Buffalo Blitz Slot Review Slot

Playtech

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Playtech

RTP

95.96%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Animale, nativ american

Buffalo Blitz Slot Review

Buffalo Blitz Online Slot Review

Slotul online Buffalo Blitz de PlayTech este un slot cu temă sălbatică care oferă 4.096 de moduri de a câștiga mecanici pe 6 tamburi. Este un slot de varianță ridicat cu un 95.96% RTP care oferă plăți de peste 300x valoarea monedei pe spin înmulțită cu până la 5x. Spre deosebire de ceea ce ați gândit când ați citit prima dată că slotul este inspirat de animale sălbatice, Buffalo Blitz nu are loc în safari fierbinți din Africa de Sud, ci într -o regiune mai nordică, înghețată, unde veți vedea animalele specifice care Locuiește pe terenurile de pe cele 6 tamburi. Ce este special în acest joc, care poate fi jucat pe smartphone -uri și tablete, pe lângă dispozitivele desktop. Deci, ori de câte ori vă aflați pentru asta, puteți să vă scoateți telefonul și să faceți o rotire sau două.

Cu toate acestea, există mult mai multe. Jocul este plin de caracteristici care fac ca jocul să fie dinamic și plin de acțiune. Central al jocului este bonusul de rotiri gratuite, deoarece poate fi retras infinit. Veți obține ajutorul sălbaticului și împrăștierea pentru a obține tot ce este mai bun din acest slot incredibil.

Controluri și configurare ale slotului Buffalo Blitz

Indiferent dacă preferați să redați sloturi pe laptop sau computer sau pe dispozitivul dvs. mobil Android sau iOS, Buffalo Blitz va funcționa perfect pe orice dispozitiv. Este complet optimizat pentru utilizare mobilă, astfel încât să îl puteți lua cu voi oriunde mergeți. Scopul tău atunci când joci slotul Buffalo Blitz este să câștigi combos câștigând de la stânga la dreapta, oriunde pe tambururi consecutive. Câștigurile împrăștiate sunt o excepție de la această regulă, deoarece plătesc oriunde aterizează. PET -ul total pe spin este un multiplu din valoarea monedei care trece de la 0.01 până la 2 credite x 40 Valoare multiplicatoare fixă. Prin urmare, cel mai mic pariu pe care îl puteți plasa este 0.40, în timp ce cele mai mari 80 de credite.

La această notă, plățile sunt calculate în funcție de valoarea câștigului în platabil înmulțit cu valoarea monedei. Aceasta înseamnă că, dacă plați 80 de pariuri de credit, valoarea monedei va fi 2, așa că va trebui să înmulțiți câștigurile afișate în plata cu 2.

Acestea fiind spuse, cele mai mici plăți 9 și 10 vă oferă 100x valoarea monedei, j și q 120x, iar k și o valoare de 150x valoarea monedei. Simbolurile cu câștig înalt sunt simboluri animale. Renii și ursul grizzly plătesc 200x valoarea monedei, în timp ce Moose și Lynx 250X. Buffalo cel mai bine plătit vă oferă premiul jackpot de 300x valoarea monedei. Sălbaticul este simbolul diamantului care apare pe toate tambururile, cu excepția primului și înlocuiește toate simbolurile joase și cu câștiguri mari, dar nu și pentru împrăștiere. Distmpleta este simbolul Spins gratuit, care vă va ajuta să declanșați și să vă retrageți jocul de bonus pentru rotiri liberi.

Caracteristici de joc Buffalo Blitz și bonus

Diamond Wild, așa cum am spus, vă va ajuta să formați combos câștigând ori de câte ori îl vedeți aterizați pe tambururi 2 până la 6. Cu toate acestea, The Wild va avea un alt rol special în timpul jocului de bonusuri pentru rotiri gratuite.

Rotirile gratuite sunt declanșate cu 3 sau mai multe scute prezente oriunde pe tambururi. Pe spinarea dvs. declanșatoare, dacă aterizați 3 scuteri, primiți 8 rotiri gratuite. În cazul în care aterizați 4 sau 5, primiți 15 sau 25 de rotiri gratuite, respectiv. Cu toate acestea, dacă reușiți să aterizați toate cele 6 scute pe spinul declanșator, veți începe aventura de rotiri gratuite cu 100 de rotiri gratuite! De parcă nu ar fi fost suficient, puteți să vă retrageți jocul bonus, aterizând 2 până la 6 scute în timpul acestuia. Cu 2 împrăștiați, primiți 5, în timp ce cu 3 scute primiți 8 rotiri gratuite. Dacă aterizați 4, 5 sau 6 împrăștiați în timpul bonusului de rotiri gratuite, primiți 15, 25 sau 100 de rotiri gratuite suplimentare!

Mai mult decât atât, dacă vedeți să apară sălbăticia în timpul rotirilor gratuite și înlocuind un simbol care să formeze un combo câștigător, acesta înmulțește la întâmplare câștigurile cu 2x, 3x sau 5x! Cu toate acestea care se întâmplă pe tambururi, câștigurile tale ar putea fi uriașe. Ținând cont de faptul că rotirile gratuite pot fi declanșate infinit, simbolul cel mai bine plătit vă oferă 300x valoarea monedei și cel mai mare multiplicator înmulțiți sălbatic câștigători până la 5x, puteți căuta cu ușurință un plătit de 3.000 de credite pe spin pe spin!

Caracteristici de slot

Concluzie

Mașina Buffalo Blitz Slot vă poate oferi două lucruri uimitoare: un număr infinit de rotiri gratuite și plăți excelente. Acestea sunt avantajele cheie pe care le are acest slot asupra altora. Chestia este că Buffalo Blitz s -ar putea să nu te impresioneze cu tema și imaginile sale simple, dar în ceea ce privește plățile și rotirile gratuite, îți va arunca mintea. Cu toate acestea, este un slot de varianță ridicat, ceea ce înseamnă că a ajunge la cele 100 de rotiri libere ar fi destul de greu. Dar dacă ajungeți acolo, veți primi niște plăți extraordinare, datorită multiplicatorilor sălbatici. Prin urmare, puteți concluziona că slotul este potrivit pentru dvs. dacă sunteți un roll-roller.

Probabil ați observat că Buffalo Blitz nu oferă un jackpot progresiv, iar PlayTech este, într -adevăr, faimos pentru rețeaua sa progresivă a jackpot -urilor. De aceea ar trebui să încercați age of the gods slot sau oricare dintre secvențele sale. age of the gods Nu numai că oferă un potențial maxim de 10.000x în jocul de bază, dar și premiile sale de jackpot din puterea finală încep de la 100.000 de credite și cresc pentru cine știe cât de mult. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea slotului jackpot progresiv final bazat pe zeii antici din Grecia, acesta este jocul pentru dvs.

Oferă o gamă de pariuri convenabilă, recompense decente frecvente și gameplay plin de distracții. Veți găsi un cazinou online de top.

Partenerii cazinoului

Ce este plata maximă a lui Buffalo Blitz?

Există limite minime și maxime de miză pe blittol blitz?

Cine a dezvoltat jocul de sloturi online Buffalo Blitz?

La ce cazinouri pot juca Buffalo Blitz la?

Există jocuri de sloturi similare cu Buffalo Blitz?

Câte rotiri gratuite pot obține când joc Buffalo Blitz?

Este posibil să câștigi bani reali jucând Buffalo Blitz?

Unde pot reda o versiune demo a briferiei Buffalo Blitz?

Există recenzii de sloturi online ale Buffalo Blitz?