Book of Tombs Slot

Booming Games

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Booming Games

RTP

95.42%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

412.800.00 USD

Subiect

Acțiune/aventură, Egiptul antic

Book of Tombs

book of tombs Recenzie slot online

book of tombs Jocul sloturilor este departe de primul joc tematic în jurul Egiptului antic și suntem siguri că nu va fi ultimul, dar este o intrare cu aspect bun în subiect și are mai multe simboluri clasice pe tambururi. Pictogramele cărților de joc plătesc premii mai mici atunci când traversează oricare dintre cele 10 linii, cu o urnă de aur, anubis, the mask a unui faraon și a exploratorului de tip Indiana Jones care merită mai mult. Un standard ridicat de opere de artă se folosește pe tot parcursul, iar tambururile cu ramă aurii stau între coloanele decorative ale unui mormânt antic.

Cartea este atât simbolul sălbatic, cât și împrăștiat aici. Lansează o rundă specială de rotiri gratuite cu simboluri în expansiune, iar dacă retrageți jocurile bonus, mai multe simboluri se extind pe tamburi, contribuind la crearea câștigului după câștig. book of tombs Slot Machine are, de asemenea, o opțiune de joc în care puteți câștiga dublu pe rândul unei cărți de joc.

Vă puteți bucura de această aventură pe PC -uri sau telefoane mobile folosind sistemele de operare iOS, Android sau Windows pentru o gamă largă de mize pe cele mai bune site -uri de sloturi.

Cum să joci book of tombs Joc sloturi

Controalele ușor de utilizat se asigură că este un joc ușor de configurat și de joc. Puteți apăsa filele Plus și minus de o parte și de alta a nivelului BET pentru a schimba miza sau pentru a dezvălui toate opțiunile prin intermediul simbolului monedelor de monede.

Opțiunile BET trec de la 0.10 până la 75.00 pe spin, care este o răspândire decentă care va acoperi bugetele majorității jucătorilor. O funcție automată a rotirilor înseamnă că nu trebuie să apăsați un buton pentru fiecare rotire și puteți accelera lucrurile în modul FastPlay. Desigur, toate aceste opțiuni sunt comune pentru versiunile desktop și cazinouri mobile ale cazinoului book of tombs slot.

Aruncați o privire la plata de plată făcând clic pe butonul"I" și vedeți cât câștigați de la fiecare simbol, plus că există informații suplimentare despre diversele bonusuri.

Rotiri gratuite și altele book of tombs Bonusuri pentru sloturi

În rolul său de simbol sălbatic, cartea poate acționa ca oricare alta, completând o victorie dacă este la locul potrivit. Cartea declanșează, de asemenea, o rotită gratuită când aterizează în orice 3 sau mai multe locuri simultan. Înainte de începerea jocurilor gratuite, software -ul alege un simbol aleatoriu care se va extinde pe orice tambur pe care aterizează, ceea ce face mai ușor colectarea unui câștig din el.

Dacă jocurile gratuite se retrag cu mai multe simboluri de carte, este ales un al doilea simbol, iar acum aveți 2 simboluri în expansiune. Acest lucru poate continua și vă poate oferi 9 simboluri în expansiune după suficiente retrageri.

Orice câștig poate fi jucat într -o caracteristică opțională. Dacă alegeți să jucați un premiu, veți vedea o carte de joc cu fața în jos și vă puteți dubla câștigul dacă ghiciți culoarea sau o quadruplează, alegând costumul corect. Desigur, o alegere greșită pierde premiul declanșator, așa că aveți grijă!

Caracteristici de slot

book of tombs Câștiguri maxime, RTP și volatilitate

Câștigarea maximă posibilă de 5.504x PET -ul dvs. adaugă până la 412.800.00 Dacă te joci cu 75.00 pe rotire. book of tombs este un joc de volatilitate ridicat, care poate plăti adesea premii relativ mari, dar uneori, numai după o perioadă de pierderi de rotiri. O revenire medie a jucătorilor procent de 95.42% este ok, dar nimic special pentru un joc extrem de volatil.

Al nostru book of tombs Rating slot

Sloturile tematice"Carte" tind să vină cu un set standard de caracteristici, și anume rotiri libere cu simboluri în expansiune și simbolul cărții funcționând atât ca sălbatic, cât și pentru împrăștiere. book of tombs Slot Machine nu se îndepărtează departe de această formulă încercată și testată, dar este un joc cu aspect bun, care este sigur că va mulțumi fanii stilului antic egiptean.

Adevărata acțiune provine de la retragerea funcției de rotiri gratuite, pe măsură ce apar simboluri mai în expansiune, dar chiar și în jocurile de bază, puteți ridica câteva victorii mari.

Poți juca book of tombs Sloturi joc la unele dintre cazinourile online de top. Cele prezentate aici au oferte bonus speciale care așteaptă jucători de cazino.

Partenerii cazinoului