Slotul De Comori a Căpitanului Quid

IGT

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

95.04%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

80.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, călătorii, acțiune/aventură, pirați

Captain Quid's Treasure Chest

Recenzie de sloturi online a căpitanului Quid Quid

Pieptul de comori al căpitanului Quid este unul dintre cele mai populare sloturi din IGT gama și, deoarece acest dezvoltator are sute de jocuri în portofoliul lor, aceasta este o realizare destul de mare.

Alăturați -vă unei trupe de pirații cu pilă, în timp ce vă ajută să jefuiască cazinouri online din întreaga lume, susținând că pradă, cum ar fi multiplicatori câștigați, plăți suplimentare de la un simbol sălbatic și o rundă specială de căutare a comorilor care duce la jocuri gratuite. Cruise Cele cinci mulinete și 15 linii de plată ale acestui joc pentru a găsi bogății îngropate de până la 10.000x suma mutată pe o linie sau un potențial 2.000.000.00 Dacă joci la mizele maxime.

Puteți ajuta acest echipaj Motley pe computere desktop, deși nu veți putea juca jocul pe smartphone-uri și tablete alimentate cu Android și Apple, deoarece nu este oferită o versiune mobilă. Dacă preferați să vă jucați pe un smartphone sau un computer tabletă, consultați jackpot -ul lui Jolly Roger, un joc optimizat mobil care are unele grafice și caracteristici excepționale.

Vom arunca o privire mai atentă mai târziu, dar deocamdată, să vizităm gașca căpitanului Quid. Doar asigurați -vă că vă alăturați acestui echipaj la cazinourile online de top, unde așteaptă o bogăție bogată de fonduri bonus sau jocuri gratuite.

Controluri și configurare ale sloturilor de comoară a căpitanului Quid

Deși puteți alege câte dintre cele 15 linii de plată pentru a activa, cu excepția cazului în care toate sunt jucate, veți pierde linii de simboluri câștigătoare care aterizează pe cele in active. Doar 0.15 este necesar pentru a le juca pe toate oricum și puteți ridica cu ușurință forma de mize acolo la un masiv 3000.00 maxim.

Acesta face ca acest joc să fie potrivit pentru toate bancherii și dacă doriți să vă învârtiți câteva victorii mici sau căutați o avere masivă, există un nivel de pariu pentru a se potrivi.

Butoanele de control clare și simple de sub tambururi vă prezintă toate opțiunile de care aveți nevoie, inclusiv o funcție automată și alegerea a 4 niveluri de calitate grafică pentru a se potrivi cu viteza de conectare. O melodie jalnică se joacă în timp ce rolele se învârt, deși puteți alege, desigur, să mutați volumul.

Win-Lines se formează în cele trei părți familiare de-a lungul unei linii de plată din formatul din stânga. Funcționează bine, se înțelege cu ușurință și ajută la aducerea multor câștiguri. Suma reală câștigată depinde nu numai de mize, ci și de simbolurile aterizează pe o linie. Faceți clic pe fila Plătiți deasupra tamburelor pentru a obține detaliile complete despre ceea ce merită fiecare simbol la nivelul de pariu ales.

Gameplay -ul CAPTERULUI CAPTAIN QUID și caracteristicile bonusului căpitanului

Tamburele se învârt pe fundalul unei nave din lemn, cu craniul căpitanului Quid și logo -ul Crossbones deasupra tamburelor. Acest logo apare și pe tambururile în sine, plătind primele premii, fiind, de asemenea, un simbol sălbatic care poate acționa ca alții, dacă este nevoie pentru a completa combinații.

Există mai multe simboluri în stil pirat, cu căpitanul vesel, nava sa, unii membri ai echipajului cu aspect periculos și o busolă care creează linii cu valoare superioară. Simbolurile cărții de joc completează jumătatea de jos a paytable -ului și, în timp ce liniile acestora nu vor valora la fel de mult, este posibil să aterizeze mai des.

Caracteristica unică de rotiri gratuite este declanșată de orice 3 sau mai multe piepturi de comori care apar. Înainte de începerea jocurilor, vi se oferă sarcina de a ajuta căpitanul Quid să -și descopere prada îngropată într -o rundă de căutare a comorilor. Alegeți spoturi pe o hartă de comori pentru a săpa o serie de jocuri gratuite, împreună cu multiplicatorii câștigați care vor fi plătiți în timpul rundei. Călătorești pe hartă, colectând mai multe recompense și dacă primești corect până la sfârșit, așteaptă un premiu special pentru bonus.

Până la 20 de rotiri gratuite, cu un multiplicator maxim de 15x pot fi acordate și în timpul rundei, în loc să declanșeze caracteristica bonus, simbolul Chestului de comoară plătește premii obișnuite.

Caracteristici de slot

Concluzie

Cu o gamă uriașă de pariuri și o volatilitate medie, acest joc distractiv ar trebui să se potrivească cu majoritatea jucătorilor. Urmează o temă populară și are câteva simboluri frumoase, dacă sunt destul de de bază, pentru a merge cu ea. Funcția de căutare a comorilor este o modalitate neobișnuită, dar extrem de distractivă de a începe o caracteristică de rotiri gratuite și dacă aterizați multiplicatorii maxime, va fi, de asemenea, una foarte profitabilă. Dar îl vom trimite mergând pe scândură pentru a nu fi disponibil într -un format mobil.

Cei mai mulți jucători le place să joace pe dispozitive mobile, chiar dacă este chiar din când în când, așa că dacă vă place tema piratului și bucurați-vă de runde bonus, atunci jackpotul Jolly Roger, compatibil pentru mobil, ar trebui. Funcție de animații excelente în toată această mașină de slot pentru jocuri rivale.

Un fundal al unui sat pirat de pe coasta unei insule din Caraibe poate fi văzut în spatele simbolurilor și cu tunuri cu efect 3D, tacâmuri, pistole și sticle de rom, este un joc cu aspect excepțional. Un pirat este un simbol sălbatic în expansiune, care umple tamburi întregi, în timp ce până la 50 de rotiri libere, cu un multiplicator de 3x, sunt acordate când apare Lady Pirat.

Dacă nu vă deranjează pe ce dispozitiv jucați, atunci de ce să nu încercați ambele jocuri? Mașina de slot pentru piept a căpitanului Quid este disponibilă la cazinourile recomandate care poartă IGT gamă. Jackpotul lui Jolly Roger se găsește la cele mai bune site -uri de sloturi online.

Partenerii cazinoului