Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God Slot

Play'n Go

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.22%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

550.000.00 USD

Subiect

Aztec, acțiune/aventură

Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God

cat wilde in the eclipse of the sun god Recenzie slot online

Simbolurile cărții de joacă cu efect de piatră, tastele, busolele, craniile și pisica Wilde însăși coboară tambururi transparente într-un cadru dens în junglă. Soarele strălucește pe această scenă, aprinzând o piramidă aztec în fundal și vă puteți bucura de această priveliște impresionantă pe PC -uri, iOS, Android și Windows, fără a pierde detaliile fine la cazinourile mobile.

Simbolurile câștigătoare dispar și declanșează cascade cu multiplicatori în creștere. O zeiță a lunii declanșează rotiri gratuite, unde multiplicatorii pot ajunge la un imens 70x și puteți obține până la 40 de jocuri bonus reevaluând runda. Cu cele mai mari simboluri plătite și mai mari multiplicatori, este posibil să câștigi 5.500x pariul dvs. total de la cat wilde in the eclipse of the sun god Joc sloturi.

Cum să joci cat wilde in the eclipse of the sun god Slot

Sloturile de la Play’n Go Utilizați un panou de control standard care funcționează bine, este ușor de utilizat și oferă o mulțime de flexibilitate pe platformele desktop și mobile. Folosind o bară de defilare sub tambururi, puteți selecta mize de la minimum 0.20 până la maximum 100.00 pe rotire. Sunt disponibile opțiuni de rotire automată și rapidă, iar butonul"I" deblochează plata de plată, unde vedeți o listă cu cât de mult plătește fiecare simbol când traversează o linie de la stânga la dreapta.

Simbolurile cărții de joc plătesc între 1.25x și 3x pariul dvs. atunci când umpleți o linie cu același tip, în timp ce CAT este cel mai valoros simbol, în valoare de 37.5x miza totală. O sculptură aztec argintiu și aur este un simbol sălbatic care acționează ca alții, dacă poate finaliza apoi o victorie pe site -urile de top online.

Rotiri gratuite și altele cat wilde in the eclipse of the sun god Caracteristici de slot

Orice simboluri dintr -o combinație câștigătoare va dispărea și altele noi cascade de sus pentru a umple golurile. Cascades rulează până când nu se formează noi victorii, iar un multiplicator crește de la 1x la 2x, 4x, 6x și un maxim de 10x în orice serie. Multiplicatorii scad înapoi la 1x la capătul cascadelor.

Orice 3 simboluri ale zeiței lunii declanșează 10 rotiri libere ale cat wilde in the eclipse of the sun god Joc sloturi. Multiplicatorul maxim se ridică la 70x și puteți retrage runda dacă colectați 5 simboluri de împrăștiere într -un metru înainte de sfârșitul rundei. De asemenea, împrăștiații acționează ca al doilea simboluri sălbatice, așa că ar trebui să fie mai ușor să câștigi în primul rând.

Pentru fiecare retrager, primiți încă 5 rotiri gratuite, iar multiplicatorii cresc în valoare. Dacă colectați suficiente simboluri de împrăștiere a lunii, 7x, 14x, 28x, 42x și 70x multiplicatori se aplică oricărei victorii în serii de cascade.

Caracteristici de slot

cat wilde in the eclipse of the sun god Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii

Câștigurile pot ajunge la 5.500x la totalul total, ceea ce este egal cu un premiu de 550.000.00 Dacă te joci cu 100.00 pe rotire. Acesta este un joc de volatilitate medie care are un echilibru bun între frecvența de a câștiga rotiri și valorile premiilor. Pe termen lung, plătește 96.22% din mize ca câștiguri.

Al nostru cat wilde in the eclipse of the sun god Verdictul slotului

cat wilde in the eclipse of the sun god Continuă o serie populară de sloturi online de la Play’n Go. Graficele sunt colorate, dar nu au secvențe animate, dar deoparte, este un joc plăcut, cu o mulțime de bonusuri plină de satisfacții.

Creșterea multiplicatorilor pe orice secvență de tambururi în cascadă poate aduce câteva victorii mari dintr -o singură miză, deși va trebui să vă retrageți jocurile gratuite de mai multe ori pentru a ajunge la un potențial potențial de 70x.

Dacă preferați egiptenii antici de azteci, atunci jucați cat wilde and the doom of dead slot, unde întâlnește zei, gândacii și faraonii într -un joc de volatilitate mai mare. Alăturați -vă aventurii cu Cat Wilde la cele mai bune cazinouri online astăzi.

Partenerii cazinoului