Cairo Link & Win Slot

Other Game

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.21%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

25.000.00 USD

Subiect

Egiptul antic

Cairo Link&Win

Cairo Link & Win Online Slot Review

Explorați Egiptul antic cu link -ul Cairo și câștigați slotul online. Acest joc cu 5 roi, cu 20 de linii, prezintă imagini clasice, cum ar fi un scarab gândacul, piramidele și pisica neagră, plus o regină frumoasă pe grila acestui desktop și mobil.

Caracteristicile includ extinderea tambururilor și a unei rotiri gratuite rotund, cu doar simboluri plătite în joc. Puteți introduce, de asemenea, o caracteristică plină de satisfacții și câștig de la rotirile gratuite sau prin intermediul jocurilor de bază, și aici premiile pot atinge 10.000x miza totală.

Există o volatilitate ridicată aici, cu revenirea medie la un procent de jucători de 96.21%. Deblochează secretele Egiptului în timp ce joci acest slot din Jocuri Global și Gold Coin Studios la cazinourile online de top.

Cum să joci link -ul Cairo și să câștigi slotul online

Situat într -o cameră întunecată, unde apele strălucitoare luminează coloane decorative, simbolurile urmează un subiect extrem de popular. Regina arată impresionant în coafura ei de aur, în timp ce scarab Beetle, Horus, Anubis și Zeii Bastet arată în mod corespunzător impunătoare. Simbolurile cărților de joc au o ușoară atmosferă egipteană pentru ele, iar coloana sonoră este o potrivire perfectă pentru stilul clasic.

În ceea ce privește aspectul său, slotul online Cairo Link & Win nu oferă nimic din ceea ce nu păream până acum, dar este un exemplu plăcut printre numeroasele sloturi egiptene antice disponibile și are o coloană sonoră în stil egiptean pentru a se potrivi.

Vă puteți bucura de acest joc în PC -uri, Android, iOS și Windows Mobiles pentru între 0.20 și 25.00 pe rotire. Controalele sunt ușor de stăpânit și pur și simplu faceți clic pe butoanele plus sau minus de pe panou pentru a selecta dintre numeroasele opțiuni de stație.

Butonul săgeți circulare declanșează un mod automat. Atingeți cele 3 linii de pe controale pentru a încărca un paytable, unde găsiți detalii suplimentare despre funcții precum runda Link & Win, plus o listă de valori simbolice.

Acesta este un joc de 20 de linii în care cel mai valoros simbol este regina, iar ea se întoarce 0.5x, 2.5x și 10x miza când se află pe 3, 4 sau 5 mulinete conectate pe o linie, pornind de la tamburul din stânga.

Rotiri gratuite și alte funcții de slot Cairo Link Cairo

Sălbăticie scarab pași pentru alte simboluri dacă poate finaliza un câștig.

Ochiul RA pe tambururi 1 și 2 extinde tambururile 4 și 5 de la cele 3 rânduri de bază la 5, oferindu -ți o șansă mai mare de a forma combinații câștigătoare.

Există 2 funcții de bonus de sine stătătoare aici. Trei, 4, sau 5 caracteristici de spin gratuite plătesc 2x, 10x sau 100x miza dvs., urmate de 10 jocuri gratuite, timp în care apar doar simboluri de imagine de mare valoare. Este mai ușor să aterizezi o linie valoroasă de simboluri în această rundă, deși nu poți retrage rotirile libere.

Runda principală Link & Win Rese începe atunci când aterizați 6 sau mai multe orbe strălucitoare simultan. Acestea dețin valori monetare de la 1x la 9x pata sau jackpots -urile și se blochează pe loc, pe măsură ce alte poziții simboluri resping de cel puțin 3 ori. Mai multe orbe se blochează și resetează contorul înapoi la 3 rotiri, iar acest lucru continuă până când rămâneți fără respingeri sau umpleți rețeaua. Apoi colectați toate valorile și jackpot -urile în vedere.

Simbolurile jackpot plătesc premiile mini, minore sau majore, în valoare de 10x, 50x și, respectiv, 1.000x, și câștigați 10.000X mega jackpot cu o grilă completă.

Caracteristica ochiului RA Expanding tamburi poate dezvălui, de asemenea, simboluri de spin gratuit sau orb, oferindu -ți o altă cale către oricare dintre rotunde. Orice 1 până la 5 orbe dezvăluite prin ochiul RA își vede valorile plătite imediat.

Caracteristici de slot

Cairo Link & Win Win Slot Online Maximum câștiguri, randamente medii și volatilitate

10.000x mega jackpot este egal cu 250.000.00 la maxim 25.00 Miza. Cairo Link & Win este un joc de volatilitate ridicat, iar procentul de rambursare este un respectabil 96.21%.

Gândurile noastre despre Cairo Link & Win Slot Machine

În primul rând, negativul. 25.00 Maximum Wager face din acest joc să fie potrivit pentru jucătorii cu mizele mici până la mijlocul mizelor, mai degrabă decât pentru role mai mari. Deoparte, Cairo Link & Win este un exemplu excelent de subiect popular, cu grafică plăcută de mulțime și o mulțime de caracteristici suplimentare. Funcția de tambururi în expansiune este un element neobișnuit și puteți beneficia, de asemenea, de rotirile gratuite cu doar simboluri cu plată mare pe tambururi și câștiguri garantate de la link & Win Round.

Dacă vă bucurați de sloturi tematice egiptene antice (și majoritatea dintre noi o facem!), atunci Cairo Link & Win se numără printre jocurile foarte recomandate pentru a juca la cazinourile noastre desktop și mobile aprobate.

Partenerii cazinoului

Care este caracteristica de tamburi în expansiune a link -ului Cairo și a slotului Win Slot?

Are alte funcții Cairo Link și Win?

Pot să joc link -ul Cairo și să câștig slotul pe mobil?

Cum câștigi pe link -ul Cairo și câștigați slotul online?

Care este cea mai bună aplicație Cairo Link & Win Slot?

Ar trebui să pariez întotdeauna suma maximă pe Cairo Link și Win Slot Game?

Care este plata maximă de la slotul Cairo Link & Win?

Există jocuri similare cu Cairo Link și Win Slot Machine?

Cine face link -ul Cairo și câștigă slotul online?

Când a fost lansat slotul Cairo Link & Win?