Booming Seven Deluxe Slot

Booming Games

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Booming Games

RTP

96.55%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

231.000.00 USD

Subiect

Fructe, monede de aur/aur, șapte

Booming Seven Deluxe

booming seven deluxe Recenzie slot online

Intrați într -o atmosferă de lux de cazinou unde booming seven deluxe Slot așteaptă să ruleze un câștig de 10.000 de monede jackpot. Acest joc tradițional este format dintr-o tambur 3-școală 3, grilă de 3 rânduri și 10 linii de câștig standard. Spirați -vă favoritele retro la cazinourile online de top, cum ar fi cireșe, clopote, portocale, 7 și lămâi, precum și câteva completări noi, cum ar fi plăci de aur și ananas. Acesta poate fi un joc retro, dar vine cu caracteristici bonus interesante, cum ar fi multiplicatori, rotiri gratuite, jocuri de joc și o caracteristică de plată cu 2 căi. De asemenea, vă puteți spori câștigurile cu ajutorul lui 7 și aur sălbatic împrăștiat. Designul epic 3D complet cu o grilă cu diamante și un salon de cazinou clasic duce acest slot retro la un nou nivel.

booming seven deluxe Configurarea slotului online

Ca majoritatea sloturilor tradiționale clasice, booming seven deluxe slotul are un design simplu pe care toți jucătorii îl pot naviga cu ușurință. Uimitorul grilă violet cu diamante prezintă o tambur 3, aspect de 3 rânduri. Pentru a arunca o privire la diferitele simboluri și caracteristici, accesați plata pentru a face clic pe pictograma"I" din colțul din dreapta sus. Este bine să știți că puteți juca jocul pe orice dispozitiv, cum ar fi desktop, tabletă sau dispozitive mobile precum iOS și Android. Fila"PET total" situată deasupra tamburelor vă permite să partați un pariu de la 10 monede la 100 de monede pe spin. Utilizați fila"Liniile" de sub tambururi pentru a selecta câte linii de plată doriți să utilizați. Puteți miza fiecare linie folosind fila"Bet pe linie" din stânga dvs. Fila Verde din centru vă va permite să rotiți tambururile pentru până la 10.000 de monede.

booming seven deluxe Rotiri gratuite și caracteristici bonus

Profitați de jocul de bază pentru a acumula câteva premii solide. Jocul de bază are o varietate de premii grozave oferite care pot ajunge până la 1250 de monede într -un singur spin. Aterizați o linie de clopote pentru a câștiga 150 de monede, o linie de cireșe pentru 250 de monede sau o linie de ananas pentru 350 de monede. Portocalele pot plăti 1000 de monede în timp ce lămâile pot plăti 1250 de monede. Cei 7 împrăștiați vă pot oferi o recompensă de 3500 de monede, în timp ce plăcile de aur sălbatice pot plăti 3580 de monede. Sălbaticul poate înlocui toate simbolurile, cu excepția împrăștierii pentru a forma mai multe victorii. 7 împrăștiate 7 deblochează 10 bonusuri de rotiri gratuite atunci când aterizați 3 sau mai mult. Jocul include un spumant diamond 7 simbol care acționează ca un multiplicator și poate înlocui alte simboluri, cu excepția împrăștierii. Simbolul multiplicatorului poate apărea doar pe tamburul 2 și va înmulți toate recompensele cu 7x. Ca un bonus unic, jocul include o caracteristică de plată cu 2 căi care va declanșa la întâmplare. Pentru câteva rotiri consecutive, veți putea forma linii câștigătoare în orice direcție de -a lungul tamburelor. Există, de asemenea, o caracteristică Gamble.

Caracteristici de slot

booming seven deluxe Max Win, Volatility și RTP

booming seven deluxe slotul poate fi plin de acțiune, dar plătește oarecum modest. Ca slot de volatilitate medie, vă oferă un RTP de 96.55%. Puteți selecta pentru a reda până la 10 linii de plată și aveți o varietate de dimensiuni de pariuri care pot atinge până la 100 de monede pe spin. Jocul oferă o plată maximă totală de 10.000 de monede, ceea ce poate fi cu atât mai dulce dacă îl scoți în timp ce joci cu un bonus de cazinou.

booming seven deluxe Rezumat și mai multe sloturi

Acesta este un slot retro cu ceva diferit, inovator și creativ de oferit. Are un design 3D fabulos care te va face să simți că te plimbi printr -un hol de cazinou clasic. Include o tambur tradițională 3, un design de 3 rânduri și simboluri retro clasice precum clopote, 7 ani și fructe. Totuși, nu este totul, deoarece caracteristicile bonusului aduc acest joc la viață și îi oferă o răsucire neobișnuită și palpitantă. Aceste caracteristici includ rotiri gratuite, multiplicatori, o caracteristică de plată cu 2 căi, sălbatice și un joc de joc.

Dacă sunteți mai mult un role înalt, puteți consulta jocuri precum Slot -ul Asia Wins. Ați putea câștiga un premiu masiv de 80.000x pariul dvs. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai simplu, puteți consulta slotul Wunderfest. Wunderfest este un joc simplu de 10 payline cu o temă germană distractivă. Pentru mai interesant Booming Games, Mergeți doar la lista noastră de cazinouri online. Am făcut lucrurile ușoare oferindu -vă o listă cu cele mai bune cazinouri cu cea mai mare selecție de jocuri și oferte epice. Verifică!

Partenerii cazinoului