Cash Farm Slot

Novomatic

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Animale, industriale

Cash Farm

cash farm Recenzie slot online

Pregătește-te să exersezi unele abilități de bricolaj sau să te duci în noroi cu acest slot video drăguț cu temă pentru animale. cash farm de Novomatic este un joc de volatilitate medie cu un RTP de 96%. Acest joc de cinci tambur, trei rânduri constă dintr-o temă uimitoare de înaltă rezoluție, care include o serie de animale drăguțe de fermă. Aceste creaturi drăguțe includ iepuri 3D, cocoși, porci, vaci și oi. Puteți câștiga până la 1000x miza dvs. și există 25 de linii active pentru a vă ajuta să generați o mulțime de rotiri câștigătoare. cash farm Slotul este accesibil pe toate dispozitivele și acesta include desktop, tabletă și toate tipurile de dispozitive mobile. Această fermă distractivă vă oferă o varietate de caracteristici interesante, cum ar fi hambarele sălbatice, tractoarele împrăștiate și o selecție de caracteristici bonus unice. De asemenea, include un mini joc de risc pentru a vă ajuta să vă maximizați recompensele. Puteți găsi toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți în recenzia noastră aprofundată, împreună cu alte jocuri populare de sloturi. Continuați să citiți pentru completul nostru cash farm Ghid pentru sloturi.

cash farm Gameplay -ul slot și configurarea controlului

Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un slot novice, puteți roti și câștiga pe cash farm jocuri mecanice. Cu 25 de linii de plată fixe pentru a vă ajuta să câștigați, pur și simplu determinați suma preferată de pariuri. Acest joc de sloturi include o varietate de dimensiuni de pariu pentru a alege, care vă oferă șansa de a câștiga până la 1000x miza dvs. Designul 3D de calitate are câteva opțiuni de meniu situate în colțul din dreapta sus al ecranului. Puteți vizualiza valoarea fiecărui simbol făcând clic pe fila"Paytable" de sub tambururi. Nu vă va lua mult timp să vă familiarizați cu aspectul ușor de utilizat și designul standard 5x3.

Grila colorată 5x3 este așezată pe un gard de hambar din lemn. Veți găsi toate controalele de care aveți nevoie chiar deasupra ierbii depășite. Animalele drăguțe de fermă 3D se uită la tine prin găuri în gardul de hambar. Tot ce trebuie să faceți înainte de a învârti tambururile este să selectați o sumă de pariu. Puteți lua un spin pe cash farm slot de la minimum 0.02 credite până la maximum 50.00 credite. Pur și simplu navigați la fila"Bet/Line" și reglați -o până ajungeți la suma dorită. După ce ați setat suma pariului, sunteți gata să rotiți tambururile. Fila"Start" va face trucul și aveți, de asemenea, opțiunea de a selecta funcția de rotiri automate. Pentru a face acest lucru, pur și simplu faceți clic pe fila automatului. Acest Novomatic Vă va permite să vă așezați și să vă relaxați în timp ce vă bucurați până la 100 de rotiri automate.

cash farm Slot Machine include o caracteristică specială pentru a vă ajuta să vă maximizați veniturile. Puteți utiliza fila"Gamble" de sub tambururi pentru a activa un mini joc de risc. Puteți selecta pentru a juca acest mini joc de risc după orice rotire de succes. Îți oferă șansa de a -ți dubla sau de a -ți patrula recompensele. Acest joc popular de joc este o caracteristică comună a multora Novomatic titluri de sloturi. Dacă vă place jocurile de noroc mobile, puteți consulta jocul de jocuri de noroc pe cash farm slot mobil. Jocul optimizat mobil acceptă toate dispozitivele mobile. A cânta la cash farm Slot mobil la unul dintre cazinourile noastre online recomandate de la orice dispozitiv iOS, Android sau tabletă.

cash farm Recompense pentru sloturi și caracteristici bonus

Puteți câștiga până la 1000x miza dvs. formând linii câștigătoare de trei sau mai multe animale de fermă potrivite. Veți vedea câteva pictograme de cărți de joc atașate la gardul de hambar din lemn. 9 și 10 oferă cele mai mici plăți, urmate de J și Q. Recompensele vor începe să crească imediat ce vedeți trei sau mai multe potrivite k sau un simboluri care se aliniază de -a lungul tamburelor. O varietate de creaturi agricole prietenoase așteaptă să vă întâlnească și să deruleze premii. Puteți câștiga câteva premii grozave pentru aterizarea unui combo de iepuri sau cocoși. Veți primi o plată și mai mare dacă reușiți să formați o linie câștigătoare de ovine sau porci potriviți. Vaca este cel mai generos animal de fermă și oferă cea mai mare valoare de plată pentru un combo de trei sau mai multe simboluri potrivite.

O mare recompensă este oferită pentru o combinație de trei sau mai multe simboluri sălbatice. Hambarul roșu reprezintă simbolul sălbatic. Barnul roșu sălbatic vă poate ajuta, de asemenea, să vă creșteți recompensele prin înlocuirea celorlalte simboluri din joc. Te poate ajuta să formezi mai multe linii câștigătoare cu ajutorul acestei abilități speciale. cash farm slotul include un tractor împrăștiat albastru care plătește din orice poziție de -a lungul tamburelor. Nu oferă rotiri gratuite, dar deține cheia unei selecții de funcții bonus unice. Aterizează trei sau mai multe tractoare împrăștiate pentru a activa caracteristicile bonusului. Aceste caracteristici bonus includ funcția Pick & Win, precum și caracteristica de reumplere a tamburului. Pick & Win vă permite să vă alegeți premiul dintr -o varietate de baloane de paie, în timp ce reumplerea tamburului oferă o caracteristică de tamburi în cascadă. De asemenea, veți primi opțiunea de a vă juca câștigurile după ce ați finalizat runda bonusului.

Caracteristici de slot

cash farm Plata maximă a slotului

cash farm Slot Machine este o alegere superbă pentru jucătorii care caută ceva unic și diferit. Oferă două caracteristici bonus unice care oferă ceva diferit de rundele bonus obișnuite de rotiri gratuite. Jucătorii de toate nivelurile de îndemânare vor putea naviga cu ușurință în tamburul de bază, cu trei rânduri, pe trei rânduri. Există 25 de linii de plată fixe care oferă o mulțime de oportunități de a forma linii câștigătoare. Tema drăguță oferă o grafică uimitoare de înaltă rezoluție cu animale adorabile Barnyard. Câștigă până la 1000x participarea la premii în timp ce te bucuri de un pariu maxim de 50.00 credite pe spin. Acest joc distractiv include hambare sălbatice și tractoare împrăștiate, permițându -vă în același timp să rotiți tambururile de la doar 0.02 creditează un pop.

Similar cash farm Jocuri cu sloturi

Dacă vă bucurați de jocuri ca cash farm, tratează -te pentru a explora o varietate de Novomatic jocuri. Puteți consulta Big Catch, care este un slot cu temă de pescuit, cu până la 50.000 de monede oferite. Sau, puteți activa până la nouă linii de plată în slotul de cracker bancar. Accesați lista noastră de cazinouri online pentru a descoperi o lume a Novomatic Jocuri de slot și alegeți un bonus de bun venit dacă sunteți un client nou.

Partenerii cazinoului