Book of Ra Slot Magic

Novomatic

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.03%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Acțiune/aventură, Egiptul antic

Book of Ra Magie

book of ra Recenzie magică online

Datorită imensului popularitate a book of ra slot, Novomatic a lansat acest joc de sloturi de volatilitate medie până la mare ca un joc palpitant de urmărire la prima versiune. La fel ca primul joc, book of ra Magia este formată dintr -o tambur, grilă de 5 rânduri, dar cu o linie de plată activă adăugată.

Configurare book of ra Slot online magic

book of ra Slotul magic are un aspect și un design similar cu primul book of ra joc de sloturi. Jucătorii cărora le -a plăcut să joace prima versiune vor recunoaște aspectul familiar și nu vor avea nicio problemă să își navigheze drumul în jurul tamburelor. Chiar dacă aceasta este prima dată când te joci book of ra Magie sau chiar primul tău Novomatic Joc, veți naviga cu ușurință în designul simplu. Jocul constă dintr -un aspect standard de 5x3 cu 10 linii de plată fixe disponibile pentru a înscrie acele linii câștigătoare. Deoarece toate cele 10 linii de plată sunt fixate în loc, trebuie să selectați doar o sumă de pariu înainte de a putea începe să învârtiți tambururi. Vestea bună este că puteți face toate acestea în doar câțiva pași de bază. Tot ceea ce veți avea nevoie este afișat sub grila 5x3. Aceasta include paytable -ul pe care îl puteți accesa făcând clic pe fila"Meniu".

Pur și simplu selectați o sumă de pariuri și veți fi gata să rotiți tambururile. Ai luxul de a paria un pariu de la 0.10 credite de până la 10 credite pe linie de plată. Acest lucru înseamnă că puteți plasa un pariu maxim de 100 de credite dacă preferați să jucați jocuri cu sloturi cu mai mult risc și mize mai mari. Pur și simplu ajustați fila"pariu total" până când ajungeți la o sumă de pariuri cu care vă simțiți mulțumit. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe fila"BET MAX" pentru a seta automat suma pariului dvs. la 100 de credite pe spin. Fila Áuto poate fi utilizată dacă doriți să folosiți funcția de rotiri automate. Tot ce rămâne este să faceți clic pe"Start" și să vedeți ce au sorți pentru dvs. Puteți primi o cădere de bonusuri gratuite, sau poate veți avea noroc și veți câștiga un premiu în valoare de 25.000 de monede.

Dacă sunteți fan al Novomatic Jocuri, veți fi familiarizați cu jocul lor de joc semnat. book of ra Slotul magic nu face excepție și include și acest joc de risc cu mize mari. Această caracteristică unică adaugă și mai mult emoție jocului, oferindu -vă șansa de a înmulți orice câștiguri câștigate. Du -ți șirul câștigător la nivelul următor făcând clic pe fila"Gamble" după un spin de succes. Dacă doriți să vă jucați pe telefonul mobil, puteți face acest lucru accesând un cazinou online de top din browserul dvs. web mobil. book of ra Jocul mobil Magic este compatibil cu toate dispozitivele mobile, inclusiv Android, Windows și IOS, dispozitive. Puteți experimenta toate aceleași caracteristici, grafică și recompense chiar în palma mâinii.

book of ra Rotiri gratuite de deblocare magică

book of ra Magie de Novomatic Urmează un joc similar și un set de reguli la prima versiune. Totuși, acest joc are câteva completări noi, o linie de plată suplimentară și potențialul unei cantități generoase de rotiri gratuite. Include un set de pictograme de cărți de joc în stil egiptean care încep călătoria noastră. Cei 10, J și Q oferă plăți de până la 500 de monede pentru aterizarea unei combinații de 3, 4 sau 5 simboluri potrivite. K și o ofertă de ofertă de până la 750 de monede pe care le -ai putea avea noroc și lovind într -un singur spin. Faraonul cu aripi de aur și scarab Fiecare Beetle oferă o recompensă de până la 3750 de monede. Plățile încep să crească semnificativ atunci când vine vorba de simbolul faraonului care oferă până la 10.000 de monede.

Caracteristici de slot

RTP, volatilitate pentru book of ra Magie și cum să câștigi mare

Volatilitatea medie până la mare book of ra Slotul magic are un RTP de 95.03%. Puteți câștiga până la 10.000 de monede pentru aterizarea unei combinații de cărți potrivite. Aceste cărți sunt, de asemenea, simboluri împrăștiate și pot declanșa runde bonus cu potențialul de rotiri majore gratuite. Pur și simplu aterizați 3 sau mai multe cărți împrăștiate pentru a declanșa o rundă bonus în care veți primi 10 rotiri gratuite. Un aspect unic al acestei runde bonus este faptul că include simboluri speciale în expansiune.

Aceste simboluri în expansiune îți pot crește semnificativ recompensele și pot duce la dezlănțuirea unei multiple rotiri gratuite suplimentare. De asemenea, puteți lovi jackpotul de 25.000 de monede prin aterizarea unei combinații de exploratori. Exploratorul este cel mai mare simbol. Dacă nu reușești să aterizezi Explorer, ai putea înmulți întotdeauna ceea ce câștigi selectând pentru a juca jocul Gamble.

book of ra Concluzie magică și alta Novomatic Slot

Dacă v -a plăcut prima versiune, vă va plăcea book of ra Joc de sloturi magice. Acest joc de varianță medie oferă un joc de urmărire distractiv și palpitant book of ra jocuri mecanice. Această versiune a jocului tematic antic Egipt este format din 10 linii de plată fixe și simboluri speciale în expansiune. De asemenea, are potențialul de a oferi mult mai multe rotiri gratuite decât primul joc. book of ra Magia este la fel de populară și oferă până la 25.000 de monede într -un singur spin.

Consultați lista noastră de cazinouri online de top pentru a găsi o selecție de Novomatic titluri de sloturi. Alte jocuri de jucat includ șapte șapte uimitoare, unde se află 2.000.000 de monede pentru apucături. Nu mai vorbim de jocuri precum Anubis care oferă până la 10.000.000 de credite! Toate aceste jocuri interesante pot fi găsite la oricare dintre cazinourile noastre de încredere cu bani reali, unde sunteți sigur că veți găsi un bonus de bun venit care vă va lua fantezia.

Partenerii cazinoului