dacă l -ați ales pe Huntress, toate câștigurile de la simbolurile de înaltă valoare se înmulțesc cu 5x, iar dacă alegerea dvs. a fost vrăjitorul întunecat, 5 simboluri se vor extinde pe orice tambur pe care aterizează.

Caracteristici de slot

book of darkness Câștiguri maxime, RTP și volatilitate

Cel mai mult pe care îl puteți câștiga din book of darkness Slotul online este 1056x pariul dvs., ceea ce este un multiplicator destul de scăzut și cu mize maxime de doar 10.00 pe rotire, asta este egal cu 10.560 dezamăgitor.00.

Este un joc de varianță medie și luată ca o cifră medie pe termen lung, pentru fiecare 100.00 Staked, plătește înapoi 96.48 în premii.

Verdictul nostru asupra book of darkness Jocuri mecanice

În afară de nivelurile relativ mici de câștig și pariuri, book of darkness slotul este un joc de care fanii temei magice sunt sigure că se vor bucura. Runda bonus cu mai multe etape este punctul culminant, cu Clash for Power Free Rypins care duce la jocurile Shadowform dacă alegeți simbolul personajului câștigător.

Dacă sunteți fericit să miza 10.00 sau mai puțin pe rotire, atunci vă veți bucura de acest joc. Găsiți-l la cazinourile noastre online de top, unde se pretinde un pachet de bonus generos.

Partenerii cazinoului