Captain Venture Slot

Novomatic

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Novomatic

RTP

94.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Călătorie, acțiune/aventură, pirați

Captain Venture

Recenzie pentru captain venture Slot

Acest slot de volatilitate medie este jocul perfect pentru căutătorii de aventuri și iubitorii de mări deschise. captain venture de Novomatic Vă aduce o aventură înaltă cu navigație cu un RTP de 94.01%. Naviga într -un auriu sunset În timp ce rotiți tambururile pe acest tambur, jocuri de sloturi cu trei rânduri. Până la 10 linii de plată diferite pot fi activate pentru a forma linii câștigătoare de simboluri precum hărți, ancore de nave și o fată corectă. Poți juca captain venture Slot Machine pe toate dispozitivele, inclusiv dispozitive mobile, tablete și desktop. Ai putea să -ți lucrezi până la 800.000 de monede sau chiar să o primești într -un singur spin. Scor câteva premii grozave cu ajutorul căpitanilor sălbatici, simbolurilor împrăștiate, rotiri libere și runde bonus cu recompense multiplicatoare 4x. Mai mult, puteți să vă jucați recompensele pentru a le multiplica și mai mult! Continuați să citiți pentru scoop interior pe captain venture jocuri mecanice.

Cum se configura captain venture Slot

captain venture Slot Machine include un fundal al unei mari mări deschise. În depărtare, putem vedea navele navigând în orizont. Soarele apus creează o atmosferă caldă și aurii. Aspectul organizează perfect și afișează toate controalele de care veți avea nevoie pentru a vă configura jocul. Dacă sunteți un slot pentru începători, nu vă preocupați. captain venture Slot Machine are un design simplu și veți putea localiza cu ușurință ceea ce aveți nevoie. În doar câteva momente puteți atinge fila"Start" și puteți merge la câștigarea până la 800.000 de monede. Pur și simplu selectați o cantitate de pariu și linie și sunteți gata de plecare.

Dacă doriți să vizualizați valorile de plată a simbolului, faceți clic pe fila care spune"Paytable" sub tambururi. Puteți ieși din joc sau puteți schimba volumul folosind controalele din colțul din dreapta sus al ecranului. Pentru a începe jocul dvs., utilizați opțiunea"Linii" pentru a selecta de la 1 la 10 linii de plată diferite. După ce ați selectat liniile de plată, utilizați fila"Bet/Line" pentru a selecta o sumă de pariuri. Puteți selecta pentru a plasa un pariu începând de la 4 credite până la 1000 de credite sănătoase pe linie. Dacă doriți să creșteți miza, puteți roti tambururile pentru un pariu maxim de 10.000 de credite pe spin. În funcție de preferințele personale, selectați filele"Start" sau Autoplay"pentru a iniția începutul jocului. Funcția Autoplay vă permite să activați până la 100 de rotiri automate de tambur. Sub mulinete, veți vedea, de asemenea, o fereastră care afișează creditul total, precum și cantitatea totală de câștiguri pe care le -ați generat. Câștigurile vor alerga de la stânga la dreapta pe tamburi.

Nu numai că captain venture Slot oferă o varietate de caracteristici distractive, oferă, de asemenea, până la 20 de rotiri gratuite. De asemenea, vă puteți crește recompensele prin jocurile de noroc în jocul de risc după un spin de succes la alegere. Pentru a activa jocul de risc, faceți clic pe fila"Gamble" care se află sub tambururi. Jucătorii care se bucură de jocuri mobile vor fi încântați să știe că toate aceste caracteristici sunt disponibile în captain venture joc mobil. Puteți juca jocul mobil pe orice dispozitiv. Toate Novomatic sunt compatibile pe toate dispozitivele mobile, cum ar fi dispozitivele Windows, iOS și Android. Pentru a câștiga până la 800.000 de monede în palma mâinii, mergeți la unul dintre cele mai bune cazinouri online.

captain venture Rotiri fără sloturi și alte caracteristici

Lucrurile bune vin în trei, ceea ce este exact ceea ce jocul captain venture Slotul va aduce. Puteți începe să generați recompense și să vă construiți bankroll ori de câte ori apar simboluri potrivite în combinații de trei sau mai multe. captain venture Include simboluri de cărți de joc care pot oferi premii de până la 6400 de monede pentru un combo de simboluri 9, 10, J sau Q. Până la 8000 de monede sunt oferite pentru aterizarea unui combo câștigător de K sau a unui simboluri. Ancora navei și harta vă pot răsplăti cu până la 16.000 de monede, în timp ce simbolul navei oferă plăți de până la 24.000 de monede. Dacă vă întâlniți cu căpitanul sau Fair Fait, veți câștiga până la 32.000 de monede.

captain venture el însuși acționează ca simbolul sălbatic. El va veni și va forma o mulțime de linii câștigătoare, înlocuind alte simboluri din joc. De asemenea, oferă cea mai mare plată a unui masiv 800.000 de monede pentru aterizarea unui combo din cinci căpitani sălbatici. Roțile de navă împrăștiată oferă recompense de câștig instantaneu, ajungând la un total de 50.000 de monede într -un singur spin. Roțile împrăștiate vor debloca, de asemenea, o rundă bonus, oferindu -vă 10 rotiri gratuite. Aceste 10 rotiri gratuite au potențialul de a se transforma în 20 de rotiri libere. Puteți retrage bonusul runda și puteți continua să primiți mai multe rotiri gratuite. Toate premiile pe care le câștigați în timpul rundei bonus vor fi, de asemenea, înmulțite cu 4x. În orice moment al jocului dvs., aveți întotdeauna opțiunea de a alege să vă jucați recompensele. Posibilitatea de a vă înmulți recompensele este întotdeauna prezentă.

Caracteristici de slot

captain venture Varianța slotului și Max Way

captain venture Slot Machine este un joc distractiv de varianță medie, cu potențialul de a genera recompense substanțiale. Până la 800.000 de monede așteaptă jucători care sunt suficient de curajoși pentru a explora mările larg deschise. De la doar patru credite, puteți roti robinele pe acest tambur, joc de trei rânduri. De asemenea, aveți până la 10 linii de plată diferite care creează 10 moduri diferite pentru a obține un câștig. Novomatic a inclus o varietate de caracteristici distractive, cum ar fi căpitanii sălbatici, premii de câștig instantaneu, simboluri de împrăștiere, rotiri gratuite și runde bonus. O alegere excelentă pentru rolele înalte, care pot pune un pariu maxim de până la 10.000 de credite.

Jocuri similare pentru captain venture Slot

Nu uitați să răsfoiți lista noastră de cazinouri online Rrecomited. Lista noastră conține site -uri de bani reali, cu o selecție largă de Novomatic Jocuri cu sloturi. Explorați jocuri precum Bat Stax care vă oferă până la 1000x miza dvs. Puteți consulta jocuri populare pe scară largă ca 4 reel kingS care oferă 50.000 de monede și o varietate de caracteristici bonus. Mergeți la oricare dintre cele mai bune cazinouri online selectate de pe lista noastră pentru a alege un bonus de bun venit dacă sunteți un client nou.

Partenerii cazinoului