Buffalo Hunter Slot Review Slot

Other Game

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

126.470.00 USD

Subiect

Animale, nativ american

Buffalo Hunter Slot Review

Buffalo Hunter Online Slot Review

Veți vedea din specialul nostru buffalo hunter review Că acesta este un joc super-executiv de jucat, plin de bonusuri și caracteristici speciale și potențial masiv de plată pe site-urile de cazinouri online de top. Dar, veți vedea, de asemenea, că este un slot cu o temă puternică care a fost descrisă de mulți dezvoltatori, dar niciunul nu -i place Nolimit City. Dezvoltatorul s -a asigurat că sunteți cufundat în natură, înconjurat de animale sălbatice și cerul moale purpuriu în timp ce priviți în fundalul tambuinelor. Cu coloana sonoră naturalistă a tobelor și a conductelor pentru a completa prezentarea temelor, Nolimit City a creat un slot destul de unic, unul care merită toate laudele.

Dar slotul este de asemenea uimitor în ceea ce privește jocul. Cu trei moduri diferite de rotiri gratuite, multiplicatori și transformări, împreună cu sălbăticile și scufundările obișnuite, și opțiunea de cumpărare a bonusului, poate livra plăți de până la 10.000x miza, pe spin! Gata să înceapă la vânătoare pentru câteva victorii puternice?

Cum să joci slotul Buffalo Hunter

Puteți încărca și juca slotul de bivol Hunter pe orice dispozitiv pe care îl aveți la dispoziție. Dezvoltatorul s -a asigurat să -l facă redabil pe orice Android și iOS la cele mai bune cazinouri mobile și, de asemenea, pe orice dispozitiv Windows, fără a experimenta întârzieri sau întreruperi în timpul jocului.

Pe măsură ce îl încărcați, totuși, veți vedea cât de magistral a fost proiectat slotul. În partea stângă a tamburilor, veți vedea cinci contoare simbolice, care vor fi explicate în scurt timp. În partea stângă, vedeți steaua galbenă, de unde puteți accesa funcția de cumpărare a bonusului. Și sub ea, vedeți pictograma cu trei puncte, unde se află plata. Introduceți paytable-ul și veți vedea cele cinci simboluri cu salarii mici, regali de la 10 până la a cu pene pe ele, oferindu-vă 3.75x până la 5x Miza pentru top combos. Apoi, întâlnești cele mai importante simboluri, Pronghorn, Wolf, Cougar, Eagle și Buffalo, oferindu -ți 6.25x până la 50x Miza pentru cel mai bun combo. Catcherul de vis este sălbatic, care înlocuiește toate simbolurile Bargează împrăștierea.

Veți vedea difuzorul de sub pictograma cu trei puncte unde puteți opri sunetele. Apoi, veți vedea semnul dolarului, care este locul în care puteți seta pariul să fie oriunde de la 0.20 până la 100 de credite. În cele din urmă, aveți butonul Spin și Autospin în unghiul de jos din dreapta.

Buffalo Hunter prezintă și rotiri gratuite

După cum este introdus, slotul online Buffalo Hunter oferă trei moduri de rotiri gratuite. În timp ce vă aflați în jocul de bază, puteți beneficia doar de simbolurile sălbatice și mister care dezvăluie unul dintre simbolurile cu plată mare, în timpul acestor rotiri gratuite, puteți câștiga plăți masive.

Cu 3 sau 4 scute, activați 8 sau 10 rotiri libere, respectiv. Acest lucru este atunci când puteți alege dintre cele două moduri Buffalo Horde sau Prairie Multiplicatori. Dacă aterizați 5 împrăștiați, activați modul de rotiri libere finale, stampede Super bonus.

În Horde Buffalo, colectați Buffalo Energy pentru a transforma un simbol al animalului în simbolul Buffalo și obțineți 2 rotiri suplimentare gratuite. Va trebui să aterizați 5 simboluri de bivoli pentru ca transformarea. În multiplicatorii de pradă, trebuie să colectați 5 simboluri de bivoli pentru a obține un multiplicator pe simbolurile animalelor. Colectați 5 și veți vedea Pronghornul apărând cu un multiplicator 2x. Colectați încă 5 și veți vedea atât Coyote, cât și Pronghorn apărând cu un multiplicator 3x, etc.

În stampede Super bonus, primești două dintre modurile anterioare de rotiri gratuite combinate. Cu 5 bivoli colectați, atât multiplicatorul crește până la 5x, iar animalele se transformă în bivoli. În plus, primiți 2 rotiri suplimentare gratuite. Cu opțiunea de cumpărare a bonusului, pentru 100x pariul declanșează primele două moduri de rotiri gratuite, iar pentru 600x miza declanșează stampede Super bonus.

Caracteristici de slot

Buffalo Hunter Maxim Win, RTP și volatilitate

După cum este introdus, Buffalo Hunter este un slot cu volatilitate extremă, 10 din 10 și un RTP în creștere de până la 96.41%, care poate produce câștiguri la o rată de succes de 1/3. Prin urmare, în orice moment, puteți scoate acel 10.000x potențialul de plată a mizerii.

Dacă îl jucați pentru pariul maxim de 100 de credite, puteți primi o plată de 1 milion de credite. Cu toate caracteristicile active, nu ar trebui să fie atât de dificil pentru a obține această plată.

Buffalo Hunter Verdict și sloturi online similare

Fără alte detalii, am sugera să revendicați bonusul dvs. Buffalo Hunter pe unul dintre site -urile noastre recomandate de sloturi online și să încercați acest slot prima șansă pe care o veți obține. Ambele arată și se simte bine, vă poate oferi plăți incredibile și vă va ține pe marginea scaunului dvs. tot timpul. 1 milion de credite într -un singur spin este cu siguranță o plată pentru care merită jucată, așa că asigurați -vă că aveți șansa de a -l primi. La fel ca Book of Shadows, Buffalo Hunter este un joc de calitate care merită cu siguranță o încercare.

Partenerii cazinoului