Christmas Tree Slot

Yggdrasil

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Crăciun

Christmas Tree

christmas tree Recenzie slot online

Yggdrasil Și jocurile Truelab au oferit un slot cu temă de Crăciun cu aspect fantastic pe care îl puteți juca pe PC, iOS, Android și Windows Mobiles la cazinourile mobile online. Un om de zăpadă de desene animate stă în partea copacului, așteptând să ajute la finalul câștigător al grupurilor și un mare bauble plutește în peisajul plin de zăpadă în cealaltă parte, gata să adauge în orice moment multiplicatori câștigători sau să declanșeze jocuri gratuite.

Piramida de simboluri 7-6-5-4-3-2 include dulciuri învelite, îngeri și decorațiuni de Moș Crăciun, plus un simbol sălbatic de zăpadă Globe Wild. Este o scenă fermecătoare, iar sunetul Jingle Bells însoțește fiecare rotire. Grupuri de simboluri dispar, iar altele noi scad pentru a umple spațiile, plus că există rotiri gratuite și transformări de simboluri de mister pentru a vă bucura.

Cum să joci christmas tree Jocuri mecanice

Acest joc festiv se adresează jucătorilor cu mize mici până la mijlocul mizelor, cu o gamă de pariuri care se desfășoară de la 0.40 până la 40.00 pe rotire. Ca toți Yggdrasil Jocuri, este foarte ușor de configurat, cu doar câteva clicuri necesare pentru a selecta miza și a începe rolele învârtite.

Cu toate acestea, cu atât de multe funcții bonus la cele mai bune cazinouri online, este bine să consultați plata de plată înainte de a juca christmas tree slot pentru numerar. Îl veți găsi făcând clic pe fila"+", apoi opțiunea"I". Paytable listează cât de mult plătește fiecare simbol atunci când aterizați grupuri de cel puțin 5 de același fel, cu sau fără ajutor de la simbolul sălbatic care poate acționa ca alții. Dacă Moș Crăciun umple toate cele 27 de poziții de simbol pe copac, câștigi un vast 15.000x pariul tău.

Alte controale activează caracteristica rotirilor automate, accelerează jocul și vă permit să reglați volumul coloanei sonore Christmassy.

christmas tree Jocuri fără sloturi și alte caracteristici

Acest joc este plin de plăcuțe suplimentare. Dacă o cascadă creează un alt câștig, aceste simboluri dispar și se repetă întregul proces. Dacă gestionați 3 cascade de simboluri câștigătoare pe o serie, The Big Bauble in the Sky Awards 1 din 3 bonusuri"Miracle". Bauble poate învârti un multiplicator câștigător care este aplicat la ultima combinație sau să acorde un premiu egal cu pariul declanșator. Bauble -ul te -ar putea duce și la o caracteristică de rotiri gratuite, în care fiecare victorie dintr -o serie de Cascades declanșează un multiplicator în creștere.

Ocazional, omul de zăpadă aruncă bulgări de zăpadă la tambururi, iar acestea se transformă în alte simboluri sălbatice, împreună cu toate exemplele de simbol pe care îl lovește. În timpul rundei de jocuri gratuite, el face acest lucru cu fiecare rotire.

Există, de asemenea, o caracteristică Blizzard care poate acoperi în orice moment tambururile, lăsând în urmă între 3 și nouă simboluri de mister care se transformă în orice alt simbol pentru a ajuta la crearea unui mare cluster câștigător.

Caracteristici de slot

christmas tree Sloturi joc de joc maxim, returnări și volatilitate

Multiplicatorii în creștere din runda de bonus a rotirilor gratuite pot duce la un premiu în valoare de 25.000x pariul dvs. Joacă -te cu cel mai mare pariu de 40.00 pe spinul care declanșează jocurile gratuite și care adaugă un premiu de 1.000.000.00.

christmas tree slotul este un joc extrem de volatil, așa că fiți pregătiți să vedeți câteva rotiri la rând fără câștig. Desigur, cealaltă parte a acestui lucru este că puteți câștiga câteva premii uriașe atunci când simbolurile potrivite sau multiplicatorii aterizează în loc.

Al nostru christmas tree Slots Game Rating

Acesta este un slot cu aspect excelent, cu unele jocuri și caracteristici extrem de originale. Dispunerea simbolului și varietatea decorațiunilor pe copac vă vor aduce într -o dispoziție festivă, iar personajul omului de zăpadă adaugă mult umor christmas tree Joc sloturi.

Dacă volatilitatea ridicată nu se potrivește stilului dvs. de joc, atunci încercați slotul de Crăciun Carol din Betsoft, care are o variație medie. Dar dacă doriți să jucați un joc distractiv cu o mulțime de caracteristici suplimentare, christmas tree este în vârful copacului pentru jocuri tematice în jurul sezonului festiv.

Asigurați-vă că consultați site-urile noastre de cazinouri online de top. Le -am selectat pe cele cu cele mai largi game de jocuri și cele mai bune oferte bonus.

Partenerii cazinoului