Cash'n Bogății Wowpot Slot Megaways

Other Game

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

92.23%

Jackpot

Da

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

363.278.00 USD

Subiect

Bijuterii, bani/milioane

Cash‘N Riches WowPot Megaways

Numerar"n bogății wowpot megaways online recenzie slot

Joacă Cash 'n Riches Wowpot Megaways Slot Machine și ai putea să obții un vast premiu progresiv jackpot. Este jocul tematică de bijuterii din Microgaming și Triple Edge Studios care vine cu 6 tamburi și un număr dinamic de moduri de a câștiga.

Încărcați -l pe un computer, Android, iOS sau Windows Mobile pe site -urile noastre de sloturi aprobate și solicitați numerar din tambururi, substituții sălbatice și rotiri gratuite cu un multiplicator câștigător în creștere pe tot parcursul. Jackpot-ul progresiv aleatoriu garantează o victorie a oricăreia din 4 premii, cu semănarea WOWPOT de top la 2.000.000.00.

Acest joc de volatilitate ridicat are un procent mediu de rambursare de 92.23%, inclusiv cele 5.30% care se îndreaptă către caracteristica progresivă.

Cum să joci banii"n bogății wowpot megaways slot slot

O setare în stil disco, umplută cu lumini spumante, oferă un fundal atrăgător la cele 6 tamburi. Valorile actuale ale jackpot -ului sunt afișate într -un metru la o parte și o cristal de susține mormane de numerar de mai sus, sugerând potențialul de recompense uriașe din slotul online de numerar"n bogății wowpot megaways.

Este un joc cu 6 tamburi, cu un tambur orizontal de alunecare deasupra celor 4 din mijloc. În cadrul sistemului Megaways, numărul de simboluri pe fiecare tambur variază între rotiri cu orice, de la 2 până la 7 rânduri, oferind până la 117.649 modalități de a câștiga pe site -urile noastre de pariuri recomandate. Găsiți simboluri cu carduri de plată mai mici 9 până la A, plus o valoare mai mare verde, albastru, roșu și alb pietre prețioase.

Gama de pariuri rulează de la 0.10 până la 20.00 pe rotire, care este destul de tipic pentru jocurile Megaways. Atingeți file Plus și minus de o parte și de alta a indicatorului de nivel al pariului pentru a selecta o miză în câteva secunde. Alte opțiuni de control, (unde le permit legile locale), includ un mod automat accesat de butonul săgeți circulare și o caracteristică de joc rapid pe care o declanșați cu un clic pe șurubul fulgerului din partea de jos a jocului.

Faceți clic pe cele 3 linii mici de pe controale, urmate de"I" pentru a dezvălui o platabilă. Puteți vedea apoi cât de mult merită fiecare simbol atunci când vă potriviți suficient de același fel pe tambururi conectate din stânga. În funcție de câți aterizați, cel mai valoros diamant plătește de la 2x la 50x în totalul pariu.

Jackpot -uri progresive și alți bani"n bogății wowpot megaways funcții de slot

Simbolul clipului de bani nu plătește nimic direct și apare doar pe tamburul de top, dar acționează ca alții pentru a completa sau a îmbunătăți o secvență câștigătoare atunci când este posibil.

Un mecanism rulant de tamburi vede că explodează simboluri câștigătoare, iar cele de mai sus coboară pentru a umple spațiile. Rolls se repetă atâta timp cât obții câștiguri din noul aranjament de simboluri, fără nicio limită la câți pot apărea într -o serie.

Simbolurile Golden C, A, S și H pot scădea pe tambururi în orice moment. Dacă toate aterizează în același spin, primiți 12 jocuri gratuite, plus 5 în plus pentru fiecare simbol de împrăștiere suplimentar. Orice tambururi rulante în timpul jocurilor gratuite vor crește un multiplicator cu 1x, iar acest lucru nu se resetează la sfârșitul unei secvențe. De asemenea, puteți retrage rotirile gratuite cu 3 sau 4 încă 4 împrăștiați care au acordat încă 5 sau 10 jocuri, respectiv.

Funcția progresivă WOWPOT declanșează la întâmplare, deși șansele se îmbunătățesc puțin pe măsură ce colectați sălbăticie sau creșteți miza. Se joacă pe o grilă de 12 cristale și le alegeți în orice ordine pentru a dezvălui cele 4 jackpot -uri. Potrivirea 3 de un fel pentru a colecta premiile Mini, Minor, Major sau Wowpot care încep la 10.00, 100.00, 50.000.00 și 2.000.000.00.

Caracteristici de slot

Numerar"n bogății wowpot megaways slot câștigă maximă, randamente medii și volatilitate

Jackpot -ul Wowpot a lovit peste 17.000.000.00, astfel încât câștigurile colosale sunt cu siguranță posibile. În jocul principal, plățile pot ajunge la 5.000x miza dvs. sau 100.000.00 la cel mai mare pariu.

Este un joc de volatilitate ridicat, cu o revenire totală la procentul de 92 de jucători.23%. Aceasta include 5.30% care contribuie la jackpots progresivi, deci în afara funcției Wowpot, randamentele sunt 86.93%, ceea ce este mult sub medie.

Cash 'n bogății wowpot megaways rating slot

Revenirea la procentul jucătorilor este un elefant în cameră și cu 4% mai puțin decât am dori să vedem. Deoparte, Cash 'n bogății Wowpot Megaways Slot Machine este un joc cu aspect bun, cu câteva caracteristici interesante, cum ar fi role de rulare pe fiecare victorie și rotiri gratuite în care multiplicatorii cresc pe tot parcursul.

Dacă doriți o lovitură la un jackpot de mai multe milioane, atunci aceasta ar putea fi o alegere bună. Doar fiți conștienți de RTP atunci când îl jucați la cele mai bune cazinouri desktop și mobile, cum ar fi cele de pe această pagină.

Partenerii cazinoului

Care este caracteristica megaways a slotului de bani"n bogății wowpot megaways?

Cash 'n bogății wowpot megaways slot slot are o caracteristică de rotiri gratuite?

Este banii"n bogății wowpot megaways slot un joc progresiv jackpot?

Cât de volatil este slotul de bani"n bogății wowpot megaways?

Trebuie să descarc slotul online de bani"n bogății wowpot megaways?

Ce simboluri face numerar"n bogății wowpot megaways slot consum?

Ar trebui să pariez suma maximă pe slotul de numerar"n bogății wowpot megaways slot?

Care este cel mai bun cazinou online pentru a juca slotul de bani"n bogății wowpot megaways?

Cine face banii"n bogății wowpot megaways slot slot?

Când a fost Cash 'n Riches Wowpot Megaways Slot Online lansat?