Bani Gheata Stampede Slot

Nextgen

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.27%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

24.500.00 USD

Subiect

Animale, monede de aur/aur, bani/milioane

Cash Stampede

Bani gheata stampede Recenzie slot online

Când animalele sunt înfricoșate, încep să se stabilească și când o fac, stampede Pare destul de înfricoșător pentru ochiul observant. Cu toate acestea, numerar stampede de Nextgen este a stampede Doriți să vedeți, să aveți încredere în noi, deoarece va oferi câteva recompense grozave, de până la 100x miza pe rotire. Bani gheata stampede Slotul este un slot inspirat de animale, prezentat cu grafică clară clară și design simboluri magistrale, care oferă o variație medie și un RTP de 95.27%. Vă puteți bucura de imaginile sale impecabile cu aceeași calitate atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile, astfel încât să îl puteți încerca oriunde vă aflați.

Dar numerar stampede slotul online nu este doar puternic pentru ochi. Oferă, de asemenea, un joc simplu, dar puternic, plin de sălbăticie, scatters, rotiri gratuite și un alt joc bonus care vă va îmbunătăți semnificativ plățile. Încântat să văd stampede Adu -ți o bucurie? Continuați să ne citiți banii stampede Revizuirea slot -urilor și descoperiți mai multe despre jocul său înainte de a -l căuta pe unul dintre cele mai bune site -uri de sloturi online.

Bani gheata stampede Controluri și configurarea sloturilor

La fel ca în orice alt slot de Nextgen, Indiferent de tipul de dispozitiv mobil sau desktop îl încărcați, numerar stampede slotul online va funcționa perfect. Indiferent dacă îl veți reda pe iPad, smartphone-ul sau iPhone-ul cu Android, veți primi aceeași configurație, premii și joc.

Când încărcați jocul, veți vedea the giant Butonul"Play" pe care îl veți folosi pentru a roti tambururile. Dar mai întâi, trebuie să faceți clic pe butonul"Setări" din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a configura pariul total. După cum veți vedea, există 243 de moduri de câștigare, pentru care aveți 25 de monede de utilizat. Valoarea monedei trece de la 0.01 până la 10 credite, prin urmare, puteți plasa un pariu total minim de 0.25 și maximum 250 de credite.

Mergând mai departe, veți vedea butonul"I" care vă va duce la platabil. După cum a subliniat dezvoltatorul, toate premiile prezentate în paytable pentru simbolurile din numerar stampede ar trebui să fie înmulțit cu pariul total pentru a obține plata finală. Acestea fiind spuse, Royals de carte de joc sunt simbolurile cu cel mai scăzut, oferindu-vă 50x miza pentru un combo de 5-of-a-ax. Simbolurile animalelor sunt simbolurile cu cea mai mare plată, oferindu-vă 100x miza. Când vezi calul, antilopul, rinocerul, bivolul și elefantul, alergând spre tine într -un stampede de simboluri potrivite, ar trebui să vă așteptați la cele mai mari plăți din slot.

Cu toate acestea, simbolul Scatter vă oferă, de asemenea, o plată, chiar dacă poate apărea doar pe cele trei tambururi din mijloc și să facă un combo câștigător de 3 din acest fel. Pentru acest combo, veți primi o plată de 50x, dar avantajul este că împrăștierea poate ateriza oriunde pe tambururi și încă plătiți, contrar altor simboluri care trebuie să aterizeze de la stânga la dreapta pe tambururi consecutive pentru a da o plată.

Bani gheata stampede Caracteristici bonus și rotiri gratuite

După cum am menționat anterior, numerar stampede Jocul slotului online este destul de simplu. Obțineți sălbăticie și scute care își joacă rolurile obișnuite, rotirile gratuite și o caracteristică suplimentară pentru a vă îmbunătăți plățile.

The Wild in the slot este simbolul logo -ului jocului. Sălbaticul va apărea doar pe a treia tambur, iar atunci când o va face, vă va ajuta să finalizați combos câștigând, datorită capacității sale de a înlocui pentru alte simboluri decât scufundările atunci când va ateriza pe tambur.

Am menționat că împrăștierea în numerar stampede Slotul online vă oferă o plată excelentă, dar am lăsat în evidență faptul că acest simbol vă va ajuta să declanșați 8 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, veți avea The Wild blocat în poziție pe a treia tambur. Puteți retrage bonusul de rotiri gratuite, iar în timpul lor, puteți declanșa și următoarea caracteristică specială, numerar stampede re-roti.

Declanșezi banii stampede Re-se învârte prin aterizarea unui combo câștigător cu unul dintre simbolurile animalelor cu ajutorul unui sălbatic. Simbolurile declanșatoare sunt apoi ținute în poziție, iar alte poziții de tambur fac un re-spin. În cazul în care aterizați orice simboluri suplimentare care se potrivesc cu simbolurile declanșatoare, acestea vor avea loc și pe tambururi și veți primi un alt re-spin de poziții în care nu au apărut simboluri suplimentare de potrivire.

Caracteristici de slot

Bani gheata stampede Concluzie

Având în vedere că este un slot volatil mediu, cu plăți, care nu poate merge mai mult de 25.000 de credite pe rotire pentru pariul maxim, nu putem spune că slotul este destinat pentru role mici. Ar trebui să investești 250 de credite pe rotire pentru a ajunge la plata. Dar dacă sunteți confortabil să faceți asta, atunci ar trebui să știți că plățile vor fi frecvente. Slotul oferă un gameplay destul de simplu, cu sălbăticie, scutere, rotiri gratuite și respins, astfel încât să puteți fi sigur că singurul lucru pe care va trebui să îl faceți este să puneți pariuri și să rotiți; Recompensele vor veni des.

Dacă sunteți în căutarea unui slot cu volatilitate mai mare și potențial maxim mai mare de plată, ar trebui să încercați unul dintre NextgenSloturile mai noi, Polterheist. Oferă până la 5.000x plățile de miză și un RTP mai mare de 96.19%. Ai putea fi mândrul câștigător al 250.000 de credite într -un ochi de ochi.

Dar, dacă căutați câștiguri masive, ar trebui să luați în considerare să jucați bonanza de dovleac. Acesta este un slot cu o temă evidentă de Halloween, dar indiferent dacă îl joci în cea mai înfricoșătoare perioadă a anului sau a verii, poate livra unele sume de creștere a părului. Potențialul maxim de plată pe care îl oferă acest slot este de 1 milion de credite! Dacă sunteți suficient de curajos să vă confruntați cu terifiantul Jack-O-Lantern, asigurați-vă că încercați acest joc incredibil și buzunar cât mai multe tratamente!

Consultați aceste sloturi și multe altele la unul dintre site -urile noastre recomandate de cazinouri recomandate.

Partenerii cazinoului