Buffalo Thunder Slot Review Slot

Novomatic

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

40.000.00 USD

Subiect

Animale, Vest sălbatic, nativ american

Buffalo Thunder Slot Review

Recenzie de sloturi online Buffalo Thunder

Acest Novomatic pachete de jocuri atât în putere, cât și în forța bivolilor ștampilând prin vastul deșert deschis. Tema Buffalo Thunder are un design de animale tribale care încorporează simboluri de bivoli, vulturi, șopârlele și măști tribale. Doar un spin pe această tambur, joc de 3 rânduri ar putea duce la 5 rotiri gratuite sau o recompensă generoasă de până la 150.000 de monede.

Mai mult decât atât, aveți un incredibil 40 de plăți de plată reglabile din care să creați o multitudine de combinații câștigătoare. Buffalo Thunder de Novomatic este un joc popular care poate fi savurat pe tabletă, mobil și dispozitive desktop. Experimentați acțiuni rapide cu caracteristici interesante, cum ar fi stacked Sălbatice, măști tribale împrăștiate, bivoli sălbatici, rotiri gratuite și runde bonus. Continuați să citiți pentru ghidul nostru complet de sloturi Buffalo Thunder. Acoperă toate detaliile din interior pe care trebuie să le cunoașteți.

Cum să configurați și să jucați Buffalo Thunder

Slotul Buffalo Thunder are un design de bază format dintr -un fundal verde și o grilă de 5x3 din lemn pământesc. Fundalul conține indicii subtile de elemente naturale, cum ar fi roci și vegetație. Este un joc simplu de configurat și puteți începe navigând la controalele afișate sub mulinete. Atât jucătorii cu experiență, cât și sloturi noi, vor putea să -și găsească cu ușurință drumul în jurul controalelor reglabile. În doar câțiva pași rapizi și simpli, veți fi pe cale să vă jucați pentru partea dvs. de 150.000 de monede. Pentru jucătorii care doresc să acceseze meniul, faceți clic pe butonul Informații situat în colțul din dreapta jos al ecranului. Meniul este, de asemenea, unde veți găsi acces la platabil.

Începând cu partea stângă a tambururilor, veți vedea fila Autostart. Puteți ajusta această filă pentru a selecta până la 100 de rotiri automate. Lângă această filă, veți vedea opțiunea"Bet/Line". Utilizați fila"Bet/Line" pentru a selecta un pariu din 0.01 monede până la maximum 1 monedă pe linie de plată. În continuare, puteți utiliza fila"Liniile" pentru a selecta pentru a paria până la 40 de linii de plată diferite. Dacă jucați toate cele 40 de linii de plată, puteți plasa un pariu maxim de 40 de monede pe rotire. Fereastra"BET" va afișa suma aleasă de pariuri, iar fila Big Orange"Start" va trimite tambururile în mișcare. Puteți urmări câștigurile dvs. vizualizând suma afișată în caseta"Win". În colțul din dreapta jos, veți avea acces și la un buton"Gamble". Aceasta oferă o caracteristică unică care vă permite să vă jucați recompensele după ce ați câștigat un câștig. Puteți face clic pe fila"Gamble" în timpul jocului dvs. după orice rotire de succes pentru a avea șansa de a vă înmulți recompensele. Există, de asemenea, câteva opțiuni suplimentare în colțul din dreapta jos care vă permit să schimbați volumul și dimensiunea ecranului.

Pentru plăcerea ta de joc, Novomatic a conceput jocul cu caracteristici complete de compatibilitate mobilă. Aceasta înseamnă că slotul mobil Buffalo Thunder poate fi savurat pe toate dispozitivele mobile. Nu contează dacă aveți un dispozitiv Android, tabletă sau iOS, deoarece jocul Mobile Buffalo Thunder funcționează pe toate dispozitivele. Jocul mobil include toate aceleași caracteristici și elemente pe care le puteți experimenta în jocul desktop. Include chiar și caracteristici unice, cum ar fi jocul de joc și stacked sălbatici. Accesați un cazinou online de top din browserul web al dispozitivului dvs. mobil pentru a pune mâna pe 5 rotiri de bonus gratuite.

Recompense Buffalo Thunder și rotiri gratuite de bonus

O varietate de simboluri 3D stau pregătite și gata să vă răsplătească cu până la 150.000 de monede. Ține -ți ochii afară pentru niște numere și litere multicolore strălucitoare. Puteți vedea 9, 10, j, q, k sau un simboluri întinse pe podeaua deșertului. Dacă o faceți, puteți câștiga până la 5000 de monede pentru 9 până la Q până la Q. De asemenea, puteți câștiga până la 8000 de monede pentru aterizarea unui combo de 3 sau mai multe simboluri A sau K. Mașina cu sloturi Buffalo Thunder include simboluri ale unei șopârle, precum și un vultur. Ambele animale locale vă pot răsplăti cu până la 12.000 de monede într -un singur spin. Cele două simboluri Buffalo vă pot oferi până la 20.000 de monede pentru aterizarea unui combo de 3 până la 5 simboluri potrivite.

Masca tribală albastră poate aduce recompense atingând până la 6000 de monede pentru o combinație de 3 sau mai multe. De asemenea, poate declanșa o rundă bonus în care veți fi înzestrat cu 5 rotiri de bonus gratuite. Acest lucru se datorează faptului că masca tribală este, de asemenea, un simbol de împrăștiere. Runda bonus va înmulți, de asemenea, recompensele pe care le câștigați. Jocul include, de asemenea, un simbol sălbatic reprezentat de bivolul de ștampilare. Buffalo -ul de ștampilare sălbatică poate înlocui toate celelalte simboluri din joc, oferind în același timp o plată de până la 50.000 de monede. Poate aduce o recompensă proprie sau vă poate ajuta să formați linii câștigătoare prin înlocuirea altor simboluri. Buffalo de ștampilare sălbatică poate debloca, de asemenea, premiul jackpot de 150.000 de monede pentru umplerea unui întreg ecran va fi sălbatic Buffalo. De asemenea, aveți opțiunea de a vă juca recompensele și de a le dubla ori de câte ori vă rog.

Caracteristici de slot

Plata maximă, RTP și volatilitatea lui Buffalo Thunder

Mașina de slot Buffalo Thunder este un joc de volatilitate medie care are un RTP de 95%. Un masiv 40 de linii de plată permite jocului să apeleze la jucători cu bancroluri variate, precum și să permită pariuri cu mize mari. Alegerea de a roti robinetele pe acest tambur, jocul de 3 rânduri ar putea duce la câștigarea a până la 150.000 de monede într -un singur spin.

De ce să joci Buffalo Thunder și mai multe din Novomatic

Buffalo Thunder de Novomatic este un joc cu ritm rapid, plin de bivoli și acțiune sălbatică. Jocul include o varietate de caracteristici pentru a vă ajuta să câștigați acele mari victorii, cum ar fi stacked sălbatice, rotiri gratuite, runde bonus și măști tribale împrăștiate. Oferă imagini excelente combinate cu o temă puternică și recompense la fel de puternice.

Nu uitați să consultați lista noastră cu cele mai bine cotate cazinouri online. Acestea includ o selecție mare de Novomatic. Ați putea consulta încă 40 de joc de plată numit autumn queen. Sau, puteți activa până la 25 de linii în slotul de raid bancar. Există încărcături de explorat.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului