Bivol Stampede Slot Review Slot

Other Game

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Other Game

RTP

94.85%

Jackpot

Da

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Animale, Vest sălbatic, nativ american

Buffalo Stampede Revizuirea Sloturilor

Bivol stampede Revizuirea sloturilor

Întreaga gamă de sloturi de bivoli din Aristocrat a devenit o poveste majoră de succes. Imaginile iconice ale leilor de munte, vulturii și lupilor sunt prezentate în detaliu și se alătură simbolurilor cardului cu plată mai mică pe tambururi. Căutați un bivol de încărcare, deoarece acest lucru deblochează rânduri suplimentare de simboluri pentru a stimula șansele de a ateriza un câștig.

De asemenea, puteți declanșa o rundă de bonus de rotiri gratuite, unde orice victorii create cu ajutorul unui simbol sălbatic special sunt dublate sau chiar triplate în valoare. Dacă sunteți cu adevărat norocos, puteți ateriza un premiu progresiv aleatoriu Jackpot. Aceste caracteristici bonus sunt cele care fac bivolul stampede și alții din această serie atât de populară în rândul jucătorilor care se bucură și de cele mai bune site -uri de sloturi online.

Cum să joci bivolul stampede Jocuri mecanice

Acest slot a devenit popular la cazinourile terestre și apelează la iubitorii celor mai bune sloturi online. Bivol stampede este ușor de jucat pentru jucători sau veterani neexperimentați. Puteți miza între 0.10 și 160.00 pe rotire, folosind butoane simple de săgeată pentru a ridica sau coborî pariul pentru a se potrivi cu Bankroll.

Folosește sistemul de putere a tamburului găsit în multe Aristocrat sloturi. Înseamnă că puteți activa doar o parte din mulinete pentru o miză mai mică, dar compromisul este mai puține rotiri câștigătoare. Pentru a activa toate părțile jocului, pariul dvs. minim este doar 0.75.

Există un mod de rotiri automate. Un buton de sub tambururi deschide plata bivolului stampede Slot Machine, unde puteți vedea câte monede câștigați atunci când se potrivesc simbolurilor pe tambururi adiacente, pornind de la stânga.

Bivol stampede Bonusuri pentru sloturi, rotiri gratuite și alte caracteristici

Bivol stampede Slot RTP, Volatility & Max Wins

Acesta este un slot de varianță medie, așa că plătește premii la un ritm decent. În medie, 94.85% dintre pariuri sunt plătite ca câștiguri, ceea ce este mai mic decât ne -am aștepta de la jocurile tipice de sloturi online și mobile cu care s -ar putea să vă familiarizați.

Caracteristici de slot

Bivol stampede Verdict de sloturi și jocuri similare

Aceasta a devenit unul dintre jocurile de top din seria Buffalo. Rândurile suplimentare de simboluri și sălbăticie pot aduce unele dintre cele mai importante premii și ne place întotdeauna o rundă de rotiri libere, mai ales atunci când câștigurile se pot înmulți în valoare.

Acest joc este un membru al familiei Buffalo Games - cum ar fi buffalo gold și Buffalo Grand.

Mașina originală cu sloturi de bivol din Aristocrat nu este disponibil pentru a juca bani reali, dar îl puteți reda în modul demo la câteva site -uri selectate. Este complet optimizat pentru PC -uri, iOS și telefoane Android.

Slotul de bivol. Puteți juca pentru mize între 0.40 și 125.00 per rotire colecționare câștigă atunci când aceleași simboluri se opresc pe o linie. Spre deosebire de sloturi pe unele site-uri pe terenuri, este pe deplin garantat pentru joc corect și autorizat în mai multe jurisdicții de jocuri de noroc.

Caracteristicile includ substituții sălbatice și rotiri gratuite care pot fi retrase din nou.

Un slot Buffalo Blitz oarecum similar de la PlayTech este disponibil online pentru bani reali.

Partenerii cazinoului