Candy Bars Slot

IGT

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

IGT

RTP

93.85%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fantasy, șapte, dulciuri/bomboane

Candy Bars

Candy bars online slot recenzie

Ce ar putea fi mai dulce decât să pretinzi câștiguri dintr-o mașină cu sloturi cu temă cu bomboane? Ei bine, ce zici de umplerea borcanelor de dulciuri pentru a colecta jackpot -uri progresive? Acesta este unul dintre delicioasele delicioase disponibile atunci când joci candy bars slot machine de la tehnologia internațională a jocului. Acest slot cu 4 tamburi, care are 50 de linii de plată, poate fi redat pe dispozitivele mobile pentru PC-ul desktop, Android și Apple, de la doar 0.75 pe spin.

După cum te -ai aștepta de la un joc tematic în jurul bomboanelor, tambururile sunt pline de simboluri luminoase și colorate care sunt suficiente pentru a -ți face gura apă doar uitându -se la ele. Unele dintre plăți sunt de asemenea destul de gură, cu până la 25.000x miza de linie, sau 1.875.00 pentru a solicita la nivelul maxim de pariu.

Configurarea cu 4 tamburi nu este singurul lucru neobișnuit despre candy bars slot online. Are stacked Simboluri care facilitează pretinderea câștigurilor, simbolurilor multiplicatoare sălbatice și câștiguri speciale de oprire care acoperă întregul joc cu un singur tip de simbol.

Ești tentat să scoți o mușcătură din acest hit slot machine? Încercați -l alături de un cazinou online care poartă IGT Range astăzi. Nu o vom acoperi cu zahăr pentru dvs., dar unele cazinouri sunt mult mai bune decât altele, așa că am găsit cele mai bune cazinouri online, iar glazura de pe tort este că au oferte bonus speciale care așteaptă ca un jucător nou să pretindă.

candy bars Controluri de sloturi și configurarea jocului

Deși acesta este un joc cu 50 de plăți, te joci cu 75 de monede pe spin. Tot ce trebuie să decideți este cât valorează fiecare monedă, de la doar 0.01 la 0.10 și ești bine să mergi. candy bars va apela în principal la jucătorii cu mize mici, deoarece rolele înalte pot fi eliminate de pariul maxim relativ redus de 7.50 pe rotire. Ne vom uita la un joc cu opțiuni mai bune de înțepenire într -un pic.

Nu este nevoie să vă gândiți la câte linii de plată trebuie activate, deoarece toate cele 50 sunt întotdeauna în joc, așa că singura altă decizie pe care trebuie să o luați este ce dispozitiv să vă jucați, deoarece acesta este un slot complet compatibil pentru mobil.

De asemenea, puteți arunca o privire asupra paytable -ului, accesat din pictograma mică de deasupra jocului. Acest lucru vă spune ce simboluri merită atunci când aterizați pe 3 sau toate cele 4 tamburi pe o linie de plată din partea stângă, plus modul în care multiplicatorii sălbatici, câștigurile de blackout și jackpots progresivi funcționează.

candy bars Caracteristici de joc și bonus

Cantos-urile roșii și cu dungi albe înconjoară tambuinele și colorate lollipopS poate fi văzut în spatele lor. Arată suficient de bine pentru a mânca și toate sunt făcute într -un stil luminos, distractiv, de desene animate.

O atingere inteligentă este modul în care chiar și butoanele de control sunt într -o culoare verde mentă, ajutându -i să se potrivească cu întreaga temă și stil. Dulciurile cu plată mai mică li se oferă atingerea de desene animate, cu fețe amuzante pe ele și veți râde de voi înșivă cu plățile frecvente pe care este posibil să le vedeți de la aceste personaje.

Sevens albastru și roșu sunt mai multe simboluri convenționale ale mașinii de fructe și câștigați premii chiar și atunci când combinațiile celor două culori aterizează pe o linie de plată. Dacă oricare dintre aceste simboluri umple toate cele 4 tamburi și toate cele 4 rânduri simultan, atunci veți sărbători o victorie de întrerupere, cu 25.000 de monede plătite pentru Red Seven în toate locurile.

Înlocuirile sălbatice pot fi văzute în două moduri. Simbolurile dulci pot fi suprapuse pe o bară de ciocolată cu aspect delicios, care le transformă în simboluri sălbatice, deși acestea vor acționa doar ca alte dulciuri, nu și cele șapte. Un simbol"2x" sălbatic poate apărea și pe tambururile din mijloc, completând liniile și dublând valoarea câștigului. Dacă ambele tamburi din mijloc aveau un multiplicator sălbatic de 2x pe ele, câștigul este quadruplat!

Puteți obține un zahăr cu un jackpot progresiv în orice rotire. Dacă tamburul 2 este umplut cu o bară de ciocolată uriașă, veți intra dinții în jackpot-ul progresiv de dimensiuni de gustare, în timp ce umpleți tambururi 2 și 3 simultan, vă va acorda jackpot-ul King Size. Aterizați un bloc de ciocolată de dimensiuni superioare pe tambururi 2, 3 și 4 simultan de colectat the giant Dimensiune progresivă.

Aruncați o privire deasupra tamburelor în orice moment pentru a vedea care sunt nivelurile actuale de jackpot și urmăriți -le să crească ca mărime ca o porție mică din toate pariurile făcute pe joc sunt plasate până când fiecare este revendicat de norocoși. Sperăm, asta vei fi tu.

Caracteristici de slot

Concluzie

Acesta este un joc în stil de desene animate viu, care ar trebui să vă satisfacă poftele pentru câștiguri. Doar fiți conștienți de faptul că este un joc de volatilitate medie până la mare, așa că ați putea învârti tambururile pentru o perioadă înainte de a colecta un premiu, chiar dacă plățile vor avea tendința de a avea o valoare destul de mare.

Dacă nu puteți obține suficiente tratamente zaharoase, consultați alchimia dulce din Play'n Go. Bunul bomboane de vrăjitoare supraveghează acțiunea, pe măsură ce simbolurile colorate scad într -o grilă de 5x5. Fiecare simbol câștigător contribuie la un contor special care adaugă în plus sălbatice, în plus, are tambururi în cascadă și câștigă multiplicatori ajutând jucătorii să obțină o mușcătură din premiul de top de 3.000.00.

Este un joc mult mai mic cu volatilitate, în care ar trebui să solicitați plăți mai frecvente, deși adesea relativ mici cu valoare. De asemenea, are un nivel maxim de pariuri mai atractiv, jucătorii capabili să partau un generos 100.00 pe rotire.

Indiferent dacă preferați jocuri cu volatilitate ridicată, puteți găsi candy bars și alchimie dulce la unele dintre cele mai bune cazinouri online. Aruncați o privire pe site -urile de top online și asigurați -vă că colectați unele dintre ofertele de bonusuri dulci oferite atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului