Bountypop Slot

Yggdrasil

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.100.000.00 USD

Subiect

Horror, pirații

Bountypop

bountypop Recenzie slot online

O întreagă distribuție de personaje pirat apar pe tambururile bountypop slot, inclusiv un căpitan feminin, tipul de tip vrăjitor cu o bombă și fantoma strălucitoare a lui Blackbeard. Acești pirații de desene animate bine proiectate împărtășesc tambururile cu simbolurile cărții de joc și o figură misterioasă de sirenă care te duce la o rundă bonus. Puteți întâlni aceste caractere pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles pentru între 0.20 și 20.00 pe rotire.

bountypop Jocul sloturilor începe întotdeauna cu o tambur convențională și 3 rânduri, traversate cu 486 de moduri de a câștiga. Ca și alte jocuri folosind mecanismul Popwins, simbolurile câștigătoare se despart, extinzând numărul de modalități de a câștiga și declanșarea unui respin. Câștigurile suplimentare continuă procesul, declanșând funcții speciale odată ce atingând înălțimea maximă.

Un premiu Mystery Wheel câștigă multiplicatori, iar în timpul jocurilor gratuite la cele mai bune cazinouri online, tambururile pot atinge 9 simboluri înalte, oferindu -vă un număr imens de modalități de a alinia simboluri pentru un premiu.

Cum să joci bountypop Jocuri mecanice

În timp ce se întrece intervalul de pariuri.20 - 20.00 nu este deosebit de larg, potențialul pentru un vast multiplicator de câștig de 55.000x Miza ta înseamnă că jucătorii norocoși pot încă să bag o avere. Controalele simple se asigură că puteți juca în câteva secunde și Yggdrasil'S bountypop Jocul sloturilor vă oferă câteva opțiuni, cum ar fi modurile auto și turbo.

Puteți accesa plata de plată prin cele 3 linii mici dintr -un colț al ecranului. Aceasta listează valorile fiecărui simbol la pariul dvs. actual și, de asemenea, poartă detalii despre numeroasele caracteristici, cum ar fi Popwins.

bountypop Rotiri fără sloturi și alte bonusuri

Pentru orice victorie, simbolurile din câștig s -au împărțit în 2, stimulând numărul de moduri câștigătoare și determinând rolele să se învârtă din nou. Dacă acest lucru duce la o altă victorie, expansiunile Popwins continuă, resetare doar pe un spin care pierde.

Cu mai multe modalități câștigătoare, devine mai ușor decât credeți să creați combinații și ca tambururile să atingă înălțimea maximă și, odată ce fiecare tambur are 6 rânduri înalte, declanșează un bonus de roți mister. Roata se învârte pentru a plăti multiplicatori de 2x la 5x sau pentru a vă muta la un al doilea nivel în care multiplicatorii pot ajunge la 10x.

Sirena fantomatică din 3 sau mai multe locuri te va duce la o caracteristică de jocuri gratuite. Obțineți 6, 9 sau 12 rotiri gratuite cu 3, 4 sau 5 simboluri bonus și în timpul acestora, tambururile nu se resetează pe un spin care pierde. De asemenea, pot crește până la 9 rânduri înălțime, oferindu -vă 59.049 Moduri de a câștiga. Roțile de bronz, argint sau de aur declanșează când ajungi la 7, 8 sau 9 rânduri de simboluri. Multiplicatorii din roțile de bronz și zvelt pot ajunge la 10x, cu o victorie de 100x miza dvs. posibilă de la roata de aur.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea bountypop Joc sloturi

Cu tambururi și multiplicatori extinși, puteți revendica o victorie uimitoare de 55.000x, totalul dvs. Miza maximă relativ redusă de 20.00 pe rotire înseamnă că puteți câștiga 1.100.000.00 din bountypop slot. Are o revenire medie la un procent de jucători de 96% și o volatilitate ridicată care vă poate lăsa să așteptați un timp pentru un spin câștigător, dar tinde să returneze premii mai mari decât jocurile de variație mai mici.

Al nostru bountypop Evaluarea slotului

Ca multe aventuri pirate înainte, bountypop Jocul sloturilor este plin de acțiune. Este un joc cu aspect bun, cu un echipaj de personaje motley pe tambururi, deși fundalul simplu ar putea face cu unele imagini tematice, cum ar fi navele sau insulele tropicale.

Desigur, este vorba despre mecanismul Popwins și potențialul său de a crea un număr imens de modalități de a colecta premii. Extinderea tamburelor pe fiecare victorie, urmată de multiplicatori garantați din roțile bonus, asigură că jocul nu primește niciodată nimic mai puțin decât interesant.

Alăturați -vă piraților și jucați bountypop Slot Machine pe site -urile de top online și asigurați -vă că veți revendica cele mai bune bonusuri de bun venit atunci când vă înscrieți.

Partenerii cazinoului