Cazino Zeppelin Slot

Yggdrasil

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

67.000.00 USD

Subiect

Fantasy, monede de aur/aur, bijuterii, magie, steampunk

Cazino Zeppelin

cazino zeppelin Recenzie slot online

Bun venit la cazino zeppelin - Un loc pentru toți fanii Steampunk și cei care caută o acțiune volatilă. În afară de tema sa plângătoare a steampunk-ului, un alt lucru care face cazino zeppelin Slot Machine atractiv este caracteristicile sale bonus. Nu numai că jocul vă oferă plăți mari pentru unele dintre simbolurile sale de top, dar vine și cu un bonus de rotiri gratuite, cu sălbăticie care se transferă și se transformă lipicios, oferindu -vă tot ajutorul de care aveți nevoie pentru a declanșa câteva victorii cu adevărat memorabile.

Cum să joci cazino zeppelin

cazino zeppelin este alta Yggdrasil slot care este atât accesibil, cât și foarte simplu pentru a juca cu bani reali. Pentru a configura jocul, trebuie doar să selectați dimensiunea monedelor. Cea mai mică dimensiune a monedei este 0.01 credite și vă oferă un pariu minim de 0.20 de credite pe rundă (20 de linii de plată x 0.01). Dar chiar dacă doriți să accesați totul, acest slot nu vă va supraîncărca, deoarece pariul maxim este limitat la doar 10 credite pe rundă (0.5 pe monedă).

După ce ați terminat de ajustat miza, utilizați doar controalele manuale sau autohtone pentru a începe sesiunea. Slotul va roti apoi tamburele și va ajunge până la nouă simboluri pe ecranul său, toate premii premii în monede. Cele mai mici premii încep cu pictogramele costumului de carte (cluburi, inimi, diamante și picade), care plătesc între 5 și 170 de monede pe secvență, în funcție de simbol. Pentru plăți mai mari, va trebui să colectați unele dintre simbolurile personajelor, deoarece ascund premii care încep la 20 de monede și merg până la 2.000 de monede pe secvență. Dacă doriți să vedeți exact ce simbol plătește ce, găsiți doar butonul"I" din meniul din stânga jos și apăsați -l pentru a deschide plata de plată.

Deși a fost lansat în 2015, cazino zeppelin este de asemenea disponibil pentru a juca cu bani reali pe orice tabletă și smartphone Android la cele mai bune cazinouri mobile. Jocul a fost adaptat la YggdrasilISense 2.0 platformă după 2017 și acum vine cu un aspect excelent optimizat pe mobil, care prezintă controale de ecran foarte intuitive.

cazino zeppelin Rotiri gratuite și caracteristici bonus

Ca în fiecare cazinou online de top, premiile slotului la cazino zeppelin sunt date doar atunci când se potrivesc cu unele simboluri. Pentru a vă câștiga o plată în timp ce jucați cu numerar real, va trebui să aterizați o secvență de cel puțin trei pictograme identice pe o linie de plată, începând cu prima tambur din extrema stânga. Și atunci când nu aveți suficient din aceleași simboluri pentru a finaliza o secvență câștigătoare, veți avea Wilds Harlequin la care să vă apelați la ajutor.

Harlequin Wild este un simbol bonus care poate servi drept substitut pentru orice altă pictogramă din platabil, cu excepția simbolului de împrăștiere, pentru a vă ajuta să declanșați premii atunci când nu există niciunul. Motivul pentru care pictogramele împrăștiate nu pot fi înlocuite este acela că activează jocul bonus pentru rotiri libere.

Când două dintre scute apar oriunde pe ecran, slotul vă plătește doar un premiu în bani de 40 de monede. Dar dacă colectați, trei, patru sau cinci dintre simboluri, veți primi aceleași premii în numerar, dar și un bonus de 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite, respectiv.

Pentru a vă crește șansele de a câștiga, acest lucru Yggdrasil slotul va transfera orice simboluri sălbatice care se găsesc pe tambururile dvs. atunci când declanșați rotirile gratuite direct la jocul bonus. Aceste sălbăticie, împreună cu orice simboluri sălbatice noi colectate în timpul bonusului, vor fi transformate lipicios și vor rămâne în pozițiile lor pentru întreaga caracteristică. Și dacă reușești să colectezi câte un sălbatic pe fiecare dintre cele cinci mulinete în timpul modului de rotiri gratuite, slotul vă va acorda, de asemenea, 5 rotiri suplimentare gratuite.

Caracteristici de slot

cazino zeppelin Plata maximă, RTP și volatilitatea

Datorită volatilității sale ridicate, acest joc este cel mai bine evitat de jucătorii care sunt noi în sloturi și de cei cărora nu le place să -și asume riscuri mari pentru a câștiga bani buni. Dar dacă nu ești un astfel de jucător, cazino zeppelin Vă va oferi, fără îndoială, șansa de a vă recompensa corespunzător, oferindu -vă plăți de până la 40.000 de monede pe spin. Și judecarea după raportul cu succes scăzut, obținerea de victorii la fel de mari pare posibilă. În ceea ce privește RTP, este exact locul în care ne place să -l vedem, la 96%.

cazino zeppelin Verdictul slotului

Având în vedere bonusurile sale atractive, simplitatea și limitele mici, este ușor să crezi că cazino zeppelin Slotul este un joc potrivit pentru toți, dar volatilitatea ridicată va pune o mulțime de jucători pe site -urile de top online.

Pentru sloturi jucătorii care preferă să joace mai multe jocuri casual, Yggdrasil De asemenea, face câteva sloturi cu varianță inferioară pe care le puteți explora liber chiar aici pe site-ul nostru web. Pentru un alt slot ușor, dar unul care vă oferă respins și simboluri lipicioase pentru fiecare victorie, plus un jackpot progresiv mare, puteți încerca slotul Fruity Joker Millions. Și dacă sunteți pregătit pentru ceva mai provocator, vă sugerăm valley of the gods Slot Machine, care vă permite să vă dezvoltați ecranul prin aliniere a plăților consecutive pentru a debloca multiplicatori de premii Nice, respine și un total de 3.125 de moduri de a câștiga.

Partenerii cazinoului