California Gold Slot

Nextgen

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, acțiune/aventură, industrial

California Gold

california gold Recenzie slot online

Gata să înnebunească pentru aur? Nextgen'S california gold slotul este un joc simplu, cu un potențial câștigător solid pe baza california gold nebunie care a luat statul prin furtună la începutul secolului XX. Există o mulțime de aur în dealuri - săpați adânc pentru a găsi toate nuggeturile de aur și revendicați o comoară mare.

Un joc de volatilitate scăzut până la mediu cu un RTP de 95.2%, california gold slot machine by Nextgen oferă o potențială plată maximă de 10.000 de monede dacă aveți noroc. Rotiți tambururile slotului interesant de pe site -urile de top reali de bani și poate merita în timp ce. Datorită sălbăticilor speciale, Scatter câștigă care plătesc în orice direcție și două runde de top bonus, california gold slotul este favorit printre Nextgen fani.

Totul pare destul de de bază la suprafață, dar săpați adânc și veți descoperi că nuggeturile de aur în valoare de mai mult decât un buck sau două. Nextgen'S california gold slotul aduce într -adevăr graba de aur la viață. Rotiți tambururile slotului acum și cu siguranță vă veți alătura în curând minerilor nebuni.

california gold Controluri și configurarea sloturilor

Jucătorii noi nu vor avea probleme să joace jocul. california gold este un joc de sloturi vechi-școală care nu arată exact modern. Nu este deloc un lucru rău - până la urmă, face lucrurile mai ușoare pentru jucătorii noi. Primul lucru pe care trebuie să -l faceți este să vă stabiliți pariul. Mărimile BET variază între 0.01 monede până la 5. Luați în considerare cele 20 de linii de plată și puteți paria C 100 USD pe rotire, care este ideal pentru role mari.

Toate simbolurile de pe tambururi sunt asociate cu Gold Rush and Mining. Echipamente miniere, butoaie, mineri nebuni, un arbore de mine de aur (desigur!), căruțele pline de aur și o hartă a comorii ascunse sunt printre cele mai plătite. Atenție la tâlhar-este acolo pentru a-ți fura aurul câștigat. Aterizați cinci dintre aceste simboluri și veți primi 5.000 de monede ca premiu.

În afară de înlocuirea altor simboluri într -o combinație câștigătoare, The Wild in acest joc este un miner nebun care apare pe tamburele 2, 3 și 4 și declanșează bonusul MAD Miner în jurul. Este una dintre cele două runde bonus în joc și una destul de interesantă la asta. Caracteristica specială din california gold slotul este activat de trei sau mai multe scute care vin sub forma unui nugget de aur. Aterizează -le două dintre acestea pentru a -ți dubla instantaneu premiul, în timp ce trei sau mai multe vă vor oferi 10 jocuri gratuite cu o surpriză.

Toate câștigurile în california gold Slot Machine Plata de la stânga la dreapta, cu excepția câștigurilor de dispersie, care plătesc în orice direcție. Dacă marcați un premiu cu un miner nebun implicat, premiul este dublat. După cum puteți vedea, california gold Slotul este un joc destul de plin de satisfacții datorită caracteristicilor sălbatice speciale și bonusului de rotiri gratuite interesante, merită greutatea sa în aur. Desigur, vă puteți bucura de aceste premii și multe la o mulțime de site -uri de top online pe telefoanele Android și iOS.

california gold Caracteristici bonus și rotiri gratuite

Rotiți tambururile acestui slot interesant și puteți să lovești cu adevărat aur. În mod ideal, sperați să aterizați 4 sau 5 simboluri cu plată mare într-un combo câștigător, care va aduce cu adevărat nuggeturile de aur. Uită -te și pentru minerii nebuni - trei dintre ei pe tambururi 2, 3 și 4 vor activa bonusul exploziv al minerului nebun care oferă un munte de aur.

Când este declanșat, vi se va prezenta 4 opțiuni-alegeți o mină pentru a începe mini-jocul. Minerul nebun va călări într -un cărucior și va colecta nuggets de aur. Greutatea lor în uncii este apoi adăugată împreună și înmulțită cu miza dvs., astfel încât să păstrați mai bine aceste pariuri mari.

Există mai multe de unde a venit asta. Nextgen'S california gold Slotul online prezintă, de asemenea, un bonus de rotiri gratuite care este activat în mod obișnuit, ceea ce înseamnă trei sau mai multe împrăștiați pe tambururi. Veți câștiga 10 rotiri gratuite, dar vin cu o răsucire. Toate victoriile în timpul acestei runde bonus sunt triplate, ceea ce, după cum puteți ghici, poate duce la unele combinații de aur izbitoare. Caracteristicile de jocuri gratuite pot fi declanșate din nou și din nou, iar cea mai bună parte a tuturor este că puteți"câștiga" bonusul nebun Miner în această rundă. Dacă aveți norocul să se întâmple asta, veți înota în nuggets de aur înainte de a -l cunoaște. Acest tip de combo este ceea ce toți minerii (jucătorii) speră cu adevărat.

Caracteristici de slot

california gold Concluzie

california gold slotul este un joc destul de frumos, care promite plăți mai mici mai mici. Cu toate acestea, datorită rundei bonusului nebun Miner și a rotirilor gratuite, de asemenea, sunteți obligat să -l lovești de multe ori de multe ori. Rundele bonus pot fi combinate dacă aveți norocul pentru unele victorii uimitoare - alegeți mina potrivită în bonusul nebun Miner și veți înota într -o mare de aur.

Deși arată destul de simplu, california gold slot machine by Nextgen are mecanică modernă de joc. Ca majoritatea Nextgen Jocuri, accentul aici este distracție, mai degrabă decât să marchezi sume mari de bani. Acestea fiind spuse, puteți câștiga în continuare mai mult de câteva nuggeturi de aur. Este un joc potrivit pentru nou -veniți și spinner -uri veterane. Datorită gamei largi de dimensiuni de pariu și a liniilor de plată reglabile, puteți juca jocul dvs.

Luați un pickaxe în mâini și începeți să săpați pe unul dintre site -urile noastre de cazinou recomandate - există mult aur în ele acolo și totul ar putea fi al tău dacă ai noroc. Este un adevărat slot de aur de 24 de carate.

Partenerii cazinoului