Chibeasties Slot

Yggdrasil

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

80.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Magic, ciudat/ciudat

Chibeasties

chibeasties Recenzie slot online

Scandinavia este țara basmelor - și cu succesul chibeasties Joc de sloturi online, Yggdrasil Software -ul a creat ceva de care chiar Hans Christian Andersen ar fi mândru. Situat într -o pădure magică, jocul se joacă peste cinci mulinete și 20 de linii de plată, în timp ce locuitorii Chibeast se învârt peste tambururi de la 0.20 - 40.00 pe mers. De la lansarea în 2015, slotul video a dovedit un astfel de succes, încât compania a creat o continuare, lansată în 2017.

Despre chibeasties Joc de sloturi online

În mitologia norvegiană, Yggdrasil este un arbore mitic uriaș - iar dezvoltatorul de software a fost inspirat din numele propriu în crearea de chibeasties slot video. Stabilit în pădurea chibeasties, Tamburele sunt pline cu opt simboluri pe cinci tamburi și 20 de linii de plată, cu combinații câștigătoare formate de la stânga la dreapta.

Distribuția jocului prezintă o serie de bug-uri chibeasties (care par o grămadă prietenoasă), fructe magice și faună, pictograme gratuite de bug -uri spin și cristal arbori sălbatici. Susținut de audio cinematografic lent și magic, chibeasties Fruit Machine arată excelent și creează o atmosferă relaxată, care a făcut ca jocul să fie popular în cazinourile online pe toată piața.

Jocul se poate juca cu toate bugetele, cu rotiri de la 0.20 - 40.00. Și cu mașina capabilă să plătească un jackpot maxim de 80.000.00 până la role înalte, există o posibilitate serioasă pentru a câștiga mare. După cum a dezvăluit Yggdrasil pe site -ul său web, chibeasties este un slot video de volatilitate din intervalul superior, cu o caracteristică puternică de rotire liberă:

"Acest joc de volatilitate medie până la înaltă se concentrează pe modul extraordinar de rotire liberă, care este activat de un simbol alcătuit la întâmplare, cu caracteristica sălbatică, de asemenea, capabilă să se extindă într -un uimitor vizual!"

Drept urmare, slotul oferă gameplay și sesiuni rapide, care pot oferi rulări calde și reci. Câștigurile jocului de bază sunt adesea modeste, dar obiectivul este să pescuiască pentru modul de bonus de rotire gratuit cu sălbăticie în expansiune și cu recompense potențial mari.

Caracteristici, speciale și simboluri

chibeasties Slotul online este un joc simplu, cu o singură caracteristică puternică: bonusul pentru rotiri gratuite. Funcția specială de slot este declanșată atunci când trei sau mai multe simboluri de rotire libere sunt potrivite pe tambururi. Modul răsplătește jucătorii cu rotiri din ce în ce mai libere, când mai multe pictograme bonus se aliniază pe reels:

Ecranul bonus prezintă o curățare a pădurilor în care o pictogramă de joc de bază este aspirată într -un vortex mistic și transformată într -un simbol sălbatic în expansiune. Simbolul infuzat cu magia călătorește cu jucătorul prin bonus, extinzându-se pe întregi tambururi ori de câte ori aterizează pe un spin.

Plata de bază este dublată pe o a doua linie, dar este posibil și ca sălbăticia să devină sălbatică în expansiune, trimițând plăți și mai mari. Ca un bonus suplimentar, pictograma în expansiune poate ajunge pe mai multe tamburi, ceea ce duce la multiplicatori mari câștigători Jackpot.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului