Buffalo Grand Slot Review Slot

Other Game

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.00%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale, Vest sălbatic, nativ american

Buffalo Grand Slot Review

Buffalo Grand Slot Review

Ca și restul seriei de sloturi Buffalo, are o temă de animale sălbatice din America de Nord. Tamburele prezintă alți, lupi, vulturi și linni, alături de simbolurile cărții de joc cu valoare mai mică. Totul se află pe un fundal atmosferic al deșertului occidental.

Buffalo plătește premiile de top și, de asemenea, acționează ca altele, dacă este necesar pentru a completa combinații. De asemenea, puteți declanșa între 8 și 20 de rotiri libere ale tamburelor, timp în care premiile pot fi înmulțite în valoare. Cu toate acestea, cele mai mari plăți provin de la roata bonus. Faceți o rotire și dacă roata aterizează la locul potrivit, câștigați un premiu jackpot.

Bufalo Grand este un slot pe teren pe care nu îl poți juca online, dar poți să te uiți la locul în care trecem în revistă sute de sloturi de bani reali de la zeci de producători.

Configurare și joacă pentru slotul Grand Buffalo

Ca restul gamei din această serie, inclusiv buffalo gold, Buffalo Grand este conceput pentru a atrage jucătorii neexperimentați și jucătorii cu experiență deopotrivă deopotrivă. Face acest lucru prin faptul că are o gamă largă de pariuri, o funcționare ușoară și suficiente caracteristici pentru a menține pe toți distrați.

Puteți miza cât mai puțin 0.40 de credite pe spin sau până la 40 de credite, câștigând atunci când se potrivesc simbolurile aterizate pe oricare dintre cele 1.024 de moduri. Este ușor să schimbi miza și simplu să activezi alte controale, cum ar fi o funcție de rotiri automate. Paytable are informații despre cât câștigați de la fiecare simbol, plus detalii despre caracteristicile suplimentare, inclusiv acea roată bonus specială.

Buffalo Grand Slot Free Ryps & Jackpots

O monedă de aur nu se potrivește cu tema faunei sălbatice, dar oricum este o vedere binevenită. Trei, 4, sau 5 monede, în orice locuri, declanșator 8, 15 sau 20 de rotiri libere, respectiv. Dacă Buffalo înlocuiește orice alt simbol în această rundă și completează o combinație, valoarea de bază a câștigului este înmulțită cu 2x sau 3x peste. Mai multe sălbatice de bivoli se adaugă împreună, pentru câteva victorii uriașe.

Orice 3 simboluri bonus vă oferă o rotire pe o roată de avere. Această roată cu efect de lemn, care se potrivește cu tema generală occidentală, are 16 secțiuni. Câștigi orice premiu este pe secțiunea care se oprește pe un indicator. Premiile potențiale includ multiplicatorii câștigului, intrarea în runda de rotiri gratuite sau oricare dintre cele 5 jackpot -uri progresive. Marele Jackpot este cel mai mare și îi oferă Buffalo Grand din Aristocrat sloturi online numele său.

Deoarece aceste jackpot -uri sunt locale pentru fiecare cazinou, nu se ridică la cantități uriașe. Sloturile online pot fi legate în întreaga lume și de multe ori descoperiți că plătesc premii progresive mult mai mari.

Caracteristici de slot

Volatilitatea Mașinii Buffalo Grand Slot

Cazinourile terestre publicitare rareori revenirea la procentul de jucători sau volatilitatea jocurilor lor. Jocurile online și mobile, cum ar fi cele cunoscute jucătorilor de pe site -urile de top online, sunt mult mai deschise cu privire la aceste detalii importante. În experiența noastră, Buffalo Grand este un joc de volatilitate medie și returnările vin în jur de 90-94%, dar acest lucru s-ar putea schimba în orice sesiune.

Plățile maxime provin din simboluri sălbatice de bivol în timpul rotirilor gratuite, mai ales dacă apar mai multe sălbatice în aceeași combinație.

Buffalo Grand Verdict și o versiune online

Buffalo Grand oferă câteva diferențe importante față de restul gamei, cum ar fi Buffalo stampede jocuri mecanice. Roata bonus este cea mai importantă caracteristică. Când este declanșat.

Din păcate, ca majoritatea seriei, se găsește doar pe site -urile de cazinouri fizice. Vestea bună este că slotul original Buffalo din Aristocrat Funcționează pe PC -uri, iOS și Android Mobiles și îl veți găsi la unele dintre cele mai bune cazinouri online, dar s -ar putea să nu fie disponibil ca un slot pentru bani reali.

Buffalo este un slot cu 5 tamburi cu 40 de linii de plată. Puteți juca pentru mize între 0.40 și 125.00, câștigând o medie pe termen lung de 94.85% înapoi în câștiguri. Este un joc mediu până la înalt, în care caracteristicile bonusului includ substituții sălbatice și un bonus valabil pentru rotiri gratuite.

Partenerii cazinoului