Cash Pig Slot

Booming Games

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Booming Games

RTP

95.11%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

432.000.00 USD

Subiect

Stil de viață de lux

Cash Pig

cash pig Recenzie slot online

Hotelul Paris Las Vegas, cu luminile sale sclipind pe versiunea de tăiere a Turnului Eiffel, încadrează rețeaua de simboluri 5x3. Richele bogate roșii dețin simboluri de cărți de joc cu efect argintiu, un Ferrari, un jet privat, un ceas de designer și alte articole scumpe la care majoritatea dintre noi nu putem decât să viseze. Ochelarii de șampanie declanșează o rotită specială gratuită, unde simbolurile cu plată mai mică dispar treptat, iar cele mai mari se pot dubla ca valoare.

Uitați -vă la monede de aur pe tambururile cash pig jocuri mecanice. Fiecare deține o valoare a premiului și toate pot fi ale tale dacă aterizează în același timp The Golden Piggy Bank. Premiile pot ajunge la 8.000x pariul dvs. și la mizele maxime, puteți scoate un câștig în numerar de 432.000.00. Este munca lui Booming Games, Și la fel ca restul gamei lor, disponibile pentru a juca pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles la cele mai bune cazinouri mobile.

Cum să joci cash pig Joc sloturi

Controalele necomplicate se vor potrivi cu orice nivel de îndemânare și experiență. Puteți face clic pe filele plus sau minus pe partea laterală a nivelului de pariu, fie puteți alege butonul Pile de monede pentru a selecta mizele de la 0.30 până la 54.00 pe rotire.

Modul Autoplay se învârte pe tambururi atât timp cât doriți și puteți revizui istoricul jocului dvs. cu un clic pe simbolul ceasului. Funcționează în același mod pe platformele desktop și mobile de pe site -urile de top online, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru a lipsi atunci când jucați pe diferite dispozitive.

Asigurați -vă că priviți paytable -ul, deoarece acest lucru listează cât câștigați de la fiecare simbol atunci când vedeți cel puțin 3 de un fel pe o linie din stânga. S -a ajuns printr -un clic pe butonul"I".

Rotiri gratuite și altele cash pig Caracteristici de slot.

Un simbol sălbatic cu diamante acționează ca alții pentru a finaliza câștigurile, dacă este nevoie. Orice 3 simboluri din sticlă de șampanie te duc la o rundă de rotiri gratuite, unde primești 12 rotiri inițiale. Mai mulți pahare de șampanie în orice rotire gratuită vor adăuga 6 joc în plus la total.

În timpul acestei caracteristici, orice simboluri de card cu valoare mai mică dintr -un câștig vor elimina acel simbol pentru restul rundei. Face din ce în ce mai ușor să aliniați simboluri cu valoare ridicată pentru câștiguri mari. Simbolurile imaginii se transformă în versiuni de aur ori de câte ori creează un câștig și se dublează ca valoare pentru jocurile gratuite rămase. Până la sfârșitul rundei de rotiri libere, aceste minore de eliminare și caracteristici majore de upgrade pot duce cu ușurință la mai multe victorii de mare valoare.

Monedele pot apărea în orice spin de joc de bază. Acestea poartă valori de premii cuprinse între 2x și 500x, iar dacă Golden Piggy Bank aterizează pe tamburul din partea dreaptă în același spin, toți multiplicatorii de monede vizibile sunt plătite.

Caracteristici de slot

cash pig Câștiguri maxime ale slotului, randamente medii și volatilitate

Puteți câștiga până la 8.000x, pariul dvs. declanșator într -un singur spin, iar dacă jucați cu 60.00, asta adaugă până la 432.000.00. Cu siguranță este suficient pentru Ferrari, dar poate că propriul dvs. jet va fi în continuare la îndemână. Revenirea medie la procentul de jucători din cash pig slotul online este de 95.11%, ceea ce este ușor scăzut pentru un joc de volatilitate ridicat ca acesta.

Al nostru cash pig Verdict de sloturi

Tema stilului de viață de lux arată în mod adecvat opulent pe PC -uri și telefoane mobile, chiar și simbolurile de carte de joc strălucitoare adăugând un strop de extravaganță la tambururi. Funcția de colectare a monedelor poate fi extrem de plină de satisfacții, dar va trebui să vedeți Piggy Bank în același timp pentru a colecta orice multiplicatori câștigători și, uneori, veți vedea monede, dar fără porc, sau porc, dar fără monede.

Se află în rotundul rotirilor gratuite, cu mai puține simboluri de carduri și noi pictograme de auriu de aur care apar că aveți cea mai bună șansă de a obține un premiu masiv. A cânta la cash pig Slots Game la site -urile noastre de cazinou online recomandate. Aceste site -uri au cele mai generoase oferte de bonus de bun venit, pentru a vă oferi un început în căutarea dvs. pentru premii în numerar.

Partenerii cazinoului