Carnaval Jackpot Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.04%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

269.730.00 USD

Subiect

Carnaval

Carnaval Jackpot

carnaval jackpot Recenzie slot online

carnaval jackpot Slots Game aduce atmosfera de petrecere la PC -uri, iOS, Android și Windows, cu simboluri colorate care sunt parțial inspirate de brazilian carnavaluri și parțial de bile mascate venețiene. Bannerele galbene și verzi, o fată într -o pălărie decorativă de aur și pene și cineva dintr -o mască albă este printre imagini.

Un simbol sălbatic de mască ajută la finalizarea câștigurilor, iar logo -ul jocului plătește până la 555x pariul atunci când umple oricare dintre cele 9 linii de plată.

Redarea simbolurilor cărților apar și și, deși nu ajută prea mult tema, coloana sonoră cu siguranță o face cu siguranță. O melodie vibrantă se joacă în timp ce cele 5 mulinete se învârt și puteți auzi chiar și o mulțime fericită în fundal.

Uită -te la stânga tambururilor și vezi un contor de jackpot. Dacă declanșați runda bonusului, acest contor urcă în timpul unei serii de respingeri și, cu noroc, ați atins premiul maxim de 4.000x, pariul dvs. sau 216.000.00 la cele mai mari mize de pe site -urile de top online.

Cum să joci carnaval jackpot Jocuri mecanice

Acest joc are o gamă neobișnuită de pariuri care începe la 0.27 pe rotire și merge până la 54.00. Este egal între 0.03 și 6.00 pe fiecare din cele 9 linii, și la fel ca majoritatea jocurilor, carnaval jackpot slotul online plătește atunci când aterizați suficiente exemple de același simbol pe o linie din stânga.

Controalele sunt foarte ușor de utilizat, cu butoanele săgeată în sus și în jos schimbându -vă pariul, în timp ce un șurub de filă de iluminare accelerează tambururile, iar săgeata dintr -un buton de cerc activează o funcție de autospin. Este la fel de simplu pe versiunile de cazinou desktop și mobile ale jocului și chiar jucătorii cu puțină sau deloc nu vor avea probleme să înceapă.

Faceți clic pe butonul"I" pentru a deschide platabil și puteți examina carnaval jackpot Caracteristici de slot, împreună cu cât câștigați de la fiecare simbol.

Respins și altele carnaval jackpot Caracteristici de slot

Simbolul sălbatic ajută la jocurile de bază, acționând ca alții, dacă poate apoi să completeze un câștig. Nu poate intra în simbolul de împrăștiere, ca orice 3, 4 sau 5 Scators Primul premiu garantat câștiguri de 2x, 5x sau 8x pariul, apoi începeți jackpot -ul respin.

Scena din spatele tambuinelor se schimbă de la un cer înstelat la o paradă de carnaval înconjurată de mulțimi uriașe. Simbolurile de împrăștiere declanșatoare rămân blocate în loc, iar tambururile se învârt gratuit, cu doar scute și spații goale apărând. Aceste rotiri gratuite continuă până când nu aveți un nou simboluri de împrăștiere, care se încheie runda și veți fi plătit. Un câștig este garantat de simbolurile originale care au declanșat caracteristica, dar plata crește pe fiecare împrăștiere suplimentară, cu un câștig de jackpot de 4.000x colectat dacă completați toate cele 15 poziții de simbol în timpul respinsate.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate a carnaval jackpot Slot

Chiar și jackpot -ul de 4.000x nu este cea mai mare victorie posibilă aici, deoarece umplerea tambururilor cu logo -ul jocului plătește înapoi 4.995x. Care poate egala un premiu de 269.730 la mizele maxime. carnaval jackpot Slot Machine are o volatilitate medie, ceea ce înseamnă o frecvență medie a rotirilor câștigătoare, cu plăți de dimensiuni medii în comparație cu alte jocuri.

Procentul de rambursare pe termen lung de 96.04% este destul de generos pentru jocurile de varianță medie.

Al nostru carnaval jackpot Rating slot

Deși grafica este strălucitoare și veselă, credem că Microgaming Și studiourile Pulse 8 ar fi putut adăuga alte câteva simboluri tematice și poate unele artificii în fundal. Cu toate acestea, nu este un joc cu aspect rău, iar coloana sonoră plină de viață adaugă o atingere frumoasă.

Funcția respin jackpot este o rundă de bonus interesantă, în care sunteți sigur că veți câștiga din simbolurile de împrăștiere declanșatoare și puteți obține un premiu uriaș la final la final. În mod neobișnuit, puteți câștiga mai mult în jocurile de bază, dar nu este un lucru despre care ne plângem.

Alăturați -vă petrecerii și jucați carnaval jackpot sloturi joc la cele mai bune cazinouri online. Site -urile noastre sugerate au cele mai bune oferte bonus de bun venit pentru dvs.

Partenerii cazinoului