Chibeasties 2 Slot

Yggdrasil

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

90.000.00 USD

Subiect

Fantasy, magie

Chibeasties 2

chibeasties 2 Recenzie de sloturi online

Succesul lansării din 2015 chibeasties din Yggdrasil Software -ul a dus la cererea pentru mai multe. Din fericire, gigantul de jocuri scandinave a obligat jucătorii obligați cu lansarea chibeasties 2 slot când a lovit cazinouri online în 2017. Pe măsură ce orice continuare bună ar trebui, titlul de urmărire a luat tema și caracteristicile originale a pădurii mistice-și le-a pus pe steroizi. Rezultatul net vede chibeasties 2 prezintă mai multe upgrade -uri, inclusiv patru caracteristici speciale Wild Realms, un pariu mai mare de 80 de ani.00 și potențialul de jackpot îmbunătățit.

Despre chibeasties 2 joc de sloturi online

chibeasties 2 slotul online este o mașină care este foarte asemănătoare din punct de vedere vizual cu originalul, care prezintă aceleași personaje de slot în pădurea mitică - în special creaturile curioase ale pădurilor, fructe magice și faună, simboluri de rotire liberă și cristale sălbatice. În mod similar, există audio relaxat pentru a aduce la viață misticismul pădurii.

Jucătorii familiarizați cu primii din serie vor ști că se bazează în jurul magiei Yggdrasil copac, care în mitologia norvegiană este considerat a fi purtătorul vieții și tot felul de meciuri magice. chibeasties 2 actualizări ale mașinilor de sloturi includ un pariu maxim dublat și jackpot -uri îmbunătățite, cu rotiri de la 0.20 până la 80.00.

Continuarea rămâne un slot volatil cu returnări moderate de joc de bază, dar cu jocuri bonus și mai puternice. Yggdrasil evidențiază noile bonusuri de pe site -ul web, afirmând:

"Jucătorilor le va plăcea să exploreze țara mistică a chibeasties Cu cele patru tărâmuri diferite, patru caracteristici sălbatice unice și rotirile gratuite în jurul unde sălbatice se mută și își combină puterile pentru a oferi câștiguri masive!"

Adăugat la mix este șansa ca jucătorii să aleagă dintre patru"tărâmuri" cu caracteristici sălbatice unice, ceva care dă chibeasties 2 Factorul wow.

Caracteristici, speciale și simboluri

Caracteristicile bonusului și speciale în chibeasties 2 sunt motivul mare pentru a face upgrade de la jocul original - cu caracteristica Realms, mutații sălbatice și creșteri gratuite, toate oferind jocului mai mult de joc și potențial de plată. Caracteristica Realms permite jucătorilor să selecteze din patru tărâmuri diferite înainte de începerea jocului, fiecare mod având caracteristici sălbatice personalizate. Tărâmurile pot fi, de asemenea, comutate în timpul unei sesiuni:

Orice spin sălbatic poate declanșa, de asemenea, caracteristica mutației sălbatice, oferind o a doua caracteristică a unui tărâm aleatoriu pentru a se juca, ceea ce poate fi foarte satisfăcător. Ca în original, chibeasties 2 Slot Game are, de asemenea, un bonus de spin gratuit, declanșat de trei, patru sau cinci simboluri de spin libere în jocul de bază - cu șapte, 15 și 30 de rotiri libere, respectiv. Orice lovitură sălbatică în timpul rotirilor libere declanșează o mutație sălbatică. De asemenea, declanșatoarele de redacție fac posibilă primirea a 60 de rotiri gratuite.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului