Cartea De Aur - Simbol Choice Online Slot

Other Game

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

95.95%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 1.029.700.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, Egiptul antic

Book of Gold - Symbol Choice

Cartea de aur: Simbol Choice Online Slot Review

Book of Gold: Simbol Choice are un aspect standard care se combină cu caracteristici bonus interesante și unice. Acest slot volatil este format dintr -o tambur, o grilă de 3 rânduri și vă oferă 10 linii de plată diferite pentru a genera rotiri de succes. Cu acest aspect simplu și direct, puteți câștiga până la 50.000 de monede. După cum sugerează titlul, jocul vă oferă posibilitatea de a alege dintr -o selecție de simboluri din rotundul gratuit. Înainte de începerea rundei de bonus a rotirilor gratuite, trebuie să selectați simbolul dvs. bonus special. Mai multe adăugări bonus includ cărți sălbatice și împrăștiate, simboluri în expansiune, multiplicatori și respins. Jocul este direct cu un design simplu care permite multor jucători să se învârtă.

Book of Gold: Simbol Choice Online Slot Reguli

Ca un joc relativ simplu, slotul Cartea Gold: Simbol Choice Choice poate fi savurat de o multitudine de jucători diferiți. Intră într -un frumos templu de aur și azur unde te așteaptă o grilă de 5x3. Puteți naviga la pictograma"I" din colțul din stânga jos pentru a accesa valorile de plată cu plata și simbolul. Veți utiliza controalele de sub grilă pentru a selecta pariul și a roti tambururile pentru a câștiga până la 5000x miza dvs. Pur și simplu comutați fila"BET" și selectați un pariu care se poate întinde de la minimum 0.10 monede până la maximum 100 de monede pe spin. Pentru acces ușor, apăsați fila"Max" dacă doriți să selectați cel mai mare pariu. Puteți începe jocul făcând clic pe filele din dreapta tambururilor. Este bine să știți că puteți juca jocul pe orice dispozitiv, cum ar fi dispozitive mobile, desktop și tablete la orice cazinouri online noi care poartă jocul. Toate dispozitivele mobile sunt compatibile, inclusiv dispozitivele iOS și Android.

Cartea de aur: caracteristici ale alegerii simbolului și rotiri gratuite

În timpul jocului de bază, pur și simplu aliniați simbolurile potrivite în grupuri de 3 sau mai multe pentru a primi plăți. Cei 10, J, Q, K și A joacă simboluri ale cărților care oferă recompense de la 10x la 15x miza dvs. Ankh și The eye of horus Simbolurile oferă recompense pentru 2 sau mai multe simboluri potrivite și pot plăti până la 75x miza dvs. Zeii egipteni sunt simbolurile cele mai plătite și oferă, de asemenea, recompense pentru 2 sau mai multe simboluri potrivite. Acestea pot plăti între 200x și 500x miza dvs. golden book este un simbol sălbatic și împrăștiat și puteți câștiga până la 200x miza dvs. pentru o linie de 5 golden books. Ca un sălbatic, golden book poate înlocui alte simboluri. Ca o împrăștiere, ai nevoie de 3 sau mai mult pentru a declanșa bonusul de rotiri gratuite. După ce declanșați bonusul de rotiri gratuite, veți avea de ales simbolurile speciale. Puteți selecta un simbol care va deveni un simbol special în expansiune în timpul rotirilor libere. Acest simbol special se poate extinde pentru a cuprinde tamburi întregi simultan, care pot deschide ușa către premii instantanee solide. Puteți câștiga între 10 și 50 de rotiri gratuite.

Caracteristici de slot

Cartea de aur: Jackpot de alegere a simbolurilor, RTP și volatilitate

Cartea de aur: slotul de alegere a simbolurilor este un joc de varianță ridicată, iar RTP este 95.95%. Puteți câștiga până la un total de 50.000 de monede, sau 5000x participarea totală la cazinourile online de top. Este posibil să câștigi până la 500x participarea la un singur spin în timpul jocului de bază.

Cartea de aur: Verdictul de alegere a simbolurilor și mai multe jocuri

Puteți câștiga până la 50.000 de monede atunci când jucați acest slot egiptean de mare varianță. Graficele sunt de înaltă calitate, iar aspectul este simplu. Combină simplitatea cu câteva caracteristici bonus. Acestea sunt în principal sălbatice și împrăștiate golden bookS cuplat cu până la 50 de rotiri gratuite. Principala caracteristică bonus este simbolul special în expansiune pe care îl veți selecta în funcție de alegerea personală. Este un joc cu ritm rapid, cu potențialul de recompense rapide și mari.

Asigurați -vă că consultați selecția noastră de cazinouri online. Veți avea o mulțime de jocuri și oferte incredibile din Marea Britanie la dispoziție. Vă recomandăm să consultați mai multe Playson jocuri precum lansarea recent solar temple slot online. Pentru mai multe titluri epice, inclusiv cartea de aur: alegerea simbolului, pur și simplu vizitați oricare dintre cazinourile noastre online selectate.

Partenerii cazinoului