Castle Builder Slot

/images/auto/o/11042/0f6379185d.png

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

/images/auto/o/11042/0f6379185d.png

RTP

96.47%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

20.000.00 USD

Subiect

Fantasy, basm

Castle Builder

castle builder Recenzie slot online

Cavalerismul nu este mort la Rabcat Jocuri de noroc, unde dezvoltatorul de software a produs un joc de sloturi, oferind jucătorilor capacitatea de a construi castele puternice pentru prințese frumoase în timp ce joacă pentru premii. castle builder Jocul de sloturi online combină lumea câștigării respectului și câștigării jackpot -ului, două dintre cele mai mari triumfuri ale vieții.

Pe baza unei povești medievale, acest slot video găzduiește o șansă la Eternal Cavalerie, precum și o șansă de a lua acasă un bankroll puternic. Indiferent dacă sunteți un fan al jocurilor istorice în stil RPG, fie căutați doar un slot care să ofere joc imersiv și o poveste excelentă, castle builder este jocul pentru tine.

Despre castle builder Joc de sloturi online

Situat într -un regat medieval ciudat, jocul începe cu jucătorii care primesc o comisie regală pentru a construi un nou castel. Cu scopul de a construi o casă care se potrivește uneia dintre fiicele regelui, veți petrece primul set de rotiri încercând să împingă proiectul până la finalizare.

Jocul ia forma unui slot de cinci tambur, 15 sloturi de plată, care permite jucătorilor să parieze între 0 GBP.01 și 1 GBP pe linie. Există rentabilități potențiale de orice, de la două monede până la 200 de 200 de la fiecare linie de câștig.

Interfața este frumos concepută, cu animații atractive și muzică jucăușă creând fundații solide pentru experiența dvs. Există o varietate suficientă pentru a menține jocul distractiv pentru stint -uri lungi, cu o stropire de sfaturi și sfaturi utile pe parcurs pentru a vă asigura că nu vă pierdeți în Kingdom Fantasy.

Caracteristici, speciale și simboluri

Pe lângă combinațiile câștigătoare standard, există eponimul castle builder Simbol sălbatic - un capitol cu aspect prietenos cu o mustață cretă mare. El poate înlocui orice altceva decât simbolul clădirii, oferindu -ți o mână de ajutor oriunde poate.

Dar este simbolul clădirii pe care va trebui să -l căutați. Aterizarea a două sau mai multe dintre acestea la rând ajută la umplerea contorului din stânga sus a ecranului și, pe măsură ce acest lucru progresează, castelul începe să prindă contur în fața ochilor tăi. O linie de câștigare a materialelor de construcție adaugă, de asemenea, bani la cele trei vase de sub contor. Fiecare dintre acestea reprezintă un pretendent pentru fiica regelui și, odată ce castelul va fi finalizat, va trebui să alegeți un președinte pentru nunta regală.

Alegeți cu înțelepciune, pentru că pretendentul își păstrează bogăția (și premiul) ascunsă până când ați luat o decizie. Dar munca ta nu s -a terminat odată ce ai construit prima fortăreață - există trei regate diferite pentru a călători și zeci de castele pentru a construi.

Concentrarea pe acest sistem de recompense bazat pe nivel face castle builder O alegere excelentă pentru noii veniți la jocuri de slot, în special pentru cei care preferă o poveste care să -și susțină jocul. Jocul oferă, de asemenea, un jackpot progresiv unic, care răsplătește jucătorii persistenți pentru loialitatea lor.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului