Slotul De Aventură Al Pământului Căpitanului Xeno

Play'n Go

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Sci-fi, spațiu, desene animate

Captain Xeno’s Earth Adventure

Revizuirea slotului online a căpitanului Xeno Xeno

Pirații extratereștri de desene animate vă ajută să răpiți câștiguri de până la 10.000x Miza dvs. în slotul online al căpitanului Xeno's Earth Adventure Play'n Go. Este un joc desktop și mobil cu mult umor, iar unele caracteristici răsplătite serios.

Simbolurile se pot împărți pentru a crea până la 32.768 de moduri de a câștiga în orice moment, iar simbolurile sălbatice pot garanta câștiguri într -un bonus aleatoriu. În timpul unei caracteristici de rotiri gratuite, simbolurile de divizare pot duce la o imensă 100.000 de moduri câștigătoare.

O revenire medie la un procent de jucători de 96.2%, potrivite cu volatilitate ridicată, au făcut ca mașina de slot de aventură a căpitanului Xeno să fie un mare succes pe site -urile de top Play’n Go, prezentate aici, la.

Cum să joci slotul de aventură al căpitanului Xeno

Căpitanul Xeno este un pirat intergalactic cu un pachet de rachete, iar echipajul său de extratereștri Motley au un design de desene animate distractive, cu stiluri distincte. Aceste personaje împărtășesc grila de simboluri 5x4 cu simboluri de carte de joc, o emblemă sălbatică strălucitoare care poate acționa ca alții și o baterie care te zboară până la rotund bonus.

Nava spațială se află într-un peisaj de deșert din spatele tambururilor, iar controalele ușor de utilizat se află sub această scenă. Vă puteți alătura acțiunii cu mize de 0.20 până la 100.00 pe fiecare rotire pe site -urile noastre de cazinou online recomandate și chiar jucătorii începători nu vor avea probleme să selecteze un nivel de pariuri din bara de defilare folosită în gama Play’n Go.

Alte controale standard includ butonul Orange Autoplay și"I" care deschide o plată. Aceasta are o defalcare completă a cât de mult plătește fiecare simbol atunci când le potrivești pe tambururi adiacente din stânga, cu The Wild și căpitanul Xeno în valoare de până la 5x de miză.

Încărcați slotul online al Earth Adventure al căpitanului Xeno pe un iPhone, iPad, Android sau Windows Mobile, iar opțiunile de control sunt la fel ca versiunea desktop, ceea ce îl face un joc ușor de jucat pe toate platformele.

Rotiri gratuite și alte caracteristici bonus ale slotului de aventură pentru pământ al căpitanului Xeno

Câteva funcții aleatorii în joc pot duce la plăți mari în orice moment. Dacă se declanșează șocul electric, toate exemplele unui simbol aleatoriu s -au împărțit în două, unul deasupra celuilalt. Acest lucru extinde numărul de moduri de a câștiga, de la un de bază de la 1.024 la maximum 32.768 dacă se întâmplă să ai simbolul chiar pe toate tambururile.

Caracteristica Wilds de urgență vede de la 1 la 5 simboluri sălbatice în plus plasate pe grilă și există un câștig garantat din această rundă acordată la întâmplare.

Aveți nevoie de 3 sau mai multe simboluri de împrăștiere a bateriei pentru a lansa o rotundă gratuită, deși o caracteristică de reîncărcare a motorului adaugă 2 dintre ele la tambururi pentru a ajuta la declanșarea rotirilor bonusului. Obțineți 8, 10, sau 12 rotiri gratuite cu 3, 4 sau 5 simboluri de împrăștiere, iar în timpul jocurilor, toate scuterele se colectează într -un metru deasupra tambuinelor.

Acțiunea se deplasează într -un spațiu profund, unde mecanismul simbolurilor de divizare intră în overdrive, iar împrăștierea colectată ajută în două moduri. Dacă colectați 7 scute, în loc să vă împărțiți în 2, simbolurile acum împărțite în 3 și veți primi încă 4 jocuri gratuite gratuite. Construiți o colecție de 11 scute în contor, iar simbolurile acum împărțite în 4, pentru a vă oferi maximum 100.000 de moduri de a câștiga, plus beneficiați de alte 4 rotiri gratuite.

Caracteristici de slot

AVENTRA AVENTELOR EARTILOR CAPTAIN XENO Câștigări, randamente medii și volatilitate

Puteți câștiga 10.000x pariul dvs. sau 1.000.000.00 la cea mai mare miză din slotul online al căpitanului Xeno's Earth Adventure. Acest lucru este posibil în timpul jocurilor gratuite cu un set de tambur complet extins și combinația perfectă de simboluri pe rețea.

Este un joc de volatilitate ridicat, în care o relativă lipsă de rotiri câștigătoare este contracarată de plăți medii ridicate. Cu o revenire la jucători procent de 96.2%, aventura Pământului căpitanului Xeno reprezintă o valoare decentă și, ca toate sloturile Play’n Go, este complet autorizat și garantat să joace corect.

Verdictul nostru despre jocul slotului de aventură al căpitanului Xeno

Subiectul distractiv al piraților extratereștri, al animațiilor pline de viață și al modelelor minunate de personaje fac ca slotul de aventură al căpitanului Xeno să fie un tratament vizual, cu o coloană sonoră de știință pentru a face plăcere urechilor. Câteva caracteristici aleatorii pot forma combinații cu plată mare de-a lungul tamburelor, iar rotundul rotund gratuit, cu simboluri împărțite de până la 4 ori, ar trebui să fie suficiente pentru a asigura câștiguri multiple.

Alăturați-vă echipajului și vedeți ce puteți jefui la cazinourile online de top, prezentate aici.

Partenerii cazinoului

Unde pot juca mașina de slot de aventură a căpitanului Xeno?

Cât de volatil este slotul online al căpitanului Xeno, aventura Pământului?

Care este caracteristica de urgență a sălbăticiei căpitanului Xeno's Earth Adventure?

Face jocul de sloturi de aventură al căpitanului Xeno are o rotită gratuită?

Care este pariul minim pe fiecare rotație a slotului de aventură a căpitanului Xeno?

Câte linii de plată are slotul de aventură al căpitanului Xeno?

Este slotul de aventură al căpitanului Xeno, compatibil cu telefoanele mobile?

Există jocuri similare cu slotul de aventuri al căpitanului Xeno?

Ce dezvoltator de jocuri face slotul online al căpitanului Xeno al Earth Adventure?

Când a fost lansată mașina de slot de aventură a căpitanului Xeno, a căpitanului Xeno?