Champion Raceway Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

96.66%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Fructe, sport

Champion Raceway

champion raceway Recenzie slot online

Îndepărtați-vă pentru un joc de sloturi compatibile cu curse de cai și mobil champion raceway Gallops în unele dintre cazinourile de sus care poartă IGT gamă. Totuși, aceasta nu este o mașină de slot obișnuită, deoarece o caracteristică unică vede caii care se îndreaptă spre linia de finisare în care câștigătorul colectează plăți mari în numerar sau rotiri gratuite pentru dvs.

Graficele sunt destul de de bază și o mare parte din acțiune are loc pe un slot standard cu 3-tamburi, cu 5 plăți, dar IGT Dezvoltatorul este unul dintre cei mai experimentați din lume și reușește întotdeauna să aducă ceva puțin diferit la fiecare dintre jocurile lor. Jucat pe telefoane mobile Apple și Android, graficele clare funcționează foarte bine pe ecrane mai mici.

Printre caracteristicile care au pus champion raceway Slot Machine Furlongs înaintea multor alte jocuri, sunt potențialele plăți, jucătorii la mizele maxime care pot solicita premii de până la 2.6 milioane în jocurile gratuite.

Veți găsi slotul online Cats la multe dintre cele mai bune cazinouri online, dacă doriți să fiți cu șansa de a ateriza câteva plăți uriașe. Cu toate acestea, este un joc foarte volatil, în care poate fi nevoie de o serie de rotiri înainte de a ateriza orice premii, dar, odată ce ai revenit un câștigător, nu există nicio reținere în suma pe care o poți colecta.

champion raceway Controluri și configurarea sloturilor

Chiar dacă acest joc este cu totul diferit de aproape toate celelalte sloturi de pe piață, începerea este foarte ușoară și este un joc de care nu aveți nevoie de experiență pentru a juca. Dacă sunteți un jucător experimentat, atunci champion raceway este poate o schimbare revigorantă din sloturile pe care le veți obișnui.

Oricum, trebuie să miza cel puțin 0.01 pe fiecare dintre cele 5 linii de plată, câștigând un premiu la jocurile de bază atunci când se potrivesc simbolurile de fructe aterizează pe toate cele 3 tamburi pe orice linie. Butoanele săgeată se ridică și scad miza și cu pariuri de 500.00 posibile, rolele înalte se vor rătăci la un pic pentru a începe.

Un mic buton albastru în partea dreaptă a jocului poate fi dat clic pentru a trimite tambururile învârtite în modul auto și există și opțiunea de a reda coloana sonoră sau de a -l muta. Zgomotele unei mulțimi de curse de curse amestecate cu efectele mecanice ale rolelor învârtite sunt despre tot ceea ce veți auzi și, în timp ce este distractiv pentru o perioadă, credem că mai devreme sau mai târziu mulți jucători vor renunța la volumul.

Este redat pe dispozitivele cu Apple și Android, fără pierderi de funcționalitate sau caracteristici, ceea ce a făcut ca acesta să fie unul dintre cele mai populare sloturi din IGT gamă. Acum suntem sub comenzi de început, așa că să aruncăm o privire asupra aspectului, simbolurilor și caracteristicilor din acest slot captivant.

champion raceway Caracteristici de joc și bonus

Aspectul unic vede cele 3 tamburi care preiau jumătatea de jos a ecranului și un hipodrom care se desfășoară pe jumătatea superioară, cu 5 cai pregătiți să alerge din partea stângă. Simbolurile de fructe clasice sunt folosite aici și o privire asupra plății vă arată ce merită fiecare. Orice combinație de lămâi, struguri, prune, portocale și pepene verde va plăti un premiu mic în valoare de 3x suma mutată pe fiecare linie de plată.

Dacă aterizați linii întregi de fructe potrivite, câștigurile variază de la doar 10x pentru lămâi, la 100x pentru 3 pepene verde. De asemenea, veți spera să aterizați simbolul multiplicator"3x". Acest lucru este capabil să acționeze ca orice alt simbol pentru a completa combinații, dacă este nevoie, în timp ce triplă și valoarea, astfel încât 2 pepene verde și un simbol 3x sălbatic vor egale. Dacă aterizați 2 multiplicatori sălbatici, valorile sunt adăugate împreună, deci, de exemplu, un pepene verde și două dintre simbolurile 3x vor plăti acum 9x valoarea de bază, sau 900x pariu de linie.

Deci, ce legătură are cursa cu toate acestea? Răspunsul constă în micile rozete colorate, sau panglici derby, care sunt suprapuse pe simboluri aleatorii. De fiecare dată când un simbol cu o panglică verde, roșu, galben, albastru sau roz aterizează la vedere, calul de curse de aceeași culoare mișcă un spațiu de -a lungul pistei. Primul care a ajuns la finalizarea postului premiază un premiu bonus, deși ceea ce câștigați depinde de ce cal a câștigat cursa. Dacă este un foto-fin-foto, atunci un cal va fi selectat la întâmplare ca câștigător.

Premiile variază de la 50x linia pariul dacă calul galben câștigă, până la jocuri gratuite cu multiplicatori când câștigă cai roz sau albastru. Cel mai bun rezultat este ca The Blue Horse să termine primul, pe măsură ce sunteți tratat la 10 jocuri gratuite și câștiguri înmulțite cu până la 13x peste. În timpul acestei caracteristici, premiul de top de 5.217X participarea totală poate fi revendicat și la pariul maxim, acesta este un câștig în valoare de peste 2.600.000.00!

Caracteristici de slot

Concluzie

În ciuda graficelor simple și a jocului cu 3 tamburi, cu 5 plăți, umplut cu simboluri de fructe, IGT au făcut champion raceway slot machine într -un eveniment palpitant. Jucătorii vor simți toată emoția lui Raceday în timp ce caii se deplasează pe pistă, traversând linia pentru a acorda câteva premii fantastice.

Dacă preferați o grafică mai avansată și o volatilitate mai mică, am recomanda Frankie Dettori Sporting Legends, care se bazează în jurul legendarului jockey. Este un slot de 5 litri de 25 de linii de la PlayTech, care are câteva caracteristici uimitoare, cum ar fi respinsarea cu multiplicatori câștigători și jocuri gratuite de aur Derby, unde câștigați premii mari dacă susțineți calul potrivit.

Am recomanda din fericire oricare dintre aceste jocuri pariorilor cărora le place cursele de cai, sau chiar jucătorii cărora le place să revendice câteva victorii mari. Este gâtul și gâtul care este preferatul nostru, așa că de ce să nu le jucăm pe amândouă? Le puteți găsi la unele dintre cele mai bune site -uri de sloturi online din lume și să începeți să vă jucați cu fonduri bonus atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului