Slot Pentru Pisici

IGT

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

94.93%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Animale, acțiune/aventură, safari

Cats

Recenzie pentru sloturi online pentru pisici

IGT este unul dintre cei mai mari furnizori de mașini de sloturi pentru cazinouri online din lume, iar printre gama lor uriaș.

Această mașină de 5 roli, cu 30 de sloturi plătite oferă imagini uimitoare cu tigri, lei, jaguari negri și gheparduri, dar simboluri speciale despărțite pot vedea 10 pisici care aterizează pe cele 5 tamburi pentru unele plăți uriașe. Vom arunca o privire asupra modului în care acestea funcționează mai târziu și, de asemenea, vom vedea cum sunt declanșate alte funcții, deoarece sigla jocului este capabilă să înlocuiască pentru alții și un premii de imprimare la paw cu rotiri gratuite.

Nu este surprinzător faptul că combinația de pisici și caracteristici drăguțe a făcut ca acest slot să fie atât de popular pe desktop, platforme de jocuri Android și Apple. Puteți urmări aceste pisici magnifice la numeroasele cazinouri online de top.

Cu toate acestea, nu veți câștiga bani reali cu jocuri gratuite și cu un premiu de top de 100.000.00 Pentru a pretinde, veți căuta să întâlniți aceste pisici mari în realitate înainte de mult timp.

Controluri și configurare pentru sloturi pentru pisici

În cele mai multe privințe, acesta este un slot ușor de jucat. Simbolurile împărțite pot fi puțin mai complicate pentru a -ți face capul, dar odată ce înțelegi conceptul, atunci nu ar trebui să ai probleme. Tot ce trebuie să faceți este să selectați o valoare a monedei pentru a determina cât de mult veți paria pe fiecare spin.

Este un joc pentru practic toate bankroll -urile, cu opțiuni de la doar 0.30 pe rotire până la 300.00, cu nivelul de pariu curent afișat clar pe panoul de control. Aceste valori sunt pentru a juca toate cele 30 de linii și, în timp ce puteți alege să jucați mai puține, sau chiar doar una, înseamnă că puteți învârti tambururile pentru vârste înainte de a colecta un premiu, așa că nu vă recomandăm niciodată să activați mai puțin decât toate liniile de plată.

Alte opțiuni includ să faceți clic pe butonul Auto pentru ca jocurile să se joace pe cont propriu și să alegeți nivelul volumului. Coloana sonoră ne amintește de un jingle de jocuri, cu urletul de pisici adăugându -se la dramă. Este distractiv, dar poate dacă sunteți afară și despre jocul cu slotul pisicilor pe un dispozitiv cu Apple sau Android, în public, ar trebui să renunțați la volumul.

Câștigi numerar atunci când cel puțin 3 din același tip de simbol aterizează pe o linie de plată activă din partea stângă și pentru a vedea ce merită fiecare combinație, faceți clic pe butonul Paytable deasupra tamburelor. Acest lucru prezintă, de asemenea, modul în care funcționează simbolurile și caracteristicile bonusului împărțit.

Gameplay pentru sloturi pentru pisici și caracteristici bonus

Începeți să jucați jocul slot -ului Cats și veți constata că majoritatea câștigurilor sunt revendicate atunci când jucați pictograme de cărți, J, Q, K și o oprire pe linii de plată. Acestea plătesc premiile mai mici, dar urmăriți cu ochii pe pisicile mari, deoarece acestea vor regăsi cele mai bune victorii pentru dvs.

Pisicile pot apărea pe cont propriu, fie puteți vedea două pisici pe un singur simbol. Aceste simboluri despicate pot duce la 20 de pisici văzute pe cele cinci tamburi și la detaliile plătibile cum acestea pot duce la unele victorii uriașe. Logo -ul jocului este un simbol sălbatic care ajută să acționeze ca alții, dacă este nevoie și când ajută la finalizarea unei combinații de pisici mari, acesta contează automat ca un simbol despărțit.

Cu toate acestea, nu va acționa ca imprimarea labei, deoarece acest simbol declanșează se învârte gratuit atunci când aterizează pe tambururi 2, 3 și 4. Este un alt simbol care poate fi dublat și veți avea nevoie de 5 imprimeuri labe pentru a declanșa 5 rotiri gratuite, în timp ce 6 imprimeuri de la nivelul 3 din mijlocul 3 vor fi urmate de 10 jocuri gratuite.

Mai multe din acest simbol care apar în orice joc gratuit va adăuga rotiri suplimentare de bonus la sfârșitul rundei. Un beneficiu suplimentar al caracteristicii de rotiri gratuite este faptul că se folosesc tamburi mai bogate în toate acestea, astfel încât este mai ușor să aterizeze premii mai mari.

Dacă primiți doar 4 simboluri de imprimare laba, nu vă simțiți prea lăsați, deoarece vi se va acorda un câștig egal cu de două ori mai mult decât pariul total. Când joci în numerar real, chiar și acest premiu de consolare poate fi de până la 600.00 la miza maximă.

Caracteristici de slot

Concluzie

Cats a fost de ceva vreme, ceea ce pe de o parte îl face o mașină de sloturi clasică pe termen lung IGT gama, dar pe de altă parte, înseamnă că graficele sunt puțin datate. Dar simbolurile reale ale pisicii sunt concepute în mod expert, astfel încât puțini jucători se vor gândi la animațiile de bază.

Acesta este un joc de varianță medie, așa că ar trebui să obții câștiguri constante și, cu un procent de jucători de 94%, aceste victorii pot fi destul de profitabile.

Pisicile mari de pe aceste tambururi nu sunt genul pe care ți -ai dori în jurul casei, așa că dacă preferi mai multe pisici, consultați pisicile OMG!, de la Williams Interactive. Iubitorii de pisici vor merge cu ochi de ceață la vederea acestor pisoi de realitate foto, pe măsură ce apar peste cele 5 tamburi și 40 de linii.

Bilele de lână, gulere și lapte vărsat li se alătură Tiger, Bubbles și Mr. Whiskers, adorabilii pisoii care umplu tamburi întregi pentru a vă ajuta la premii de top. Fiecare pisoi poate duce la bonusuri diferite, cum ar fi rotiri gratuite cu multiplicatori, premii de monede instantanee sau jocuri suplimentare gratuite.

Indiferent dacă vă plac pisicile mari sau mici, atunci când jucați aceste mașini de slot pe site -urile de top sloturi din cazinoul dvs. online la alegere, vă puteți apropia de prietenii noștri feline, cu bani în plus sau rotiri gratuite care sunt oferite atunci când vă deschideți un cont.

Partenerii cazinoului